Çok zorlu bir süreç sizi bekliyor .. Benim de kuzenim bizim yanımızda tedavi gördü . O dönemde evli değildim ve tüm süreçle babam ilgilendi .. Dışarıdan takip edilemeyecek kadar ilgi ve özen istiyor ve birazda güç tabii .. Biz ilk etapta Amatem’e başvurduk çünkü özel tedavileri için İstanbul’da 2 klinik olduğunu söyledi doktorumuz . İstanbul’da da gerekli şartları sağlayamadığımız için bulunduğumuz şehirde tedaviye devam ettik . İlk etapta 2 ilaç başladı doktorumuz .. Halisülasyonlar,(özür dileyerek) kusmalar,saldırganlık halleri,gece evden kaçmalar baş gösterdi yaklaşık 1 ay kadar .. Yatırmak istedik doktorumuz yatırdıklarımız çok daha ciddi boyutta şu aşamada yatırmak kurtulmak isteyen biri için sağlıklı olmaz dedi .. Evde devam ettik .. Bırakmaya kendi canı gönülden istekliydi .. Nitekim evde federaller geliyor savaşa gidiyoruz diye bizi masanın altına soktuğu da oldu gece camdan atlayıp çıplak ayakla dışarıya kaçtığıda .. Geçti .. Şükürler olsun hepsi geçti .. Şu an güzel bir işte çalışıyor .. Ama burda herşeyden önemlisi çevresi buna emin olun eğer çevre değişmezse ne kadar bırakmak isterse istesin devamı gelecektir .. Biraz uzun oldu kusura bakmayın bu süreçte sizi nelerin bekleyeceğini kendi tecrübelerimle anlatmak istedim ..