- 3 Mart 2018
- 168
- 267
- 103
- 30
şaka gibi ya 'ruhunu yaşlandırırım' ne demek. karşındaki eşin mi düşmanın mı ? ben hiç anlamıyorum bu erkekleri ya, neden evlenmiş madem sizinle?Sizi çok iyi anlıyorum.benim eşimde 10 yaş büyük.bir ara kardeşi yengem hiç yaşlanmaz diyince ben onun ruhunu yaşlandrrm merak etme demişti.o günden beri yaptıgım yemeğe temizliğe herşeyee bişe bulur.onun için sabah temizlediiim ev akşam pistir.o öle yaptkca bn bşe yapmak istemiyorum.dış görünüş evet onada hep bişe bulur.herkes beyenirde bi ona beğendiremedim.konuyu takipteyim.belki banada fikir olur..
Canım, bu, kompleksli insanların taktiğidir. Dünyanın en güzel, en mükemmel insanını aynen bu şekilde eleştire eleştire özgüvensiz, bakımsız, kekeleyen bir insan hâline getirebilirsin. Bazı erkekler de bu şekilde kadını elde tutacaklarını düşünür.Merhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim.. evlendiğimizden bu yana eşim sürekli beni eleştiriyor.. yok çamaşırı düzgün yıka kırısık çıkıyor.. mutfakta bulaşık biriktirme..tam tersine titiz biriyim mutfağım banyom hep temizdir ama insanlık hali bazen bulaşık yıkamadan uyuyorum.. saçın şöyle olmuş .. bu ayakkabı türü sana yakışmıyor.. göğüslerin sarkmış afedersiniz (kabile memeli dedi bana )size komik gelebilir ama ben çok üzüldüm.. bunları dedikten sonra özürdiliyor ama hiç bir anlamı yok özürdilemesinin.... ayrıca, basit bir şenlik etkinliğinde ki güzellik yarışmasında 1. Seçilmiştim 25 yaşındayken... yani ben anlamadım bakımsız bi kadın değilim.. ama bu adam beni 7/24 eleştiriyor.. artık tamamen özgüvenimi kaybettim.. aynaya bile bakmak istemiyorum... eskisi gibi giyinişime bile dikkat etmiyorum sanki... çünkü nasıl olsa beni eleştirecek diye... çünkü makyajıma bile karışıyor.. yok bu makyaj sende çok kötü duruyor makyaj yapmayı beceremiyorsun vs....3 saatten beri aralıksız ağlıyorum artık kafayı yeme noktasına geldim... dış görünüş olarak ondan 7 yaş küçüğüm ve çevreme göre bakımlı ve güzel bi kadınım.. eşim bana göre daha bakımsızdır.. hatta 2 hafta da bir anca banyo yapar... ben bu adamla nasıl başa çıkacağım ?? Onun gibi bende onu eleştirdim olmadı... duymamazlıktan geldim olmadı.. ağladım olmadı çıldırdım olmadı.. evliliğimizde ki tek sorun bu.. evine bağlı çok güzel bir eştir.. ama bu büyük bir sorun .. bugün bardağı taşıran son damlayı söyledi.. kediye bakarak , kedinin sırtı gibi senin de sırtın öyle kambur dedi.. şok oldum me diyeceğimi bilemedim.. sonra özürdilerim diyor.. kafayı yemek üzereyim.. kelime hataları yaptıysam affola elim ayağım titreyerek yazıyorum bunları.. artık dayancak gücüm. Kalmadı ona laf yetiştirmekten bıktım artık
yanında yaşadığın hayat arkadaşım dediğin sürekli dibe dibe çekerse bir zamam sonra cidden insan hayattan da kendinden de soğuyorBiz kadınlar güçlü olmalıyız hanımlar! Onlar istedikleri kadar beğenmesin eleştirsin. Aynaya bakınca biz kendimize of fıstık gibi oldum diyebilmeliyiz. Kendi yemeklerimizi iştahla yiyebilmeli... ohh evim de mis gibi kokuyor diyebilmeliyiz. Biz eşimiz şöyle dedi böyle yaptı diye kendimizi salarsak en büyük haksızlığı kendimize yaparız...
Bende anlam veremiyorum.yorumlar da bir arkadaş aşalık kompleksi demiş bencede olabilir yada özgüven eksikliği.yoksa ben yaşlansam ne genç kalsam ne iki evladım var yani genç kalsam o yaşlansa nolcak madem genç istemiodun yaşına uygun alsaydn.ben 19 yaşndaykn istediler bize 27 yaş dedi kimlikte 30 çıktı nikah günü gördümşaka gibi ya 'ruhunu yaşlandırırım' ne demek. karşındaki eşin mi düşmanın mı ? ben hiç anlamıyorum bu erkekleri ya, neden evlenmiş madem sizinle?
