- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
- 658
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Bu gerçek mi? Balıklı Rum sanırım şu an bize en yakın gibi duruyor. Hayret ettim, çok şaşırdım.
Teşekkürler.
Yok kapıma dayanmaz emin olabilirsiniz. Kimseye zarar vermiyor sadece kendi içinde savaşıyor. Bi de öyle biri değil zaten. Onun kurtulup tekrar başlamaması için elimden geleni yapacağım inşallah. Tekrar başlarsa da bilmiyorum ne olur ama öyle kötü düşünmek istemiyorum.Bu tür insanlar bir takım şeyleri takıntı haline getiriyor. Kafamda nedense farklı senaryolar canlandı. Atıyorum siz yardımcı oldunuz kötü alışkanlığından kurtuldu ama belli bir süre sonra tekrar kullanmaya başladı ve gelip kapınıza dayandı. Sizi rahatsız etti vs. Bundan kurtulmasına önayak olun ama kendinizi de harcamayın bu uğurda. (Bahsettiğim şeyler olabilitesi olan şeyler ama benim hayal gücüm çok canlı da olabilir) Ayrıca duyarlı bir vatandaş olduğunuz için size minnettarım..
Kesinlikle bir şarkıda duydum sana hap içiyorum her gece bilmem ne gibi saçma sapan sözler vardı. Bilinçaltına işliyorlar önce her şeyi maalesef.Bırakmak çok zor ve uzun süreçtir tabiki en önemli faktör kişin kendi istemesi ve azimdir.
Bunun için yardım hatları var yönendirirler sizi.
Keşke türk filimlerdeki gibi bir odaya kapatıp 1 gece soguk şok uygulayıp ertesi gün kurtulabilseler bu illetten yazık gençlerimize.Sosyal hesaplar bazı şarkılar bile özdendiriyor toplum olarak sikayet etsek bu tarz şeyleri belki bir nebze faydamız olur.
Bu gerçek mi witch ?Amatemde bile uyuşturucu verildiğini bizzat yakınımdan öğrenmiştim...
Orda çalışanlar bunu gelir kapısı olarak goruyormus ..
Faydası olsa keşke
Allah yardımcısı olsun..
Tekrar merhaba, böyle şeylerin net çözümünü biliyorsanız lütfen buraya yazın. Belki bir yerlerde bu illetten kurtulmak isteyip de nasıl yol izleyeceğini bilmeyenlere çok büyük faydası olur. Rica ediyorum yazarsanız çok sevinirim.Eğer gerçekten yardım etmek istiyorsanız kesinlikle amalçteme götürmeyin bizzat kardeşimin bizim başımızdan geçti İstanbul Aksaray da vatan hastanesi var orda çip takıyorlar biz bundan 3 sene önce ilk çipi 1 buçuk milyara taktırmak 1 buçuk ayda da uçyenilendirdik üç sefer 1 er milyarı toplam 4 buçuk milyarlarca hayatı kurtuldu ve doktor amatem in verdiği sboxon hapını saf eroin oldugunu söyledi yani eroini bırakan sboxon a bağımlı oluyor en azından eroin kullansa içine bişeyler karıştırılıyor muş saf eroin bulunmaz mış hayt kurtaracaksanız tek tavsiyem kesin net çözüm detaylı görüşmek için özelden ulaşabilirsiniz
Yaşadığınız şehirdeki Amatem e götürebilirsiniz.
İnşallah kurtulur
Ya öyleymiş canımAMATEM maalesef çok etkili değil artık, içeriye el altından uyuşturucu sokuluyor bazı yerlerde. Belki yazanlar olmuştur araları okumadım. Uyuşturucu madde bağımlılığı üzerine çalışan psikiyatrlar var yaşadığınız yerde varsa onlara götürürseniz daha etkili olabilir.
Bu gerçek mi witch ?
Rezalet resmen
Bir tanıdık alkol için yatmıştı.Bayağı faydasını görmüştü.
Şaşırdım :/
Amatemde bile uyuşturucu verildiğini bizzat yakınımdan öğrenmiştim...
Orda çalışanlar bunu gelir kapısı olarak goruyormus ..
Faydası olsa keşke
Allah yardımcısı olsun..
Devlette bu konuda disiplin sorunu var. Dirençli bağımlılar maalesef yeterli ilgiyi görmüyorlar. Hatta iş ahlakından daha ötesi insanlıktan nasibini almamış bazı insanlar tedavi altındayken bile madde temin edebiliyorlar hastalara. Özelde balıklı rum iyidir,epey yol kat eden,tamamen kurtulan pek çok hasta olduğunu biliyorum.
Evet eşim şimdi geldi Balıklı Rum’a gideceğiz inşallah teşekkürler.Arkadaşlar da yazmış.Bir arkadaşım bir ara Balıklı Rumda doktordu.Orası bu konuda iyi ve hep bu konu üzerine
çalışıyor.Para sorun olmayacaksa devleti düşünmeyin.Sapır sapır dökülüyor hastahaneler.Hele ki böyle
komplike tedavilerde.
Teşekkür ederim. İnşallah güzel olur her şey.Eğer gerçekten kararlıysa ve kendisine inandıysanız bende Balıklı Rum diyecektim. Gerçekten size çok yardımcı olacaklardır.
Hassasiyetiniz ve örnek davranisiniz için gönülden tebrik ederim.
Tekrar merhaba, böyle şeylerin net çözümünü biliyorsanız lütfen buraya yazın. Belki bir yerlerde bu illetten kurtulmak isteyip de nasıl yol izleyeceğini bilmeyenlere çok büyük faydası olur. Rica ediyorum yazarsanız çok sevinirim.
Maalesef en ağır maddelerden biri. İnanın hiç olmazsa elinden tuttum diyeceğim, şu an çok üzülüyorum. Onun iyi olmasını istiyorum.
Ücret önemli değil teşekkür ederim. Balıklı Rum Hastanesi sanırım tedavi ediyormuş. Orasıyla da bir görüşeceğiz pazartesi inşallah.
Maalesef en ağır maddelerden biri. İnanın hiç olmazsa elinden tuttum diyeceğim, şu an çok üzülüyorum. Onun iyi olmasını istiyorum.
Ücret önemli değil teşekkür ederim. Balıklı Rum Hastanesi sanırım tedavi ediyormuş. Orasıyla da bir görüşeceğiz pazartesi inşallah.
Devlet hastanesinde dahiliye bölümleri ilgileniyordu tabi özel merkezler varsa onlar daha iyiMerhaba, uyuşturucu bağımlısı bir genç var maalesef. Bırakmayı çok istiyor ama kendi kendine yapamıyor, elinden tutmak istiyorum. Özel uzun süre tam kurtulana kadar tedavi eder mi? Ya da devlet tam bilemiyorum nasıl oluyor bu işler. Pazartesi günü doktora götürmeyi düşünüyorum. Ama nereye nasıl? Lütfen beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
Elini tutmak bırakmak istemiyorum. Daha çok küçük. Ölmesini istemiyorum. Ya da bu yolda kaybolmasını istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?