UYUSTURUCU MU BULDUGUM.....YARDIM.

Ya piyasada o kadar çok öldürücü sentetik uyuşturucu var ki ext..y bile masum kalır yanında bana göre..
Bedava dağıtıyorlar çocuklara parklarda okullarda..
Allahım sen koru çocuklarımızı..

Bana rahat demeniz beni cok uzdu..ben korktugum icin ilk sizlere sordmm...polise gitsem cocgmu tutuklarlarmi aklim karisik diye yazdim.sagolun

Şahsen tutuklayıp kanında var mı diye bakmaları korkulacak bir şey değil ciddi bir tedbir olurdu..
Bence prosedürlerden korkmayın. Gözaltına alınmaz ama alınsa bile oğlunuzu korumanın ve caydırmanın en etkili yolu olur..

Ya piyasada o kadar çok öldürücü sentetik uyuşturucu var ki ext..y bile masum kalır yanında bana göre..
Bedava dağıtıyorlar çocuklara parklarda okullarda..
Allahım sen koru çocuklarımızı..

Amin.
Öyle; şimdi isimlerini saymak da olmayacak fl..a, me..in filan bir sürü var... Kimyacıyım ben; bilirim az buçuk, adamlar bunları paslı tenekeler içinde, merdiven altı üretip satıyorlar; kalite kalite yaşa göre veriyorlar. Çocukları iyi yetiştirmek lazım. İlkokulda eğitici kollar olurdu, hala var mı bilmiyorum ama yeşilay koluna sokup çocuğu, en azından prensip sahibi edindirerek bilinçli götürmek gerek gibi.

Valla ben daha 2 yaşındaki çocuğum için türlü tedbir senaryoları çiziyorum kafamda. Bu endişelerim yüzünden ikinci çocuk fikrinden bile vazgeçiyorum. Birinin peşinde koşarken öteki ihmal olur ben de yıpranırım diye..

Diğer taraftan konu sahibi gibi rahat ebeveynlere de bir o kadar şaşırıyorum.

Uyuşturucu madde sandığı şey elindeyken panik halindeydi -ki gidip öğrenmesi bile baya zaman aldı. Allah korusun ben olsam elimde ateş topu varmış gibi koşardım bir bilene- ama öncesinde kafasında hiç korku senaryoları yokmuş ki habire kocasının sorumsuzluğundan yakınan konular açıyor. O çocuk madde içiyor olsaydı eminim yine sorumsuz kocam der dururdu kendi rahatlığına bakmayıp
Yahu siz önce anne babasınız. 15 yaşındaki çocuğun gece vakti ne işi var dışarıda?

Dogru durust elestri tapin.ben rahatmisim...bilmeden konusma...tavsiyenede ihtiyacim yok.

Evt..baska adamlara takildim.cunku sacma bir cumle...benm hayatimda baska bir adam olmadi.bu bir iftira ki konuya cvp veedi arkadas yanlis yazdim diye...konu kapandi...oglum ve kizim meselesine gelince velayetler 9 yasindan sonra cocuklara sorularak veriliyor...kizim annem dedi...oglum ise ikisinde de kalacgm dedi.pedegogun aciklamasinda ise biz cocuga israrla birini secmen lazim dedik...o ise tekrar ikisini secti...peki simdi okulda aniden bir sey olsa kim once gelir dedik ve ya okula kolaylikla seni kim goturupgetirir dedik.babam dedi..cunku arabasi var...ve kendi isi gibi....disarida...ama annem uzakda calistigi icin onun kdr cabuk gelemez diyor....bundan dolayi o zmn sana yardimci kim olacaksa onu sec dedik o da babam demis.....
Ben evvelinde oglumu okula goturup birakip oglen yemeginde tekrar gidip yedirip tekrar eve gelip ve tekrar cikislada almaya giderdim.ama bu olay gelince basima mecbur calismam lazim.dis hekim asist.olarak calismaya basladim.nasil gotureyim okula nsl gidip yedirip icirip tekrar almaya gideyim.ancak telefonda halledebiliyordum.
Oysaki babasi onu istediginden almadi...benim ona duskunlugumu bildigi icin beni onla vurmaya basladi.o saate cocugun ne isi var sokakta....benm soz hakkim yokki artk.bu cocugun isine geliyor.sen artik karisamazsin babam izin veriyor....bakin az once isten gelirken oglm ve 17 yasindaki arkdasi araba suruyolar...kizdim.almaya calustm olmadi.geldm eve babasina msj attim..cocugu ya alirsin simdi...plaka şu yada polisi arayip ihbar edicm.senin yuzunden bunlar diye...oglumuda arkadasinida sikayt edicm...iki dk sonra oglm aradi...almis onu....niye babama msj ation ne yaptk sankiiii...bana bagirdi...o kdr zor durumdayim ki....

