- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Maalesef eroin. Eşim onu yanına aldı çok destek veriyor çalışıyor, her gün harika bir insan olduğunu ve burda kesinlikle ona ihtiyaç duyduğunu falan söylüyor. Alışverişe gönderiyor, değer veriyor. Ailesi maalesef hiçbir zaman sevgi vermedi. Zaten normal bir aile değil Allah ıslah etsin. Ama ben ona inandığımı söylüyorum. Her tür yanında olmak istiyoruz ve inşallah başarır. Çünkü çok istiyor.psikolojik destek cok onemli bu surecte
yaninda sevdigi insanlarin var oldugunu bilmeli ve hissetmeli
bir de maneviyat onemli , yani nasil anlatirim bilemedim ama bir amac , yasama baglayack birileri yada birseyler , ise yarama hissi , birilerinin ona ihtiyac duydugunu hissetme gibi , bilemiyorum aciklayabildim mi , eger ot falan gibi hafif seylerse daha kolay kurtulur ama kokain eroin gibi birseye bagimliysa yukarida yazdiklarim cok onemli
Ücret önemli değil teşekkür ederim. Balıklı Rum Hastanesi sanırım tedavi ediyormuş. Orasıyla da bir görüşeceğiz pazartesi inşallah.
16 yaşında. Evet ailesi var ama nasıl desem baba hapiste, anne ilgilenmiyor. Düzenli biz ihtiyaçlarını karşılıyoruz.Kaç yaşinda acaba?Ailesi var mi?
Teşekkür ederim.Bu ornek davranisinizi tebrik ediyorum amatem size yol gosterecektir
İstanbuldayız. Teşekkür ederim.Orası neresı bılmıyrum ama ankarada amatem var orası bakıyor kaymakamlık oraya goturuyor
Bu gerçek mi? Balıklı Rum sanırım şu an bize en yakın gibi duruyor. Hayret ettim, çok şaşırdım.Amatemde bile uyuşturucu verildiğini bizzat yakınımdan öğrenmiştim...
Orda çalışanlar bunu gelir kapısı olarak goruyormus ..
Faydası olsa keşke
Allah yardımcısı olsun..
oyyy en zoruMaalesef eroin. Eşim onu yanına aldı çok destek veriyor çalışıyor, her gün harika bir insan olduğunu ve burda kesinlikle ona ihtiyaç duyduğunu falan söylüyor. Alışverişe gönderiyor, değer veriyor. Ailesi maalesef hiçbir zaman sevgi vermedi. Zaten normal bir aile değil Allah ıslah etsin. Ama ben ona inandığımı söylüyorum. Her tür yanında olmak istiyoruz ve inşallah başarır. Çünkü çok istiyor.
Evet dün de eşimle konuştuk aslında ben esrar sanıyordum. Onun bırakması daha kolay ama eşim eroin dedi. Biran önce yatıralım dedik. Küçücük bir çocuğun yok olmasını hiç istemem.oyyy en zoru
insallah basarirsiniz hep beraber
birakan tanidiklarim var , bu kadar cok istiyorsa basarmamasi icin hicbir sebep yok
ne mutlu ona ki siz cikmissiniz karsisina
insallah kolaylikla atlatirsiniz bu sureci
o aileleri de bana verseler parcalarim cidden o kadar cok kiziyorum ki , uyusturucu batagindaki herkesin aile derdi var zatenkeske dogurmasa boyleleri
Rabbim iyilerle karşılaştirsin bosa denmiyor bu söz.16 yaşında. Evet ailesi var ama nasıl desem baba hapiste, anne ilgilenmiyor. Düzenli biz ihtiyaçlarını karşılıyoruz.
O yüzden daha da çok üzülüyorum. Annesi babası muhakkak çok üzülüyordur ama eğitim olmadığı için bilmiyorlar. Ve biz eşimle ona yardımcı olmak istiyoruz.
Estağfurullah teşekkür ederim.Rabbim iyilerle karşılaştirsin bosa denmiyor bu söz.
Sizin gibi insanlarla hep karşilasalim insallah
Yasi cok ufak gerci ne kadar süredir kullaniyor bu da önemli ama simdi daha da umutlandim,hep dua edecegim insallah ...
yasi cok kucuk ah kiyamam yaEvet dün de eşimle konuştuk aslında ben esrar sanıyordum. Onun bırakması daha kolay ama eşim eroin dedi. Biran önce yatıralım dedik. Küçücük bir çocuğun yok olmasını hiç istemem.
