Uyuşturucu kullanmam için ısrar eden arakadaş

Deli misiniz, bu insan dostunuz falan değil sizi zorla batağa çekmeye çalışıyor :KK57:

Gerçekten 33 yaşında msıınız, arkadaşınızı ergen sandım. Ne yazsam bilemedim.

Her yerden engelleyin mutlaka, zaten babanız hasta bir de batağa saplanıp iyice rezil olmayın
Ya benimle oturan saatlerce dertlesen sevdiğim biriydi oyüzden büyük hayal kırıklığı oldu..

Merhaba şuan çok zor bir dönemden geçiyorum babam hastanede yatıyor kanser hastası doktorlar ömür biçiyor. Bende canlı cenaze gibi geziyorum. Kaç gündür evdeydim yakın bir kız arkadaşımın bize gel açılırsın ısrarına dayanamayarak yanına gittim..

Gittiğimde esrar ve metamfetamin adında uyuşturucu içtiğini gördüm "-bunları neden iciyorsun kendine neden bunu yapıyorsun?" dedim. "-Senin baban alkol sigara uyuştucu içmeyip sağlıklı beslendiği halde kanser oldu neyi savunuyorsun?" dedi. Tamam dedim bişey demiyorum sonra "-sende iç iyi gelir" dedi hayır dedim yarim saat 1 saat aralıklarla bikac defa daha ısrar etti.

"-Şuan bana öldürücü metamfetamin adında bir uyuşturucu kullanmam için ısrar ediyorsun farkında mısın? dedim "-iyi be ne b... yersen ye" dedi. Bende çıktım gittim. Iyiligimi düşündüğünü sandığım beni anladığını düşündüğüm bi arkadaşım o vardı oda böyle yaptı. 😔
Yanlış hatırlamıyorsam hep alengirli konuların var. Bu konuyu buraya açman bile o kadar saçma ki. İlk teklifi reddetmişsin ama konu başında yaşadığın zor günlerden sorunlarından bahsetmen sanki ikinci teklifi kabul etmek için yarattığın bahaneler gibi geldi bana.
Aklınızı başınıza alın.
Arkadaş da demeyin artık o kişiye arkadaş mı kalmadı başka.

Birdaha o arkadaşınla asla katha görüşme.kendi yaptığı yetmiyor bide sanami teklif ediyor 😱 herzaman derim pslik içinde olan pislik içinde ölür. Bunların sonu ya banyoda ya çöplükte ya tuvalette cesedleri bulunuyor... Hatta günler sonra bulunuyor cesedi çürümüş halde.

yani moralim bozuktu diyip uyuşturucu ismine kadar açık açık yazıp ondan sonra niyetim başını belaya sokmak değildi demeniz hiç inandırıcı gelmiyor
Mesela amacım ne olabilir? Nasıl bir komplo teorisi yazdınız. Burdan doğru tanımadığım sizi özendirip keş mi yapmak istemişimdir?

İyiligini de seni anladığını da düşünmüyorum o kişi den uzak durmalisin
Bazen iyi olmak yetmez kötüden de uzak durmak lazım
Nasıl ki çürük bir yiyeceğin yanına sağlam birsey koyduğumuz da onun ilerleyen süreçte ziyan olmasi gibi

Arkadaşının ki suç tabi ki onu geçiyorum ben
Gel burda konu aç arkadaşım aynı dertten on defa konu açan var okuyoruz yazıyoruz dertlesiyoruz çözüm bulmaya çalışıyoruz
Senin uyuşturucu kullanman ne babanın hastalığını ne senin dertlerini ortadan kaldırır Allah'tan bunun bilincindesin buna çok sevindim
Hepimiz bu tip insanlara rastlıyoruz hayatta ve uzaklaşıyoruz sen de öyle yap ve o arkadaşına üzülüp çare bulabileceğini düşünme kendi haline bırak uzman kişiler yardım edebilir ancak ona

Kafenin ip adresi ile bağlanıyorum ihbar etsenizde bulunmam bulunsamda isim vermem boşuna uğraşirsiniz
Neyi koruyorsunuz ki? Sizi böyle birşeye teşvik eden arkadaş dediğiniz insanımı ?
Arkadaşmı sizce o?
Ben yerinizde olsam kendim direk gider şikayet ederim.

