Uyuşturucu!

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.410
65.393
598
Merhaba, uyuşturucu bağımlısı bir genç var maalesef. Bırakmayı çok istiyor ama kendi kendine yapamıyor, elinden tutmak istiyorum. Özel uzun süre tam kurtulana kadar tedavi eder mi? Ya da devlet tam bilemiyorum nasıl oluyor bu işler. Pazartesi günü doktora götürmeyi düşünüyorum. Ama nereye nasıl? Lütfen beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
Elini tutmak bırakmak istemiyorum. Daha çok küçük. Ölmesini istemiyorum. Ya da bu yolda kaybolmasını istemiyorum.
 
Oncelikle sizi tebrik ediyorum.
Konuyla ilgili bilgim yok.
183 u arasaniz belki yardimci olurlar
 
Hangi madde olduguda onemli.
Bir psikiyatristle de gorusebilirsiniz
Yaptiginiz örnek bir sey ama insallah üzülmezsiniz.
Bırakmayı gercekten istemesi şart tabi.
Allah kurtarsın inşallah sizde vesilesi olursunuz
 
Kaymakamlıga basvurabılırsınız tedavıye yonlendırıyor devlette ama syle bır durum var bagımlılara bı cıhaz takılması gerekıyor onu kaymakamlık karsılamıyor fıyatı abartı bısey degıl onu taktırınca sonuclar daha kesın oluyor sadece kaymakamlık destegıyle uygulanan ıslemlerde gencler hem bırakamıyor bıraksada bır sure snra tekrar baslıyor, o cıhazı taktıran bagımlılar yızde 90 bırakıyor ve gerı baslamıyor bılgınız olsun
 
Yaşadığınız şehirdeki Amatem e götürebilirsiniz.
İnşallah kurtulur
İnşallah teşekkür ederim.

Polise bildirseniz bile yetiyor
Direk tedaviye alıyorlar
Tedavi bitene kadar hastaneye gitmek zorunda kalıyor aksi durumda yakalanması çıkıyor
Maalesef polis durumu biliyor bir kaç kere yakalandı ama hiçbir şey olmadı.
Hatta şöyle bir olay anlatayım. Bir gün duran bir araca araba gelip çarptı. Kadın ve adam bağırarak lanet okuyor ve polisi arayıp neden bir şey yapmıyorsunuz Kaç kere söyledik falan diyorlardı. Meğerse çocukları arabayı kaçırıp çarpmış ve madde kullanıyormuş. Çok üzülmüştüm. Çok fazla bir şey yapamıyor polisler zaten ceza yesin istemiyorum. Kendisiyle konuştuğumda artık güzel bir hayatının olmasını istiyordu. Kurtulup yoluna güzelce devam etsin istiyorum.

Oncelikle sizi tebrik ediyorum.
Konuyla ilgili bilgim yok.
183 u arasaniz belki yardimci olurlar
Teşekkür ederim.
İnşallah güzel şeyler olur.
 
Hangi madde olduguda onemli.
Bir psikiyatristle de gorusebilirsiniz
Yaptiginiz örnek bir sey ama insallah üzülmezsiniz.
Bırakmayı gercekten istemesi şart tabi.
Allah kurtarsın inşallah sizde vesilesi olursunuz
Maalesef en ağır maddelerden biri. İnanın hiç olmazsa elinden tuttum diyeceğim, şu an çok üzülüyorum. Onun iyi olmasını istiyorum.


Ücret önemli değil teşekkür ederim. Balıklı Rum Hastanesi sanırım tedavi ediyormuş. Orasıyla da bir görüşeceğiz pazartesi inşallah.
 
Netten yaşadığınız yerdeki amatem vb. yerleri araştırarak başlayabilirsiniz, bir psikiyatr ile yüz yüze görüşüp onun yönlendirmesi ile de merkez tayini yapabilirsiniz. Böyle işlerde birlikte olmak iyi geliyor; böyle bir bağımlılık yaşamış, kurtulma yolundaki insanlar ve ailelerinin oluşturduğu dernek tarzı yerler de var bildiğim kadarıyla. Buralarla da tedavi sonrası sohbet, paylaşım üzerinden motivasyonu devam ettirebilirsiniz.

Umarım kurtulur.
 
amatem ile irtibata gecin , onlar size izlemeniz gereken yolu gosterir
zor ve yorucu bir surec , allah yardimciniz olsun her ikinizin de
Teşekkür ederim. Umarım her şey güzel olur. Aslında uzun süredir kullanmıyordu kendisiyle savaşıyordu. Az önce telefon aldım ve kullandığını öğrendim. Kurtulmak istiyorum diyordu. Tek isteğim kurtulması.
 
Ailesi parçalanmış bir aile kendisinin. Zaten bu yüzden bu yola girdi çok yanlış şeyler yaptı. Ama artık pişman umarım güzel günler onun olur teşekkür ederim.
 
Canım Ametemle görüşmek lazım ve kişinin gerçekten bırakmayi istemesi uzun tedaviler sonuçta.... umarım kurtulur.. sen iyi insansın insanlık adına teşekkürler .
Estağfurullah rica ederim. Sadece elimizde olan imkanları insanlarla paylaşmamız gerektiğini düşünüyorum. Ve çocuklara hiç kıyamıyorum.
Teşekkür ederim. İlk başta ametemle görüşeceğiz ona göre yola devam edeceğiz demekki. Sağolun.
 
Allah kalbinize göre versin umarım iyilesir arınir.
Böbrege takıli bir cihazla sanırım bir yöntemi var.Tam bilemiyorum tabi kulaktan dolma
Yatış da yaparlar muhakkak
Allah emeginizi boş çevirmesin insallah...
 
Allah kalbinize göre versin umarım iyilesir arınir.
Böbrege takıli bir cihazla sanırım bir yöntemi var.Tam bilemiyorum tabi kulaktan dolma
Yatış da yaparlar muhakkak
Allah emeginizi boş çevirmesin insallah...
Amin çok teşekkür ederim. İnşallah. Ben yatmasını istiyorum başka türlü kurtulacağını düşünmüyorum maalesef.
 
Amatemle görüşürseniz tedaviye başlarlar arkadaşlarda yazmış. İnşallah kurtulur bir an önce
 
psikolojik destek cok onemli bu surecte
yaninda sevdigi insanlarin var oldugunu bilmeli ve hissetmeli
bir de maneviyat onemli , yani nasil anlatirim bilemedim ama bir amac , yasama baglayack birileri yada birseyler , ise yarama hissi , birilerinin ona ihtiyac duydugunu hissetme gibi , bilemiyorum aciklayabildim mi , eger ot falan gibi hafif seylerse daha kolay kurtulur ama kokain eroin gibi birseye bagimliysa yukarida yazdiklarim cok onemli
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…