Aile de aslında nasıl desem eğitim olmayınca maalesef cehalet insana sadece kötülük getiriyor.
Özür dilerim açık yazacağım ama kullanma sekli bile cok etkiliyor bırakmayıEstağfurullah teşekkür ederim.
Ne kadar süre bilmiyorum. Bir arkadaşı alıştırmış ona. Tek bildiğim bu ama belki 5 ay ya da 1 yıl söylemiyor.
İnanin icimden gecenleri yazdiniz nasil ifade edecegimi bilmiyordum.Eğer gerçekten yardım etmek istiyorsanız kesinlikle amalçteme götürmeyin bizzat kardeşimin bizim başımızdan geçti İstanbul Aksaray da vatan hastanesi var orda çip takıyorlar biz bundan 3 sene önce ilk çipi 1 buçuk milyara taktırmak 1 buçuk ayda da uçyenilendirdik üç sefer 1 er milyarı toplam 4 buçuk milyarlarca hayatı kurtuldu ve doktor amatem in verdiği sboxon hapını saf eroin oldugunu söyledi yani eroini bırakan sboxon a bağımlı oluyor en azından eroin kullansa içine bişeyler karıştırılıyor muş saf eroin bulunmaz mış hayt kurtaracaksanız tek tavsiyem kesin net çözüm detaylı görüşmek için özelden ulaşabilirsiniz
Ben ona hep güzel şeyler söylüyorum. Eşim de aynı şekilde. Şu an güzel şeylerle ilgili umudu olması dediğiniz gibi çok mantıklı. Bunları yapacağım inşallah. Teşekkürler.yasi cok kucuk ah kiyamam ya
gerci uzun zamandir kullanmiyordur daha 16 yasinda , daha kolay atlatir
onune hedefler koyun , gelecege dair umut verin ona , kizlardan bahsedin , eglenmekten , okumaktan , universite hayatinin nasil oldugundan bahsedin
ufkunu acin , bilmedigi seyleri anlatin , gelecege dair ne kadar umudu olursa o kadar kolay atlatacaktir
Damardan değil burundan ya da ağızdan mı bilmiyorum nasıl alındığını ama damardan olmadığını biliyorum.Özür dilerim açık yazacağım ama kullanma sekli bile cok etkiliyor bırakmayı
Burun ya da damardan mı bu bile onemli
İnsallah kurtarirsiniz yavruyu....
Bu bile cok iyiBen ona hep güzel şeyler söylüyorum. Eşim de aynı şekilde. Şu an güzel şeylerle ilgili umudu olması dediğiniz gibi çok mantıklı. Bunları yapacağım inşallah. Teşekkürler.
Damardan değil burundan ya da ağızdan mı bilmiyorum nasıl alındığını ama damardan olmadığını biliyorum.
Çok teşekkür ederim o zaman Balıklı Rum bizim atacağımız en iyi ve kesin adım olacak. Çok üzüldüm böyle şeylere gerçekten inanamıyorum. Saf eroin vermek ne demek? Çok acı.Eğer gerçekten yardım etmek istiyorsanız kesinlikle amalçteme götürmeyin bizzat kardeşimin bizim başımızdan geçti İstanbul Aksaray da vatan hastanesi var orda çip takıyorlar biz bundan 3 sene önce ilk çipi 1 buçuk milyara taktırmak 1 buçuk ayda da uçyenilendirdik üç sefer 1 er milyarı toplam 4 buçuk milyarlarca hayatı kurtuldu ve doktor amatem in verdiği sboxon hapını saf eroin oldugunu söyledi yani eroini bırakan sboxon a bağımlı oluyor en azından eroin kullansa içine bişeyler karıştırılıyor muş saf eroin bulunmaz mış hayt kurtaracaksanız tek tavsiyem kesin net çözüm detaylı görüşmek için özelden ulaşabilirsiniz
Devlette bu konuda disiplin sorunu var. Dirençli bağımlılar maalesef yeterli ilgiyi görmüyorlar. Hatta iş ahlakından daha ötesi insanlıktan nasibini almamış bazı insanlar tedavi altındayken bile madde temin edebiliyorlar hastalara. Özelde balıklı rum iyidir,epey yol kat eden,tamamen kurtulan pek çok hasta olduğunu biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?