Bana rahat demeniz beni cok uzdu..ben korktugum icin ilk sizlere sordmm...polise gitsem cocgmu tutuklarlarmi aklim karisik diye yazdim.sagolun
Bunu ilk mesajinizda belirtseydiniz evet haklisiniz diyebilirdim ne tartisma olurdu ne gerginlik, uslup her seydirBen de sizi alakadar edeni anlayamadım, durum tam olarak bu.
Fotoğraf üzerinden yapacağınız yorum konu sahibinin yanlış yönlenmesine ve dolayısıyla bir gencin hayatının etkilenmesine sebep olabilir.
Alçımı çok ilginç ya bende yeni konuyu akuyırdum merak ettim daha yazacaktım ne oldu diyeMerhaba arkadaslar.o kdr yogun bir gundiki buraya ancak girebildim.cok sukur oyle bir madde falan degilmis.alciymis...benim evimdeki merdivenden cikarken dustugunu dusunnuyorm....yorumlari aksm okuycam.simdi evime gidyrm.ama bir an once yazmak istedim.
Alci merdivenden inerken demek eloyle baglanti yerine vurulmus orasi zedelenmis..simdi baktim.alcida dusmus....oglumda basmis un gibi olmus demekki...cok sukur kotu bir sey cikmadi.Alçımı çok ilginç ya bende yeni konuyu akuyırdum merak ettim daha yazacaktım ne oldu diye
Ogluma hic bir sey sormadim cnm.aklina bile sokmak istemem.cok sukur degilmis.Eşimle birlikte diş beyazlatmak için yöntemler arıyorduk ..
İnternetten bir toz ürün siparişi verdik ..
Banyoda ayna önünde durur toz minik poşetler halinde ..
Hemen çocuğa yansıtmayın belki böyle bişeydir
Gözün aydın niceAlci merdivenden inerken demek eloyle baglanti yerine vurulmus orasi zedelenmis..simdi baktim.alcida dusmus....oglumda basmis un gibi olmus demekki...cok sukur kotu bir sey cikmadi.
Cnm yazdim.cok sukur degilmis.Canim son durum nedir öğrendin mi neyin nesiymiss
Cokkkk tsk ederim...rabbim bu durumda olan ailelere yardim etsin.o anda acaba olsa ne yaparim nasil mucadele ederim.evledimi nasil kurtaririm,diye coook korktum..ve o durumdaki aileler geldi aklima rabbimm yardimcilari olsun.Gözün aydın nice
Evet çok zorCokkkk tsk ederim...rabbim bu durumda olan ailelere yardim etsin.o anda acaba olsa ne yaparim nasil mucadele ederim.evledimi nasil kurtaririm,diye coook korktum..ve o durumdaki aileler geldi aklima rabbimm yardimcilari olsun.
Cokkkk tsk ederim...rabbim bu durumda olan ailelere yardim etsin.o anda acaba olsa ne yaparim nasil mucadele ederim.evledimi nasil kurtaririm,diye coook korktum..ve o durumdaki aileler geldi aklima rabbimm yardimcilari olsun.
Baska adamlara derken.anlayamadim.Umarım ibret almışsınızdır
Kocanız 5 para etmez bir herif, siz de sanki çok matah bir malmış gibi 2 yıldır koca koca diye kendinizi helak ettiniz olmadi baska adamlara sardiniz. Bu arada çocuklarınıza sahip çıktınız mı acaba? Bu adam çocuklarınızdan da mı kıymetli yahu? 2 yildir konulariniz ayni kocam da kocam adam altindan yapilmis mubarek cocuklarinizin esamesi yok. Bu çocuk gerçekten uyuşturucu batağına saplansaydı vebal ikinizin de olacaktı. Bir tıynetsiz adam, onun peşinde gezen saplantılı bir koca delisi berbat ebeveynlersiniz al birini vur ötekine. Çocuklara acıdım.
Amin insş.cnm.Evet çok zor
İşte sende daha dikkatli olacaksın bundan sonra
Gördün nasıl bir azap
Ona bu yola düşmeden sahip ol
Herşey senin elinde
İnşalkah birdaha böyle bşr korku yaşatmaz allah
Kimseye yaşatmasın
Baska adamlara derken.anlayamadim.
Ben kurdugunuz cunleden de bir sey anlamadim hanimefendi.Ben de anlayamadım yanlış yazmışım sanırım
Geriye kalan konularınızın kocam aşağı eski eş yukarı olduğunda sanırım siz de dahil herkes hemfikir!
Önceki yorumdan da anlamadınız mı? Diyor ki herseyı kabul edıyorsunda Baska adama mı takıldın diyor? Buarada bende ona katılıyorum, ergen oglunuzu bırakıp, kocaman kızınızı yanınıza almıssınuzBen kurdugunuz cunleden de bir sey anlamadim hanimefendi.
Umarım ibret almışsınızdır
Kocanız 5 para etmez bir herif, siz de sanki çok matah bir malmış gibi 2 yıldır koca koca diye kendinizi helak ettiniz olmadi baska adamlara sardiniz. Bu arada çocuklarınıza sahip çıktınız mı acaba? Bu adam çocuklarınızdan da mı kıymetli yahu? 2 yildir konulariniz ayni kocam da kocam adam altindan yapilmis mubarek cocuklarinizin esamesi yok. Bu çocuk gerçekten uyuşturucu batağına saplansaydı vebal ikinizin de olacaktı. Bir tıynetsiz adam, onun peşinde gezen saplantılı bir koca delisi berbat ebeveynlersiniz al birini vur ötekine. Çocuklara acıdım.
Ben kurdugunuz cunleden de bir sey anlamadim hanimefendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?