- 20 Kasım 2018
- 14.152
- 53.799
- 598
- 35
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
-
Yol vere vere duramadim zaten bir turluHem anlaşabildiğiniz hem o çekimin olduğu biri için bu arkadaşa yıl vermelisiniz bence.
Siz çekimsiz bir ilişki hiç cezbedici değil zaten
Yakisikli degil ama zaten yakisiklilik buyuk kriter olmadi benim icin hic. Beni cok uzen adamlar genelde gobekli adamlar olduAdam yakışıklı değil galiba ya da çok istekli duruyor flörte....Zor psikopat adam olsaydı akşama kadar mesajlaşmak yerine tüm gün ortadan kaybolsaydı çekilirdin....bayanlar olarak böyleyiz
Yani oyle tacizkar bir sekilde davranmadi, ama nasil anlatsam gerek yoktu gibi. O da ilgisini gostermeye calisti bir sey demeyeyim simdi. Iyi niyetli.karsidaki kadindan flort sinyali almadan sinsi sinsi dokunan da ne bileyim...
yani hic arkadasim yoksa evet arkadas olmaya devam ederim ama eger yeterince arkadasim varsa keserim gider sonucta ikiniz ayni gozle bakmiyorsunuz birbirinize. hele uzaga gidecekse hic gerek yok.
Uzak mesafe ilişkisi felaket bir şey bence ya. Friendzonelayın gitsin. Arkadaşça duygularınız varsa flört için kendinizi zorlamanın manası yok.
Uzak mesafe ilişkimsi bir şey denedim ama zor.Bana olmaz gibi geldi. Zaten gidecekmiş birkaç ay sonra. Uzak mesafe ilişkisini ne yapayım ben ne işime yarar diye düşünüyorum hep
Başta biraz heyecan, çekim olmalı ya.
Ay evet işte ya. İyi, zeki, nazik gerçekten. Bilmiyorum belki de alışık olduğum hödükler gibi olmadığı için etkilenmesem de bir duraksadım.O his sonradan gelişmiyor ya. Boşluguma geldi bir dönem. İyi, zeki, nazik bir erkek arkadaşım olmuştu. Neden kabul ettim bilmem etkilenmeden. Neyse dedim belki zamanla bir şeyler olusur. Olmadı. Yani hiç olmadı. Öpüşmek falan istiyor gram çekici gelmiyor of ne yapsam da ayrılsam kalbini kırmadan diye düşünmeye başlamış bir yolunu bulmuştum. Tabi o dönemler tam olarak öyle düşünülmüyor. Eşimin ise ilk fotoğrafını gördüğümde yüreğim pıt pıt atmıştı. Öyle işte
Allah gönlüne göre versin. Ten uyumu çok başka bir şey. Eşimi arzuladım ve benim için tuhaf bir histi. Pek çok ilişkim olmuştu ama böyle bir arzu yaşamamıştım. Ayrıca eşim zeki, nazik, anlayışlı daAy evet işte ya. İyi, zeki, nazik gerçekten. Bilmiyorum belki de alışık olduğum hödükler gibi olmadığı için etkilenmesem de bir duraksadım.
Dün onu tarttım mesela, yani adam öpmek istese, öpüşmek nasıl olur falan yok gram kıpırdama yok içimde. Bundan öncekiyle yolda yan yana yürürken titriyordum neredeyse. O da hırt çıktı işte kadere bak kadere
Bir gün benim yüreğimin pıt pıt attığı adamın yüreği de bana pıt pıt atar inşallah :)
Mutluluğunuz daim olsun.
Hayırlısı artık, inşallah :)Allah gönlüne göre versin. Ten uyumu çok başka bir şey. Eşimi arzuladım ve benim için tuhaf bir histi. Pek çok ilişkim olmuştu ama böyle bir arzu yaşamamıştım. Ayrıca eşim zeki, nazik, anlayışlı dayani hepsi birden bir erkekte bulunabiliyor yılmak yok yola devam diyeyim ben de
Bilmemkaç hayırla uğurlayacağız sanırımBende oyumu hayır dan yana kullanıyorumzaten biraz bile birşey hissetmiş olsaydın bize de yansıtırdın. Zaten gidecekmiş boşver gitsin.
Senin önceki konularını da az çok bildiğim için yazıyorum. Sal gitsin. Hem sevgili adaylığından hem de arkadaşlıktan.Bilmemkaç hayırla uğurlayacağız sanırım
Benim eski vatandaş için siz barışırsınız diyen sizdiniz, değil mi?Senin önceki konularını da az çok bildiğim için yazıyorum. Sal gitsin. Hem sevgili adaylığından hem de arkadaşlıktan.
Beni baş göz ettiniz gibi duruyor canısı yalyanna mormont, Anna Boleyna, ve Velvette, siz güzel mi güzel özel mi özel sister'larımızı hayırlısıyla bir baş göz edeydik ne ultraşahane ne multifantastik olurdu
Yok onunla zaten bir şey olmazdı, ben kendimi frenledim çektim iyice. Bir süre de karşılaşmayınca geçtiYok ya...o tüyün diken olmuyorsa ciks yani...
Sey noldu...diğeri hani çok etkilendiğin?
Benim suçum yok anlattıkkarından o sonuç çıkıyorduBenim eski vatandaş için siz barışırsınız diyen sizdiniz, değil mi?
Dönüp bakınca iyi ki olmamış diyorum.
Son 2 aydır karşılaşmıyoruz, öncesinde yine ara ara karşılaşıyorduk.Benim suçum yok anlattıkkarından o sonuç çıkıyorduhala aynı yerlerde karşılaşıyor musunuz
Hahaha hızla yetiştiğiniz için teşekkürlerMapistayken okudum konuyu banim acilir açılmaz yettttimmm
Ben deneyin derdim,neden? Çünkü bazen var olan çekimi beyin otomatik olarak frenleyebiliyor ve kisi bunun farkında olmayabiliyor,sonradan ortaya şahane şeyler çıkıyorama anlatim seklinizden ben adama bi heyecan bi hoslanti bile duymadiginizi çıkardım,ki uzağa da gidecek
bence yavas yavas ipini salmak lazim,cok daha guzelleri ile karsilacaginiza eminim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?