Uyusamda hiç uyanmasam hepsi hayal olsa

vind evet zaten aşkı sevgiyi bıraktm olmasn ama güven duymak işte o yıktı beni kaldıramıyorum kendime kızardm eskidn bi hata yapınca ama burda hatam yok inan ben adinin ötesinde bi insana denk gelmişm (

Paul evet tipine güveniyo zaten insan müsvettesi Maral güven duymak zordur inan zor olanı bulmakta öyle buldum derken kaybetmek çok acı yani etkilenip üzülmemek elde değil 3 ay değl daha fazla 6 ay konuştm hatta resmen şoktaym zamanını bile unuttm(

derya dedim zaten olur dedim o kadar düştüm Allah'ım inan böyle bi pislik beş para etmez bi insann karşısnda gururum kırıldı (böyle olucağna ölsem daha iyiydi

yani biraz mantıklı davranın, yaşınız mı küçük bilmiyorum da bu yalancıya üzülmek neden? uyusam da uyanmasam falan.. gerçekten çok mantıksız davranıyorsunuz. tam anlamıyla bir ilişki bile denemez, yıllarca ne hayaller kurup neler paylaşıp ayrılanlar bile daha güçlü duruyorlar. abartmayın.

aslında doğru bundan daha büyük acılar yaşadım heralde böyle zor olmasnın sebebi daha önce hic böyle bi ilişkm olmadı yaşamadm bu ilkti zor geldi normalde mantıklıym tabiki ama kalp işin içne grince mantık gdiyo ama ahım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…