Çok haklısınız ama işte dibe inmemek için çok güçlü olmalıyız, birbirimize destek olmalıyız bişeyler yapmalıyız yani.. yeri geldi eşimle inanın ben de yaşadım bu tarz sorunlar. Ona karşı yapmaktan vazgeçtiğim çok şey var... ama kendimi hala çok seviyorum :)yanında yaşadığın hayat arkadaşım dediğin sürekli dibe dibe çekerse bir zamam sonra cidden insan hayattan da kendinden de soğuyor
Sen aynada hiç kendine bakıyor musunMerhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim.. evlendiğimizden bu yana eşim sürekli beni eleştiriyor.. yok çamaşırı düzgün yıka kırısık çıkıyor.. mutfakta bulaşık biriktirme..tam tersine titiz biriyim mutfağım banyom hep temizdir ama insanlık hali bazen bulaşık yıkamadan uyuyorum.. saçın şöyle olmuş .. bu ayakkabı türü sana yakışmıyor.. göğüslerin sarkmış afedersiniz (kabile memeli dedi bana )size komik gelebilir ama ben çok üzüldüm.. bunları dedikten sonra özürdiliyor ama hiç bir anlamı yok özürdilemesinin.... ayrıca, basit bir şenlik etkinliğinde ki güzellik yarışmasında 1. Seçilmiştim 25 yaşındayken... yani ben anlamadım bakımsız bi kadın değilim.. ama bu adam beni 7/24 eleştiriyor.. artık tamamen özgüvenimi kaybettim.. aynaya bile bakmak istemiyorum... eskisi gibi giyinişime bile dikkat etmiyorum sanki... çünkü nasıl olsa beni eleştirecek diye... çünkü makyajıma bile karışıyor.. yok bu makyaj sende çok kötü duruyor makyaj yapmayı beceremiyorsun vs....3 saatten beri aralıksız ağlıyorum artık kafayı yeme noktasına geldim... dış görünüş olarak ondan 7 yaş küçüğüm ve çevreme göre bakımlı ve güzel bi kadınım.. eşim bana göre daha bakımsızdır.. hatta 2 hafta da bir anca banyo yapar... ben bu adamla nasıl başa çıkacağım ?? Onun gibi bende onu eleştirdim olmadı... duymamazlıktan geldim olmadı.. ağladım olmadı çıldırdım olmadı.. evliliğimizde ki tek sorun bu.. evine bağlı çok güzel bir eştir.. ama bu büyük bir sorun .. bugün bardağı taşıran son damlayı söyledi.. kediye bakarak , kedinin sırtı gibi senin de sırtın öyle kambur dedi.. şok oldum me diyeceğimi bilemedim.. sonra özürdilerim diyor.. kafayı yemek üzereyim.. kelime hataları yaptıysam affola elim ayağım titreyerek yazıyorum bunları.. artık dayancak gücüm. Kalmadı ona laf yetiştirmekten bıktım artık
Ay bi de yalan söylemiş. En başta varmış zaten aşağılık kompleksi, belliymiş böyle olacağı. Allah size sabır versinBende anlam veremiyorum.yorumlar da bir arkadaş aşalık kompleksi demiş bencede olabilir yada özgüven eksikliği.yoksa ben yaşlansam ne genç kalsam ne iki evladım var yani genç kalsam o yaşlansa nolcak madem genç istemiodun yaşına uygun alsaydn.ben 19 yaşndaykn istediler bize 27 yaş dedi kimlikte 30 çıktı nikah günü gördüm
Amiinnn sağolunAy bi de yalan söylemiş. En başta varmış zaten aşağılık kompleksi, belliymiş böyle olacağı. Allah size sabır versin
Bugunden denemeye başlayacağım kendi adıma.ve sonucu paylaşırımYıllar evvel bu sorunu bende yaşamıştım
Ne kadarını uygularsınız bilmiyorum ama ben yöntemini söyleyeyim
Terapi alıyordum bakın neredeyse on yıldır her hecesi aklıma kazınmış şu cümleyi kurdu doktorum
( bunu eşiniz için içinizden söyleyeceksiniz)
“ Sen hakkaniyetli bir not verici değilsin! Bu yüzden ben hayatımın merkezinden seni çıkartıyorum! Çünkü ben akıllı erdemli güzel karakterli bir insanım fiziki özelliklerimle sağlığımla sıhhatimle insaniyetimle senin bu eleştirilerinin zerresini bile hak etmiyorum ve bunları ciddiye almıyorum devam edebilirsin”
Sonrasında her eleştirisine alaylı bir şekilde hadi ya öyle mi gerçekten mi bak sen allah allah vs vs diye alaylı alaylı cevap verdim
Hemen pat diye kesilmedi ama şiddeti pat diye azaldı ve sonra sonra bitti
Ağzına sağlıkEşinizin beğenmediği siz değil, kendisi. Sizin yanınıza hiç bir şekilde yakışmadığı için sizi de ekarte etmeye çalışıyor
TeşekkürlerAğzına sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?