Uyuşturucu!

Maalesef eroin. Eşim onu yanına aldı çok destek veriyor çalışıyor, her gün harika bir insan olduğunu ve burda kesinlikle ona ihtiyaç duyduğunu falan söylüyor. Alışverişe gönderiyor, değer veriyor. Ailesi maalesef hiçbir zaman sevgi vermedi. Zaten normal bir aile değil Allah ıslah etsin. Ama ben ona inandığımı söylüyorum. Her tür yanında olmak istiyoruz ve inşallah başarır. Çünkü çok istiyor.

Kaç yaşinda acaba?Ailesi var mi?
16 yaşında. Evet ailesi var ama nasıl desem baba hapiste, anne ilgilenmiyor. Düzenli biz ihtiyaçlarını karşılıyoruz.
O yüzden daha da çok üzülüyorum. Annesi babası muhakkak çok üzülüyordur ama eğitim olmadığı için bilmiyorlar. Ve biz eşimle ona yardımcı olmak istiyoruz.

Amatemde bile uyuşturucu verildiğini bizzat yakınımdan öğrenmiştim...
Orda çalışanlar bunu gelir kapısı olarak goruyormus ..
Faydası olsa keşke
Allah yardımcısı olsun..

Amatemde bile uyuşturucu verildiğini bizzat yakınımdan öğrenmiştim...
Orda çalışanlar bunu gelir kapısı olarak goruyormus ..
Faydası olsa keşke
Allah yardımcısı olsun..
Bu gerçek mi? Balıklı Rum sanırım şu an bize en yakın gibi duruyor. Hayret ettim, çok şaşırdım.
Teşekkürler.

oyyy en zoru
insallah basarirsiniz hep beraber
birakan tanidiklarim var , bu kadar cok istiyorsa basarmamasi icin hicbir sebep yok
ne mutlu ona ki siz cikmissiniz karsisina
insallah kolaylikla atlatirsiniz bu sureci

o aileleri de bana verseler parcalarim cidden o kadar cok kiziyorum ki , uyusturucu batagindaki herkesin aile derdi var zaten keske dogurmasa boyleleri

Evet dün de eşimle konuştuk aslında ben esrar sanıyordum. Onun bırakması daha kolay ama eşim eroin dedi. Biran önce yatıralım dedik. Küçücük bir çocuğun yok olmasını hiç istemem.
Aile de aslında nasıl desem eğitim olmayınca maalesef cehalet insana sadece kötülük getiriyor.

Rabbim iyilerle karşılaştirsin bosa denmiyor bu söz.
Sizin gibi insanlarla hep karşilasalim insallah
Yasi cok ufak gerci ne kadar süredir kullaniyor bu da önemli ama simdi daha da umutlandim,hep dua edecegim insallah ...

Rabbim iyilerle karşılaştirsin bosa denmiyor bu söz.
Sizin gibi insanlarla hep karşilasalim insallah
Yasi cok ufak gerci ne kadar süredir kullaniyor bu da önemli ama simdi daha da umutlandim,hep dua edecegim insallah ...
Estağfurullah teşekkür ederim.
Ne kadar süre bilmiyorum. Bir arkadaşı alıştırmış ona. Tek bildiğim bu ama belki 5 ay ya da 1 yıl söylemiyor.

yasi cok kucuk ah kiyamam ya
gerci uzun zamandir kullanmiyordur daha 16 yasinda , daha kolay atlatir
onune hedefler koyun , gelecege dair umut verin ona , kizlardan bahsedin , eglenmekten , okumaktan , universite hayatinin nasil oldugundan bahsedin
ufkunu acin , bilmedigi seyleri anlatin , gelecege dair ne kadar umudu olursa o kadar kolay atlatacaktir

Estağfurullah teşekkür ederim.
Ne kadar süre bilmiyorum. Bir arkadaşı alıştırmış ona. Tek bildiğim bu ama belki 5 ay ya da 1 yıl söylemiyor.
Özür dilerim açık yazacağım ama kullanma sekli bile cok etkiliyor bırakmayı
Burun ya da damardan mı bu bile onemli
İnsallah kurtarirsiniz yavruyu....

Eğer gerçekten yardım etmek istiyorsanız kesinlikle amalçteme götürmeyin bizzat kardeşimin bizim başımızdan geçti İstanbul Aksaray da vatan hastanesi var orda çip takıyorlar biz bundan 3 sene önce ilk çipi 1 buçuk milyara taktırmak 1 buçuk ayda da uçyenilendirdik üç sefer 1 er milyarı toplam 4 buçuk milyarlarca hayatı kurtuldu ve doktor amatem in verdiği sboxon hapını saf eroin oldugunu söyledi yani eroini bırakan sboxon a bağımlı oluyor en azından eroin kullansa içine bişeyler karıştırılıyor muş saf eroin bulunmaz mış hayt kurtaracaksanız tek tavsiyem kesin net çözüm detaylı görüşmek için özelden ulaşabilirsiniz

Devlette bu konuda disiplin sorunu var. Dirençli bağımlılar maalesef yeterli ilgiyi görmüyorlar. Hatta iş ahlakından daha ötesi insanlıktan nasibini almamış bazı insanlar tedavi altındayken bile madde temin edebiliyorlar hastalara. Özelde balıklı rum iyidir,epey yol kat eden,tamamen kurtulan pek çok hasta olduğunu biliyorum.

İnanin icimden gecenleri yazdiniz nasil ifade edecegimi bilmiyordum.

Ben ona hep güzel şeyler söylüyorum. Eşim de aynı şekilde. Şu an güzel şeylerle ilgili umudu olması dediğiniz gibi çok mantıklı. Bunları yapacağım inşallah. Teşekkürler.

Özür dilerim açık yazacağım ama kullanma sekli bile cok etkiliyor bırakmayı
Burun ya da damardan mı bu bile onemli
İnsallah kurtarirsiniz yavruyu....
Damardan değil burundan ya da ağızdan mı bilmiyorum nasıl alındığını ama damardan olmadığını biliyorum.

Bu bile cok iyi
Hersey guzel olacak
Amatemle ilgili yorum sahibine kulak verin bence...

Çok teşekkür ederim o zaman Balıklı Rum bizim atacağımız en iyi ve kesin adım olacak. Çok üzüldüm böyle şeylere gerçekten inanamıyorum. Saf eroin vermek ne demek? Çok acı.

İnşallah oraya götüreceğiz bi yarın arayıp soracağım umarım güzel olur her şey.

Bu tür insanlar bir takım şeyleri takıntı haline getiriyor. Kafamda nedense farklı senaryolar canlandı. Atıyorum siz yardımcı oldunuz kötü alışkanlığından kurtuldu ama belli bir süre sonra tekrar kullanmaya başladı ve gelip kapınıza dayandı. Sizi rahatsız etti vs. Bundan kurtulmasına önayak olun ama kendinizi de harcamayın bu uğurda. (Bahsettiğim şeyler olabilitesi olan şeyler ama benim hayal gücüm çok canlı da olabilir) Ayrıca duyarlı bir vatandaş olduğunuz için size minnettarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…