Uyusamda hiç uyanmasam hepsi hayal olsa

Bide her sorduğumda inkar etti sevdiğim yok dedi hatta nişan yaptığı gün bile ya

Yok işte yüzyüze görüşmedik görüşecektik düşün o kadar yalancı yanıma gelecekti anlaşmıştık bana bunu derken Nasıl böyle yaptı onu düşünüyorum çok içtendi
Belkide hiç beyenmiyecektin elektrik almiyacaktin öyle düşün işin büyüsü kacacakti tlf düşünerek görmeden daha çok bağlandın belkide.Ama şunu unutma o adam mutlu olamaz bu kadar net.Benim de vakti zamanın da biri canımı yakmıştı ne kadar ahhhh ettiysem adam yok oldu ortalıktan sırra kadem basti yok 10 senedir

Sende birşeyler yarım kalmış yaşanmamış, sen bunu kendine yediremiyorsun
adanm nişanlanmasaydı da başka bi sebebten dolayı bitseydi bu kadar üzülmezdin
Evet keşke beni kandırmasaydı dogruyu söyleseydi bu kadar yanmazdı içim ama yerime koyun ne kadar zor bişey keşke hiç olmasaydı o iğrenci tanımasaydım güvenmeseydim

değilmi Mutlu olmasın inşaAllah acıttığı kadar acısın içi yansın

Evet keşke beni kandırmasaydı dogruyu söyleseydi bu kadar yanmazdı içim ama yerime koyun ne kadar zor bişey keşke hiç olmasaydı o iğrenci tanımasaydım güvenmeseydim

Üzülmeeeeee iyi ki bu adamı tanıdın yoksa ileride karşına çıkan herkese kayıtsız şartsız güvenirdin
bundan sonra attığın adımlar daha sağlam olur

Üzülmeeeeee iyi ki bu adamı tanıdın yoksa ileride karşına çıkan herkese kayıtsız şartsız güvenirdin
bundan sonra attığın adımlar daha sağlam olur
olmazmı hemde Nasıl hayatta bu kadar rezil bi insanda gördüysem artık güvenirsem zaten hata bende

Ya git evlen aptal umrumdamı niye oynadın benimle onu anlamadım ben

Netten tanistigin bi adam icin bu kadar uzulme acı diye bahsettigin seyse ofke bi sure sonra gecer merak etme

Hic mu bulusma olmadi sizin? 3 ay sadece telefon ise eger, dürüstlüğü istesen de anlayamazsin. Yuzyuze bileyken ne dolaplar çeviren oluyor. En iyisi zararin neresinden donsem kar diceksin.

Canimmm. Bu adamdan bir cacık olmaz ben diyeyim sana. Simdi evlenir 1 2 yıl sonra boşanma haberini alirsin.

tek öfke dğil nasıl bu kadar vicdansız olunur bi insanın duygularıyla bu kadar mı oynanır şoktaym yaşadıklarmı anlayamıyorum bile

evet şimdi daha iyi anlıyorum baştan nişanlıydı çünkü evim hazır diyo bir ayda evmi hazırlanır (

Ya düşünsene bana diyo düğün günü gel kızı anasına bırakırım senin yanına gelirim kızın haberi olmaz bu Nasıl bi insan Allah'ım

Kurtulmuşsunuz, musallat olmasın da. Ders de aldınız tabii.
Ah o içtenlik hissi, gerçekten kötü yapıyor insanı, aşk diye düşünerek değil illa güvenebileceğin içten bir insan bulmak da samanlıkta iğne aramak gibi zor olunca kıymetli geliyor mutlu ediyor ve öyle olmadığını görmek kaybetmek çok üzüyor, işte böyle verdiği enerjinin arkasını bilemiyor göremiyoruz bazen de. Acınız hiç beklemediğinizden sanırım ama geçecek, 3 ay uzun değil daha fazla da sürebilirdi.
Zor mu etkilenirsiniz? Ya da boşluk anınıza denk geldi.
Bu arada internetten tanışmak o kadar da tü kaka değil bence uzun ilişkiler evlilikler dostluklar oluyor, ben gibi sen gibi de var, ama dikkatli olmak gerek tabi ki tehlikesiz de değil, boş yere can sıkadabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…