doğrusu zoruma giden yalanla bu kadar Zaman kandırılmak yüreksizYa seninle nişanlansaydı
Varsa lütfen bi şekilde ulaş söyle gerisini kendisi bilir artıkVar ama ne fayda demekki ayni kalitesizler ne yapsam
adam ciddiye almamış değil bildiğin dalga geçmiş. canım bu insan için üzülmeye değmez, toparlan bak o hayatına devam ediyorDaha ne kadar olacaktıki bide bana gel nikah şahidim ol diyo adi(
Seninki Nasıl ki aynı durummu9 ay oldu hala konuşuyoruz başka bişey yok
dün bende bi hayal kırıklığı yaşamıştım, yanlış anlamışım diye
ama iki gündür açıklamaları düzeltti biraz.
zor bir durum gerçekten, ama dürüst olmayan biriyle olmadığınız için üzülmeyin bence
Bilmiyoru
doğrusu zoruma giden yalanla bu kadar Zaman kandırılmak yüreksiz(
Ya sorma zaten bu duruma düştüğüm için ölmek istiyorumadam ciddiye almamış değil bildiğin dalga geçmiş. canım bu insan için üzülmeye değmez, toparlan bak o hayatına devam ediyor
Ama Can'ım konuşmaları görseydin yeminle sende bağlanırdın ki ben öyle hemen bağlanmam evli olmadığını biliyordumÜzüldüm sana ama daha hiç tanımadan netten tanışılan adama bu kadar bağlanılır mı? Bi de nasıl inanyorsunuz? Ya adam evli çıksaydı?
saçmalama canım ne ölmesi, senin düştüğün yok asıl o adamın karaktersizliği ortaya çıkmış. bi mantıklı düşünYa sorma zaten bu duruma düştüğüm için ölmek istiyorum
Var tabi ama insan bazı seyleri yasamadan anlamıyoAllahin cezasi pislik..
Edit: Lutfen artik nette tanismalara da inanmayin Allah askina. Yil olmus 2016 cevrenizde hic mi insan yok ?
yok aynı değil canım, hem bizde seviyorumlar ediyorumlar yok dostuz yakın arkadaşSeninki Nasıl ki aynı durummu
İnan keşke ölsem yaşadığım durum o kadar acıkisaçmalama canım ne ölmesi, senin düştüğün yok asıl o adamın karaktersizliği ortaya çıkmış. bi mantıklı düşün
yaşını öğrenebilir miyim?İnan keşke ölsem yaşadığım durum o kadar acıki
Bizde öyleydik yani ben öyleydim dost diyodum ama o pislik öyle değildiyok aynı değil canım, hem bizde seviyorumlar ediyorumlar yok dostuz yakın arkadaş
yapamamki çünkü bi yanliş yaptım Zaman'ında abimin num biliyo iğrenç yaratık ailem karşı böyle seylereVarsa lütfen bi şekilde ulaş söyle gerisini kendisi bilir artık
23 yasındayım Can'ımyaşını öğrenebilir miyim?
çok güvenmişsin canım, üç ay kısa bir zaman23 yasındayım Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?