UYUSTURUCU MU BULDUGUM.....YARDIM.

Bana rahat demeniz beni cok uzdu..ben korktugum icin ilk sizlere sordmm...polise gitsem cocgmu tutuklarlarmi aklim karisik diye yazdim.sagolun

Yerde ve koltukta kirik hap bulup suphelenmenize sebep ek seyler varmi cocugunuzda farkliliklar asiri ice kapanma asiri enerji,bos bakma kilo alma kilo verme surekli haraket hali ama hic yorulma belirtisi gostermeme uyumama veya uykuya egilim duygu durumu titreme kizarik gozler bircok belirtisi var sizde arastirirsiniz

Tibbi bir sikintisi olup agri vs sizinle paylasmiyor olabilirmi aklinca agri kesici kullanma okulda veya arkadaslarindan duyup kafasina gore kullanma

Karakol konusunda cekimserseniz hastaneden yardim alin universite hastanelerinin farmakoloji bolumleride yardimci olabilir

Simdi maalesef buyuk bir bela olarak hepimizin yani basinda ilkokula kadar dustu Allahin belasi.Deli gibi bekliyor cocugunu insanlar gerek emniyet gerek hastaneler gayet yardimci akilci cekinecek biseyiniz yok sorup ogrenebilirsiniz bir annenin suphelenipte bilgi alma istemesinden daha dogal birsey yok

Ay kullanmiyordur diye sakin ihmal etneyin sizin korkulariniz onun yasmindan degerli degil narkotik zaten cocuga degil nereden temin ettigine yonelir onlarin amaci kaynaga inmek yinede korkuyorsaniz hastaneden labaratuarlardan yardim alin ne oldugunu ogrenin cocukta belirti yoksa bile ogrenin

Eşimle birlikte diş beyazlatmak için yöntemler arıyorduk ..
İnternetten bir toz ürün siparişi verdik ..
Banyoda ayna önünde durur toz minik poşetler halinde ..
Hemen çocuğa yansıtmayın belki böyle bişeydir

Ben de sizi alakadar edeni anlayamadım, durum tam olarak bu.

Fotoğraf üzerinden yapacağınız yorum konu sahibinin yanlış yönlenmesine ve dolayısıyla bir gencin hayatının etkilenmesine sebep olabilir.
Bunu ilk mesajinizda belirtseydiniz evet haklisiniz diyebilirdim ne tartisma olurdu ne gerginlik, uslup her seydir

Hanımlar,
konu hassas, rica ediyorum konuyu açan üyemizin evladı dahil tüm çocukları düşünerek yorum yazın, ayrıca lütfen burada yazdıklarınıza biraz özen gösterin, aramızda çok genç üyeler var, ziyaretçi olarak okuyanların yaş aralıklarını bilemiyoruz, ağzımızdan tavsiye diye çıkan şeyleri uygulamak isteyen var mı bilmiyoruz, bu sebeple yanlış yönlendirmelerden kaçınalım.

Merhaba arkadaslar.o kdr yogun bir gundiki buraya ancak girebildim.cok sukur oyle bir madde falan degilmis.alciymis...benim evimdeki merdivenden cikarken dustugunu dusunnuyorm....yorumlari aksm okuycam.simdi evime gidyrm.ama bir an once yazmak istedim.

Alçımı çok ilginç ya bende yeni konuyu akuyırdum merak ettim daha yazacaktım ne oldu diye

Alçımı çok ilginç ya bende yeni konuyu akuyırdum merak ettim daha yazacaktım ne oldu diye
Alci merdivenden inerken demek eloyle baglanti yerine vurulmus orasi zedelenmis..simdi baktim.alcida dusmus....oglumda basmis un gibi olmus demekki...cok sukur kotu bir sey cikmadi.

Ogluma hic bir sey sormadim cnm.aklina bile sokmak istemem.cok sukur degilmis.

Gözün aydın nice
Cokkkk tsk ederim...rabbim bu durumda olan ailelere yardim etsin.o anda acaba olsa ne yaparim nasil mucadele ederim.evledimi nasil kurtaririm,diye coook korktum..ve o durumdaki aileler geldi aklima rabbimm yardimcilari olsun.

Cokkkk tsk ederim...rabbim bu durumda olan ailelere yardim etsin.o anda acaba olsa ne yaparim nasil mucadele ederim.evledimi nasil kurtaririm,diye coook korktum..ve o durumdaki aileler geldi aklima rabbimm yardimcilari olsun.
Evet çok zor
İşte sende daha dikkatli olacaksın bundan sonra
Gördün nasıl bir azap
Ona bu yola düşmeden sahip ol
Herşey senin elinde
İnşalkah birdaha böyle bşr korku yaşatmaz allah
Kimseye yaşatmasın

Umarım ibret almışsınızdır
Kocanız 5 para etmez bir herif, siz de sanki çok matah bir malmış gibi 2 yıldır koca koca diye kendinizi helak ettiniz olmadi baska adamlara sardiniz. Bu arada çocuklarınıza sahip çıktınız mı acaba? Bu adam çocuklarınızdan da mı kıymetli yahu? 2 yildir konulariniz ayni kocam da kocam adam altindan yapilmis mubarek cocuklarinizin esamesi yok. Bu çocuk gerçekten uyuşturucu batağına saplansaydı vebal ikinizin de olacaktı. Bir tıynetsiz adam, onun peşinde gezen saplantılı bir koca delisi berbat ebeveynlersiniz al birini vur ötekine. Çocuklara acıdım.

Son düzenleme:
Baska adamlara derken.anlayamadim.

Evet çok zor
İşte sende daha dikkatli olacaksın bundan sonra
Gördün nasıl bir azap
Ona bu yola düşmeden sahip ol
Herşey senin elinde
İnşalkah birdaha böyle bşr korku yaşatmaz allah
Kimseye yaşatmasın
Amin insş.cnm.

Ben de anlayamadım yanlış yazmışım sanırım
Geriye kalan konularınızın kocam aşağı eski eş yukarı olduğunda sanırım siz de dahil herkes hemfikir!
Ben kurdugunuz cunleden de bir sey anlamadim hanimefendi.

Önceki yorumdan da anlamadınız mı? Diyor ki herseyı kabul edıyorsunda Baska adama mı takıldın diyor? Buarada bende ona katılıyorum, ergen oglunuzu bırakıp, kocaman kızınızı yanınıza almıssınuz

Öncelikle geçmiş olsun. Boşanma davanız bitti mi? Hangi aşamada acaba.

diyor ki sürekli kocanıza takık yaşayıp onunla ilgili,sevgilisiyle ilgili,çalıştığınız iş yerinde her ne hikmetse hep size takılan adamlarla ilgili konular açacağınıza artık evlatlarınıza odaklanın biraz da onları kafaya takın onların hayatıyla ilgilenin diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…