- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Oncelikle sizi tebrik ediyorum.Merhaba, uyuşturucu bağımlısı bir genç var maalesef. Bırakmayı çok istiyor ama kendi kendine yapamıyor, elinden tutmak istiyorum. Özel uzun süre tam kurtulana kadar tedavi eder mi? Ya da devlet tam bilemiyorum nasıl oluyor bu işler. Pazartesi günü doktora götürmeyi düşünüyorum. Ama nereye nasıl? Lütfen beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
Elini tutmak bırakmak istemiyorum. Daha çok küçük. Ölmesini istemiyorum. Ya da bu yolda kaybolmasını istemiyorum.
İnşallah teşekkür ederim.Yaşadığınız şehirdeki Amatem e götürebilirsiniz.
İnşallah kurtulur
Maalesef polis durumu biliyor bir kaç kere yakalandı ama hiçbir şey olmadı.Polise bildirseniz bile yetiyor
Direk tedaviye alıyorlar
Tedavi bitene kadar hastaneye gitmek zorunda kalıyor aksi durumda yakalanması çıkıyor
Teşekkür ederim.Oncelikle sizi tebrik ediyorum.
Konuyla ilgili bilgim yok.
183 u arasaniz belki yardimci olurlar
Maalesef en ağır maddelerden biri. İnanın hiç olmazsa elinden tuttum diyeceğim, şu an çok üzülüyorum. Onun iyi olmasını istiyorum.Hangi madde olduguda onemli.
Bir psikiyatristle de gorusebilirsiniz
Yaptiginiz örnek bir sey ama insallah üzülmezsiniz.
Bırakmayı gercekten istemesi şart tabi.
Allah kurtarsın inşallah sizde vesilesi olursunuz
Kaymakamlıga basvurabılırsınız tedavıye yonlendırıyor devlette ama syle bır durum var bagımlılara bı cıhaz takılması gerekıyor onu kaymakamlık karsılamıyor fıyatı abartı bısey degıl onu taktırınca sonuclar daha kesın oluyor sadece kaymakamlık destegıyle uygulanan ıslemlerde gencler hem bırakamıyor bıraksada bır sure snra tekrar baslıyor, o cıhazı taktıran bagımlılar yızde 90 bırakıyor ve gerı baslamıyor bılgınız olsun
Teşekkür ederim. Umarım her şey güzel olur. Aslında uzun süredir kullanmıyordu kendisiyle savaşıyordu. Az önce telefon aldım ve kullandığını öğrendim. Kurtulmak istiyorum diyordu. Tek isteğim kurtulması.amatem ile irtibata gecin , onlar size izlemeniz gereken yolu gosterir
zor ve yorucu bir surec , allah yardimciniz olsun her ikinizin de
Ailesi parçalanmış bir aile kendisinin. Zaten bu yüzden bu yola girdi çok yanlış şeyler yaptı. Ama artık pişman umarım güzel günler onun olur teşekkür ederim.Netten yaşadığınız yerdeki amatem vb. yerleri araştırarak başlayabilirsiniz, bir psikiyatr ile yüz yüze görüşüp onun yönlendirmesi ile de merkez tayini yapabilirsiniz. Böyle işlerde birlikte olmak iyi geliyor; böyle bir bağımlılık yaşamış, kurtulma yolundaki insanlar ve ailelerinin oluşturduğu dernek tarzı yerler de var bildiğim kadarıyla. Buralarla da tedavi sonrası sohbet, paylaşım üzerinden motivasyonu devam ettirebilirsiniz.
Umarım kurtulur.
Estağfurullah rica ederim. Sadece elimizde olan imkanları insanlarla paylaşmamız gerektiğini düşünüyorum. Ve çocuklara hiç kıyamıyorum.Canım Ametemle görüşmek lazım ve kişinin gerçekten bırakmayi istemesi uzun tedaviler sonuçta.... umarım kurtulur.. sen iyi insansın insanlık adına teşekkürler .
Allah kalbinize göre versin umarım iyilesir arınir.Maalesef en ağır maddelerden biri. İnanın hiç olmazsa elinden tuttum diyeceğim, şu an çok üzülüyorum. Onun iyi olmasını istiyorum.
Ücret önemli değil teşekkür ederim. Balıklı Rum Hastanesi sanırım tedavi ediyormuş. Orasıyla da bir görüşeceğiz pazartesi inşallah.
Amin çok teşekkür ederim. İnşallah. Ben yatmasını istiyorum başka türlü kurtulacağını düşünmüyorum maalesef.Allah kalbinize göre versin umarım iyilesir arınir.
Böbrege takıli bir cihazla sanırım bir yöntemi var.Tam bilemiyorum tabi kulaktan dolma
Yatış da yaparlar muhakkak
Allah emeginizi boş çevirmesin insallah...
Teşekkür ederim inşallah.Amatemle görüşürseniz tedaviye başlarlar arkadaşlarda yazmış. İnşallah kurtulur bir an önce
psikolojik destek cok onemli bu surecteTeşekkür ederim. Umarım her şey güzel olur. Aslında uzun süredir kullanmıyordu kendisiyle savaşıyordu. Az önce telefon aldım ve kullandığını öğrendim. Kurtulmak istiyorum diyordu. Tek isteğim kurtulması.
Kaç yaşinda acaba?Ailesi var mi?Teşekkür ederim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?