Dogru durust elestri tapin.ben rahatmisim...bilmeden konusma...tavsiyenede ihtiyacim yok.

Ya hehe.
Siz ne anlatıyorsanız biz ona göre yorum yazıyoruz. Ve evet bana göre çok rahat bir annesiniz..
Bazı şeylerin önü önceden alınmalıdır. Sorumsuz babaya ergen yaşta bir çocuk emanet etmemek gibi..
Daha Allah bilir neler anlatmıyorsunuz. Bunlar bile yeterli kanıt bize..

Oğlunuz kaç yaşında da 17 yaşında arkadaşı var?
Bu çocuk bir günde böyle olmadı. Boşuna babayı suçlamayın.
İkinizin eseri.
Gurur duyun.
Ve daha da kötüye gitmemesi için adan akıllı düzenli yardım alın.

nice1985 ne hapı olduğunu anlayabildiniz mi?
Umarım herşey yoluna girer ..Her anlamda güç kuvvet diliyorum.Evlat yetiştirmek sanıldığı kadar kolay değil hele ki anne- baba ayrılığı varsa..
Yazılanlara,eleştirilere çok kafa yormayın siz ne yaşadığınızı biliyorsunuz.

Oğlunuzu yanınıza alamıyorsanız da .Babasıyla bu konuları detaylı konuşun ve ikinizin de sözü bir olsun.

Anlayabildin mi ne hapı olduğu?
Alçıymış.amaerdivenden kopmuş:)

Tsk cnm.cok sukur degilmis.eski es konusulack bir adam dgl.ben desemki cocuk suraya giderse ölecek sirf bana inat cocugu yolar.okul muduru ona senin yuzunden bu cocuk boyle demis....ortaokuldaykendd baska bir mudur bana esiniz cok terbiyesiz biri demisti...bu adamla yol alinmaz.her dk ariyorm oglumu..her saat basi..pesindeyim.ztn benim evimin onunde hep..buralarda..simdi bende.

0glum 15 yasinda.

Bir kez uslubunuza bakin.yav hehe dmek de ne tamamen ergen muhabbeti..
Size cvp bile vermeye degmez.sizin bu uslubunuzla cocuklariniz nsl konusuyor merak ettim.

Bir kez uslubunuza bakin.yav hehe dmek de ne tamamen ergen muhabbeti..
Size cvp bile vermeye degmez.sizin bu uslubunuzla cocuklariniz nsl konusuyor merak ettim.

Bana senli yorum yazan şahıs mı üslup muhabbeti yapıyor? Güldürmeyin beni..
Ben sizin gibi seviyesizce senli benli cevap yazsaydım bu yorumunuz da sizli bizli olmazdı :)
"Ya hehe" lafı ergen muhabbeti değil "daha fazla hikaye anlatmayın" demenin bir kısaltmasıdır. Çünkü yazacak başka savunmanız kalmadı buna atıfta bulundunuz dimi?

Size tuttuğum ayna hoşunuza gitmiyor tabi. Keşke ders alsanız da az daha sorumluluk sahibi olsanız.

Tek solukta okudum,mükemmel yazmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…