- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.002
- 133
- 41
çok haklıısn,1 buçuk senenin patlamasıydı bugün... en son dün aksam kedinin sırtı senin gibi kambur diyince orda bardak taştı bende artık film koptu... anlık birşey değildi
İnanın dediklerinizi yaptım. Tvdeki erkeğe ne kadar kaslı dedim.. sende kas yapsana dedim.. adam ın umrunda değill.. alınmıyor bile .. bi kulağından giriyor diğer kulağından çıkıyor dünya yansa umrunda değil
AbowMerhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim.. evlendiğimizden bu yana eşim sürekli beni eleştiriyor.. yok çamaşırı düzgün yıka kırısık çıkıyor.. mutfakta bulaşık biriktirme..tam tersine titiz biriyim mutfağım banyom hep temizdir ama insanlık hali bazen bulaşık yıkamadan uyuyorum.. saçın şöyle olmuş .. bu ayakkabı türü sana yakışmıyor.. göğüslerin sarkmış afedersiniz (kabile memeli dedi bana )size komik gelebilir ama ben çok üzüldüm.. bunları dedikten sonra özürdiliyor ama hiç bir anlamı yok özürdilemesinin.... ayrıca, basit bir şenlik etkinliğinde ki güzellik yarışmasında 1. Seçilmiştim 25 yaşındayken... yani ben anlamadım bakımsız bi kadın değilim.. ama bu adam beni 7/24 eleştiriyor.. artık tamamen özgüvenimi kaybettim.. aynaya bile bakmak istemiyorum... eskisi gibi giyinişime bile dikkat etmiyorum sanki... çünkü nasıl olsa beni eleştirecek diye... çünkü makyajıma bile karışıyor.. yok bu makyaj sende çok kötü duruyor makyaj yapmayı beceremiyorsun vs....3 saatten beri aralıksız ağlıyorum artık kafayı yeme noktasına geldim... dış görünüş olarak ondan 7 yaş küçüğüm ve çevreme göre bakımlı ve güzel bi kadınım.. eşim bana göre daha bakımsızdır.. hatta 2 hafta da bir anca banyo yapar... ben bu adamla nasıl başa çıkacağım ?? Onun gibi bende onu eleştirdim olmadı... duymamazlıktan geldim olmadı.. ağladım olmadı çıldırdım olmadı.. evliliğimizde ki tek sorun bu.. evine bağlı çok güzel bir eştir.. ama bu büyük bir sorun .. bugün bardağı taşıran son damlayı söyledi.. kediye bakarak , kedinin sırtı gibi senin de sırtın öyle kambur dedi.. şok oldum me diyeceğimi bilemedim.. sonra özürdilerim diyor.. kafayı yemek üzereyim.. kelime hataları yaptıysam affola elim ayağım titreyerek yazıyorum bunları.. artık dayancak gücüm. Kalmadı ona laf yetiştirmekten bıktım artık
Gülün geçin o zaman.Arkadas çevremede , yakın hissettiğim kişilere eşim in bu durumundan bahsettim.. sana rahat batıyor eşin melek gibi biri beyfendi oturaklı diyorlar .. bi dediğini iki etmiyor diyorlar.. evet etmiyor .. ama o çenesi ne olacak ?????
Kız sokakta ne oturuyon git evine o otursun sokakta. Pis kokuyorsun de alma eve.Kızlar sokakta kaldırımda oturdum ağlıyorum.. ben bunlato hakedicek ne yaptım diye.. ben bunları haketmedim
Yaa bende fotoğraf ıstıyorum cok merak ettım bu adamıSizede gönderdim fotoğraf
Bu aksam eve gelmiyceğimi mesajda herşeyi düzgün bi dille yazdım ona whatsaptan... aileme gitmem ama otelde kalırım..şuan aileme aktarmak istemiyorum.. ilk kez bu kadar sert bi çıkışım olacak.. bakalım düzelirse amenna düzelmezse ben bakırköye kaldırılcam yoksa
Zaten esas sıkıntı bu tip bir mahlukati sevebiliyor olmanız.Kızlar isteyene özelden fotoğrafımızı gönderiyim siz karar verin.. ben bu adam ın herşeyiyle severken o neden beni eleştiriyorçok kötüyüm artık ne yapacağımı şaşırdım
Iyi de o kadar şey olmuş hala seviyorum da seviyorum diyorsunuz.Kızlar sokakta kaldırımda oturdum ağlıyorum.. ben bunlato hakedicek ne yaptım diye.. ben bunları haketmedim
Konuyu okudum. Eminim çok güzelsinizdir. Merak ettim ben de sizi. Boş yere ağlayıp kendinizi üzüyorsunuzdur. İkizler burcu demişsiniz. İkizler erkeği çok zordur. 4 senelik eski sevgilim ikizler burcuydu. Benzer şeyleri onla yaşadık. Oje sür, saçını şöyle yap böyle yap gibi. Sürekli kavga gürültü. Ayrıldık. Ayrıldıktan sonra melek gibi bir insan oldu her konuda değişti ama aşk bitmişti malesef. O yuzden affedemedim. Umarım sizde durum yol yakınken düzelir.Fotoğramızı gönderdım özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?