Uyuşturucu kullanmam için ısrar eden arakadaş

Merhaba şuan çok zor bir dönemden geçiyorum babam hastanede yatıyor kanser hastası doktorlar ömür biçiyor. Bende canlı cenaze gibi geziyorum. Kaç gündür evdeydim yakın bir kız arkadaşımın bize gel açılırsın ısrarına dayanamayarak yanına gittim..

Gittiğimde esrar ve metamfetamin adında uyuşturucu içtiğini gördüm "-bunları neden iciyorsun kendine neden bunu yapıyorsun?" dedim. "-Senin baban alkol sigara uyuştucu içmeyip sağlıklı beslendiği halde kanser oldu neyi savunuyorsun?" dedi. Tamam dedim bişey demiyorum sonra "-sende iç iyi gelir" dedi hayır dedim yarim saat 1 saat aralıklarla bikac defa daha ısrar etti.

"-Şuan bana öldürücü metamfetamin adında bir uyuşturucu kullanmam için ısrar ediyorsun farkında mısın? dedim "-iyi be ne b... yersen ye" dedi. Bende çıktım gittim. Iyiligimi düşündüğünü sandığım beni anladığını düşündüğüm bi arkadaşım o vardı oda böyle yaptı. 😔
Ohaa diyorum ikisi de çok zararlı özellikle 2. Direkt ihbar edilmeli arkadaşım sen ne diyorsun 😳

Merhaba şuan çok zor bir dönemden geçiyorum babam hastanede yatıyor kanser hastası doktorlar ömür biçiyor. Bende canlı cenaze gibi geziyorum. Kaç gündür evdeydim yakın bir kız arkadaşımın bize gel açılırsın ısrarına dayanamayarak yanına gittim..

Gittiğimde esrar ve metamfetamin adında uyuşturucu içtiğini gördüm "-bunları neden iciyorsun kendine neden bunu yapıyorsun?" dedim. "-Senin baban alkol sigara uyuştucu içmeyip sağlıklı beslendiği halde kanser oldu neyi savunuyorsun?" dedi. Tamam dedim bişey demiyorum sonra "-sende iç iyi gelir" dedi hayır dedim yarim saat 1 saat aralıklarla bikac defa daha ısrar etti.

"-Şuan bana öldürücü metamfetamin adında bir uyuşturucu kullanmam için ısrar ediyorsun farkında mısın? dedim "-iyi be ne b... yersen ye" dedi. Bende çıktım gittim. Iyiligimi düşündüğünü sandığım beni anladığını düşündüğüm bi arkadaşım o vardı oda böyle yaptı. 😔
Arkadaş dost değilmiş.. Kendi bataklığına sürüklemek için kurban arayan şerefsiz bir varlıkmış.. Uzak durmalısın...

Yazdığım diğer şeylere kulak verdin mi? İnan herkesin derdi var. Dert diye bahsettiğin şeylerin mislini yaşıyorum . Evliyim kayınvalide görümce dertlerinden ziyade babamın hastalığı, babamı kaybetmem, eşimi terketmem, boşanmayı düşünmem ve daha birsürü şey. Yani görüyorsun herkesin var bi derdi. Madem seni iyice dibe çekmeye çalışan bi arkadaş bu kişi, neyi dert edeceksin ki? Bak burda sana yardımcı olmaya çalışan derdini dinleyen tonla arkadaş bulursun. Yaşın kaç bilmiyorum ama yanlışa düşmeye meyil etmemen adına seni uyardım. Sana zarar vermeye çalışan hiçkimse arkadaşın olmamalı. Arkana dönüp bakma bile. Hatta yerinde olsam polise şikayette bulunurdum bu arkadaşla alakalı.
Çok yalnızım bir onunla dertlesiyordum çok şey paylaştık oyüzden kararsız kaldim silip silmemekte. Belki kafası yerinde olmadığı için ısrar etti diyip kendimce onu affetmek için sebepler arıyorum işte..

Babanıza çok geçmiş olsun.
Kaç yaşında kadınsınız, ne işiniz var böyle bir insanla? Ve size ısrar edebilecek cesareti de bulmuş.
Konuyu okuyunca 18-19 yaşında, üniversiteye kendini yeni atmış insanlarsınız sandım.
İlişkinizi kesin gitsin.

