- 19 Kasım 2013
- 18.760
- 33.847
- 798
Merhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim.. evlendiğimizden bu yana eşim sürekli beni eleştiriyor.. yok çamaşırı düzgün yıka kırısık çıkıyor.. mutfakta bulaşık biriktirme..tam tersine titiz biriyim mutfağım banyom hep temizdir ama insanlık hali bazen bulaşık yıkamadan uyuyorum.. saçın şöyle olmuş .. bu ayakkabı türü sana yakışmıyor.. göğüslerin sarkmış afedersiniz (kabile memeli dedi bana )size komik gelebilir ama ben çok üzüldüm.. bunları dedikten sonra özürdiliyor ama hiç bir anlamı yok özürdilemesinin.... ayrıca, basit bir şenlik etkinliğinde ki güzellik yarışmasında 1. Seçilmiştim 25 yaşındayken... yani ben anlamadım bakımsız bi kadın değilim.. ama bu adam beni 7/24 eleştiriyor.. artık tamamen özgüvenimi kaybettim.. aynaya bile bakmak istemiyorum... eskisi gibi giyinişime bile dikkat etmiyorum sanki... çünkü nasıl olsa beni eleştirecek diye... çünkü makyajıma bile karışıyor.. yok bu makyaj sende çok kötü duruyor makyaj yapmayı beceremiyorsun vs....3 saatten beri aralıksız ağlıyorum artık kafayı yeme noktasına geldim... dış görünüş olarak ondan 7 yaş küçüğüm ve çevreme göre bakımlı ve güzel bi kadınım.. eşim bana göre daha bakımsızdır.. hatta 2 hafta da bir anca banyo yapar... ben bu adamla nasıl başa çıkacağım ?? Onun gibi bende onu eleştirdim olmadı... duymamazlıktan geldim olmadı.. ağladım olmadı çıldırdım olmadı.. evliliğimizde ki tek sorun bu.. evine bağlı çok güzel bir eştir.. ama bu büyük bir sorun .. bugün bardağı taşıran son damlayı söyledi.. kediye bakarak , kedinin sırtı gibi senin de sırtın öyle kambur dedi.. şok oldum me diyeceğimi bilemedim.. sonra özürdilerim diyor.. kafayı yemek üzereyim.. kelime hataları yaptıysam affola elim ayağım titreyerek yazıyorum bunları.. artık dayancak gücüm. Kalmadı ona laf yetiştirmekten bıktım artık
Tulumbachen çok üzüldümaynisinin üst modeli ablamda var- özet geciyorum.
ablam- 90-60-90 boyutunda (abarti degil... gercekden porselen bebek gibi )
esi, bodur, kilolu ve kel
ablam iki meslek sahibi ve 3 dil biliyor
esi lise terk
ablam (annemiz ve babamiz erken öldü) KENDI kendine arabasini (sifir kilometre) evini almis insan
esi, borclu, cebinde 2 kurusla tanisdi ablamla
bizim anne babamiz bizi en iyi okullara gönderdi, en iyi mühitde yasadik.
esi, 18 yasinda evden atilmis. annesi, babasi, abisi ve kardesi köpek gibi davranir.
ablam bu güne Kadar nezle olmusdur belki
esinin dogustan bacagi sakat
ablamin geliri onunkine nazaren 50% daha fazla
simdi esinin incilerini sayim:
-öffff sen sus, bir moktan haberin yok
-Yahu, kapa ceneni geri zekali
-cirkin
- özürlü- sakat
-cok zayifsin- igrenc. kemiklerin batiyor
-giydigin yakismiyor- zaten giyim kusami benden ögrendin (ablam bundan 25 sene önce Timberland ve Levis 501 giyen insan, kibirli olmak degil amacim- ama biz varlikli bir aileden eldik)
- et ye et- baba evinde görmedin zaten (ablam kendi secimi ile vejeteryanDI)
- Insan olsan ailen sahip cikar- köpek (annem 10 sene önce ÖLDÜ- babam 15 sene önce)
- Yüzüne miktigim
- oros+++, seni sokaklardan zor topladim (ablamin kendi evi varDI)
Bu insan sence düzelirmi? Bence düzelmez- heeeeee ablamin eside seninki gibi baslamisdi. yani yavas yavas dozu arttirdi-
son incileri- hamileyken karnina tekme atmalar- dövmeler. paralari kumara yatirip, gevrek gevrek--- calisssss kocum demeler.
bunlar 8 sene icinde doz arta arta ortaya cikan olaylar- he bir gercek var: ABLAM EZIK. bu dogru. özgüvenini 8 sene icinde cehennemin dibine sokdu ablamin ve hala rahatlamadi. bu insandan kac kurtul. yoksa ablam gibi kalirsin bozuk psikolojiyle- heeee sinir krizi gecirence karsisinda kikir kikir gülüyor- ruh hastasi yeni lakabi ablamin.
Tulumbachen çok üzüldümNiye ablan bu beyinsizi çekiyor ya? Nedir bu sinek kadar kocam olsun başımda bulunsun mantığı !! off off
Ablanız neden katlanıyor ki bunca hakarete. Maddi yetersizliği de yok. Tekmeyi neden basamıyor anlamak mümkün değil.aynisinin üst modeli ablamda var- özet geciyorum.
esi lise terk
ablam (annemiz ve babamiz erken öldü) KENDI kendine arabasini (sifir kilometre) evini almis insan
esi, 18 yasinda evden atilmis. annesi, babasi, abisi ve kardesi köpek gibi davranir.
-cirkin
- özürlü- sakat
-giydigin yakismiyor- zaten giyim kusami benden ögrendin (ablam bundan 25 sene önce Timberland ve Levis 501 giyen insan, kibirli olmak degil amacim- ama biz varlikli bir aileden eldik)
- Insan olsan ailen sahip cikar- köpek (annem 10 sene önce ÖLDÜ- babam 15 sene önce)
- Yüzüne miktigim
Bu insan sence düzelirmi? Bence düzelmez- heeeeee ablamin eside seninki gibi baslamisdi. yani yavas yavas dozu arttirdi-
son incileri- hamileyken karnina tekme atmalar- dövmeler. paralari kumara yatirip, gevrek gevrek--- calisssss kocum demeler.
bunlar 8 sene icinde doz arta arta ortaya cikan olaylar- he bir gercek var: ABLAM EZIK. bu dogru. özgüvenini 8 sene icinde cehennemin dibine sokdu ablamin ve hala rahatlamadi. bu insandan kac kurtul. yoksa ablam gibi kalirsin bozuk psikolojiyle- heeee sinir krizi gecirence karsisinda kikir kikir gülüyor- ruh hastasi yeni lakabi ablamin.
bunların tek bir cevabı var: ablanız mazoşistaynisinin üst modeli ablamda var- özet geciyorum.
esi lise terk
-cirkin
- özürlü- sakat
- Yüzüne miktigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?