Ya bencede hatta ne üç ayı 1 ay düşün yaniAdam zaten yalanci hala her dedigine inaniyosun cok iyi niyetlisin. Adimla hitap etse adim o muydu diye supheyle yaklasirim yerinde olsam. Yillardir sevgililerdir onlar. 3 ayda ne dugunu.
Ya
aslında doğru ama elde değilki ağlamayım diyorum istemsiz ağlıyorum içim gidiyo yani evet ya o kızın yerinde olsaydım
İnan keşke ölsem yaşadığım durum o kadar acıki
ya insanlar evlatların,ailesini kaybediyor, şerefsizin biri için şu cümle nedir ya, acıyı ne sanıyorsunuz acaba?[/QUOTTabiki Allah korusun ama acı işte ne olursa olsun acıtıyor
Belkide hiç beyenmiyecektin elektrik almiyacaktin öyle düşün işin büyüsü kacacakti tlf düşünerek görmeden daha çok bağlandın belkide.Ama şunu unutma o adam mutlu olamaz bu kadar net.Benim de vakti zamanın da biri canımı yakmıştı ne kadar ahhhh ettiysem adam yok oldu ortalıktan sırra kadem basti yok 10 senedirYok işte yüzyüze görüşmedik görüşecektik düşün o kadar yalancı yanıma gelecekti anlaşmıştık bana bunu derken Nasıl böyle yaptı onu düşünüyorum çok içtendi
Evet keşke beni kandırmasaydı dogruyu söyleseydi bu kadar yanmazdı içim ama yerime koyun ne kadar zor bişey keşke hiç olmasaydı o iğrenci tanımasaydım güvenmeseydimSende birşeyler yarım kalmış yaşanmamış, sen bunu kendine yediremiyorsun
adanm nişanlanmasaydı da başka bi sebebten dolayı bitseydi bu kadar üzülmezdin
değilmi Mutlu olmasın inşaAllah acıttığı kadar acısın içi yansınBelkide hiç beyenmiyecektin elektrik almiyacaktin öyle düşün işin büyüsü kacacakti tlf düşünerek görmeden daha çok bağlandın belkide.Ama şunu unutma o adam mutlu olamaz bu kadar net.Benim de vakti zamanın da biri canımı yakmıştı ne kadar ahhhh ettiysem adam yok oldu ortalıktan sırra kadem basti yok 10 senedir
Evet keşke beni kandırmasaydı dogruyu söyleseydi bu kadar yanmazdı içim ama yerime koyun ne kadar zor bişey keşke hiç olmasaydı o iğrenci tanımasaydım güvenmeseydim
olmazmı hemde Nasıl hayatta bu kadar rezil bi insanda gördüysem artık güvenirsem zaten hata bendeÜzülmeeeeee iyi ki bu adamı tanıdın yoksa ileride karşına çıkan herkese kayıtsız şartsız güvenirdin
bundan sonra attığın adımlar daha sağlam olur
Yuh pişkinlige bak..bence o bastan beri nisanliydi erkek mantigi aklinca son gunlerinde eglence cikarmis kendince..rezil etmeli boylesini..Daha ne kadar olacaktıki bide bana gel nikah şahidim ol diyo adi(
Ya düşünsene bana diyo düğün günü gel kızı anasına bırakırım senin yanına gelirim kızın haberi olmaz bu Nasıl bi insan Allah'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?