Çok yalnızım bir onunla dertlesiyordum çok şey paylaştık oyüzden kararsız kaldim silip silmemekte. Belki kafası yerinde olmadığı için ısrar etti diyip kendimce onu affetmek için sebepler arıyorum işte..
Çok yalnız iseniz gidip ineklere anlatin ,dağlara taşlara anlatin illa karşında insan mı olması lazım canim . Şahsen direkt ihbar ederim ne arkadaşı tam bir şeytan

Kafenin ip adresi ile bağlanıyorum ihbar etsenizde bulunmam bulunsamda isim vermem boşuna uğraşirsiniz
Seni küçük fakecik, koskoca narkotiğin o kafenin kamerasına bakacak aklı yok dimi? Seni de tespit edemeyecekler zaten. İhbar ihbardır, numaramı da yazdım ararlar zaten beni.

Yalnız bir kişi bile sorgulamamış bu kız İnternet kafeden nyie böyle saçma bir konu açtı diye :KK70:
Kk kadınları siz zeki kadınlarsınız yapmayın böyle. 😂
İnternet kafe mi kaldı ayrıca herkesin elinde akıllı telefon. Biraz aklı başına gelir polis kapısına dayaninca.

Seni küçük fakecik, koskoca narkotiğin o kafenin kamerasına bakacak aklı yok dimi? Seni de tespit edemeyecekler zaten. İhbar ihbardır, numaramı da yazdım ararlar zaten beni.
Fake ve kurgu olduğunu düşündüğün birini ihbar etmişsin cok parlak zekaya sahipsin bravo. Ben suç işlemedim korkum yok.

Fake ve kurgu olduğunu düşündüğün birini ihbar etmişsin cok parlak zekaya sahipsin bravo. Ben suç işlemedim korkum yok.
Parlak zekaya sahibim demedim. Ayrıca fake ve kurgu olduğun için ihbar etmedim. Arkadaşın pisliğin teki olduğu ve başkasına uyuşturucu temin etmeye çalıştığı için ihbar ettim. Sapla samanı karıştırmayı mı seversin yoksa söylenenleri farklı yöne çekmeyi mi?

Lütfen youtubedan “meth just once” videolarını izleyin. Met dünyanın en korkunç uyuşturucusu. Bir kere içtiğinde asla vazgeçemiyosun anında bağımlı oluyorsun. Bir süre sonra yüzünde yaralar çıkmaya başlıyor, dişlerin sapsarı olmaya başlıyor. Aynaya bakılmayacak hale geliyorsun. Lütfen arkadaş dediğiniz düşmanınızı polise ihbar edin.

Metafin korkunç bir şey degil icmek o arkadasinla bile bidaha gorusme bence.
basliga girerken ot falan hakkinda oldugunu dusunmustum ama metafin falan kesinlikle uzak dur !

30lu yaşlar daha olgun yaşlar değil miydi ya?
33 yaşındaki bir kadının ergen kardeşimden daha çocuk akıllı olmasını anlayamıyorum.
Hala arkadaş diyorsunuz. Pes

Kaç yasindasin bilmiyorum ama benden sana bir tavsiye, çok konusmak istersen gel buraya yaz, burda icini dok ağla sizla rahatla.
Emin ol hic tanimadigin bizler sana daha iyi arkadaslik ederiz.
Sakin oyle bir hataya dusme, o arkadasinlada bir daha gorusme.
Suan burada kullaniciligini gectim tesvik ve temin edebilme potansiyeli olan arkadasini anlatiyosun bir suçlu oldugunun farkindasindir umarim

Öyle bir arkadaşınız olacağına hiç olmasın daha iyi. Görüşmeyin bir daha onunla.
Babanıza şifalar diliyorum. Çok zor bir dönemden geçiyorsunuz, size de sabır ve kuvvet dilerim.
Ay çok sinir oldum şu an arkadaşınıza. Kesinlikle görüşmeyin bir daha, o sizin arkadaşınız değil, insan bile değil.

Back
X