Yanlış hatırlamıyorsam hep alengirli konuların var. Bu konuyu buraya açman bile o kadar saçma ki. İlk teklifi reddetmişsin ama konu başında yaşadığın zor günlerden sorunlarından bahsetmen sanki ikinci teklifi kabul etmek için yarattığın bahaneler gibi geldi bana.
Aklınızı başınıza alın.
Arkadaş da demeyin artık o kişiye arkadaş mı kalmadı başka.
Alengirli konular derken babamin hastalığı bide takıntılı olduğum bir karşı cinsle ilgili açtım herkesin başına gelebilecek şeyler. Sen buraya alengirli olmayan ne tür konu açıyorsun merak ettim ? Kaynanam şunu dedi görümcem bunu dedi falan mi? Sizin normal olarak gördüğünüz dertler bu herhalde..

Merhaba şuan çok zor bir dönemden geçiyorum babam hastanede yatıyor kanser hastası doktorlar ömür biçiyor. Bende canlı cenaze gibi geziyorum. Kaç gündür evdeydim yakın bir kız arkadaşımın bize gel açılırsın ısrarına dayanamayarak yanına gittim..

Gittiğimde esrar ve metamfetamin adında uyuşturucu içtiğini gördüm "-bunları neden iciyorsun kendine neden bunu yapıyorsun?" dedim. "-Senin baban alkol sigara uyuştucu içmeyip sağlıklı beslendiği halde kanser oldu neyi savunuyorsun?" dedi. Tamam dedim bişey demiyorum sonra "-sende iç iyi gelir" dedi hayır dedim yarim saat 1 saat aralıklarla bikac defa daha ısrar etti.

"-Şuan bana öldürücü metamfetamin adında bir uyuşturucu kullanmam için ısrar ediyorsun farkında mısın? dedim "-iyi be ne b... yersen ye" dedi. Bende çıktım gittim. Iyiligimi düşündüğünü sandığım beni anladığını düşündüğüm bi arkadaşım o vardı oda böyle yaptı. 😔
Umarim son görüşmeniz olmuştur. Kesin bir şekilde tüm bağlantini kopartmalisin. Senin en zayif aninda seni yanina cekmek için uğraşacaktır.

Alengirli konular derken babamin hastalığı bide takıntılı olduğum bir karşı cinsle ilgili açtım herkesin başına gelebilecek şeyler. Sen buraya alengirli olmayan ne tür konu açıyorsun merak ettim ? Kaynanam şunu dedi görümcem bunu dedi falan mi? Sizin normal olarak gördüğünüz dertler bu herhalde..
Yazdığım diğer şeylere kulak verdin mi? İnan herkesin derdi var. Dert diye bahsettiğin şeylerin mislini yaşıyorum . Evliyim kayınvalide görümce dertlerinden ziyade babamın hastalığı, babamı kaybetmem, eşimi terketmem, boşanmayı düşünmem ve daha birsürü şey. Yani görüyorsun herkesin var bi derdi. Madem seni iyice dibe çekmeye çalışan bi arkadaş bu kişi, neyi dert edeceksin ki? Bak burda sana yardımcı olmaya çalışan derdini dinleyen tonla arkadaş bulursun. Yaşın kaç bilmiyorum ama yanlışa düşmeye meyil etmemen adına seni uyardım. Sana zarar vermeye çalışan hiçkimse arkadaşın olmamalı. Arkana dönüp bakma bile. Hatta yerinde olsam polise şikayette bulunurdum bu arkadaşla alakalı.

Lütfen lütfen uzak dur o kişiden, o ortamdan...Öyle arkadaş olmaz... olamaz... Bak herkesin sıkıntıları var kimse güllük gülistanlık yaşamıyor. Bu dönemleri elbet atlatacaksın... Ama öyle birşeye bulaşırsan dönüşü olmaz... Bunu sakın kendine yapma.

Back
X