Uyuşmayan kimyaya rağmen arkadaş olmak veya tamamen bitirmek

Hem anlaşabildiğiniz hem o çekimin olduğu biri için bu arkadaşa yıl vermelisiniz bence.

Siz çekimsiz bir ilişki hiç cezbedici değil zaten
Yol vere vere duramadim zaten bir turlu
Sirf biri olsun diye hayatima birini almak hic tercihim olmadi. Duzgununu de bir turlu bulamadim. Içimdeki minnos kadin çok dertli

Adam yakışıklı değil galiba ya da çok istekli duruyor flörte....Zor psikopat adam olsaydı akşama kadar mesajlaşmak yerine tüm gün ortadan kaybolsaydı çekilirdin....bayanlar olarak böyleyiz
Yakisikli degil ama zaten yakisiklilik buyuk kriter olmadi benim icin hic. Beni cok uzen adamlar genelde gobekli adamlar oldu
Cocugun hakkini da yemeyeyim hos bir yuzu var.

Yani oyle tacizkar bir sekilde davranmadi, ama nasil anlatsam gerek yoktu gibi. O da ilgisini gostermeye calisti bir sey demeyeyim simdi. Iyi niyetli.

Uzak mesafe ilişkisi felaket bir şey bence ya. Friendzonelayın gitsin. Arkadaşça duygularınız varsa flört için kendinizi zorlamanın manası yok.

O his sonradan gelişmiyor ya. Boşluguma geldi bir dönem. İyi, zeki, nazik bir erkek arkadaşım olmuştu. Neden kabul ettim bilmem etkilenmeden. Neyse dedim belki zamanla bir şeyler olusur. Olmadı. Yani hiç olmadı. Öpüşmek falan istiyor gram çekici gelmiyor of ne yapsam da ayrılsam kalbini kırmadan diye düşünmeye başlamış bir yolunu bulmuştum. Tabi o dönemler tam olarak öyle düşünülmüyor. Eşimin ise ilk fotoğrafını gördüğümde yüreğim pıt pıt atmıştı. Öyle işte

Uzak mesafe ilişkisi felaket bir şey bence ya. Friendzonelayın gitsin. Arkadaşça duygularınız varsa flört için kendinizi zorlamanın manası yok.
Bana olmaz gibi geldi. Zaten gidecekmiş birkaç ay sonra. Uzak mesafe ilişkisini ne yapayım ben ne işime yarar diye düşünüyorum hep

Başta biraz heyecan, çekim olmalı ya.
Uzak mesafe ilişkimsi bir şey denedim ama zor.
Aslında bazen uzak mesafe değil de şöyle pilot, kaptan falan olsa diyorum. Hem adam şehirdışına çıkar ben yalnız kalır kafamı dinlerim, hem her dakika uzakta olmaz Ama işte sipariş usulü çalışmıyorlar maalesef

Yani büyük konuşmayayım, dediğim gibi çok aşık olsam bir şekilde katlanılır. Yoksa mantıklı bir şey değil, sevgilin var ama yok gibi.

Ay evet işte ya. İyi, zeki, nazik gerçekten. Bilmiyorum belki de alışık olduğum hödükler gibi olmadığı için etkilenmesem de bir duraksadım.
Dün onu tarttım mesela, yani adam öpmek istese, öpüşmek nasıl olur falan yok gram kıpırdama yok içimde. Bundan öncekiyle yolda yan yana yürürken titriyordum neredeyse. O da hırt çıktı işte kadere bak kadere

Bir gün benim yüreğimin pıt pıt attığı adamın yüreği de bana pıt pıt atar inşallah :)

Mutluluğunuz daim olsun.

Allah gönlüne göre versin. Ten uyumu çok başka bir şey. Eşimi arzuladım ve benim için tuhaf bir histi. Pek çok ilişkim olmuştu ama böyle bir arzu yaşamamıştım. Ayrıca eşim zeki, nazik, anlayışlı da yani hepsi birden bir erkekte bulunabiliyor yılmak yok yola devam diyeyim ben de

Gitmesi sorun ben o yüzden bitirirdim,
Hoş hiç kıpırtı yaratmayan adamdan çok başka şeyler olabiliyor sonrasında

Hayırlısı artık, inşallah :)

Ben o ten uyumunu yaşayan şanslılardanım, o yüzden ne olduğunu biliyorum. Varlığını bilirken yokluğu tereddüt ettirdi işte

Yola devam bakalım artık.

Bende oyumu hayır dan yana kullanıyorum zaten biraz bile birşey hissetmiş olsaydın bize de yansıtırdın. Zaten gidecekmiş boşver gitsin.

lyanna mormont, Anna Boleyna, ve Velvette, siz güzel mi güzel özel mi özel sister'larımızı hayırlısıyla bir baş göz edeydik ne ultraşahane ne multifantastik olurdu
Beni baş göz ettiniz gibi duruyor canısı ya

Yok ya...o tüyün diken olmuyorsa ciks yani...

Sey noldu...diğeri hani çok etkilendiğin?
Yok onunla zaten bir şey olmazdı, ben kendimi frenledim çektim iyice. Bir süre de karşılaşmayınca geçti İşte onunla olan etkileşimi bu adama ekleyebilsem şahane bir şey çıkardı da öyle seçmece olmuyormuş. Bahtsızım diyorum işte ben, illa bir şey yarım oluyor

Mapistayken okudum konuyu banim acilir açılmaz yettttimmm
Ben deneyin derdim,neden? Çünkü bazen var olan çekimi beyin otomatik olarak frenleyebiliyor ve kisi bunun farkında olmayabiliyor,sonradan ortaya şahane şeyler çıkıyor ama anlatim seklinizden ben adama bi heyecan bi hoslanti bile duymadiginizi çıkardım,ki uzağa da gidecek

bence yavas yavas ipini salmak lazim,cok daha guzelleri ile karsilacaginiza eminim ❤

Benim suçum yok anlattıkkarından o sonuç çıkıyordu hala aynı yerlerde karşılaşıyor musunuz
Son 2 aydır karşılaşmıyoruz, öncesinde yine ara ara karşılaşıyorduk.
Ortak bir arkadaşımızla konuştum bir süre önce. Bizi bilmiyordu o gün öğrendi kız şaşırdı Neler duydum neler, önüne gelene yürüyormuş vatandaş

Hahaha hızla yetiştiğiniz için teşekkürler
Daha güzelleri ile karşılaşmıyorum Ama iyi kötü biri olsun diye de olmaz bu işler. Dediğiniz gibi salmak en iyisi galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…