Sabah 5lere 6 lara kadar uyanigim. 2 haftadır böyle. Yine kafama bir çok şey takıldığı için. Aşırı uykum varsa bile resmen direniyorum uyumamak için. Benlik bir durum da değil. Uykum çok ama.uyuyamiyorum.Çözülmeyen dertlerden.. Bilinçaltı.. Uyku düzenimi saglamaliyim. Ruh gibi dolaşıyorum.
Benimde uyanamama problemim var
Şaka bir yana kafanıza taktığınız dertlerden dolayı olabilir. Uyku en önemli şey gün içinde verimli olamazsınız. Doktora gitmenizi öneririm belki küçük doz rahatlatıcı verir. Ondan sonrada psikologa gitmelisiniz,demekki tek başınıza aşamıyorsunuz sorunları..
Bol uykulu geceler dileğimle
Bende öyleydim ne yaptıysam olmadı kafam çok doluydu sonunda doktora gittim düşük dozda bi ilaç verdi onu kullandım bir süre düzeldi bıraktım ilacı şu anda uyuyabiliyorum ana tabi çok taktığım birşey olunca yine geç uyuyorum
Arkadaslar merhaba. Benim sorunum uyuyamamak... Ne kadar yorgun olursam olayim, hatta uzun suredir az uyumus olsam bile uyuyamiyorum.
Cenem cikacakmis gibi esniyorum kac gecedir, esneye esneye gozlerimden yaslar geliyor ama yastiga basimi koyunca isik, ses, kisaca her sey bana batmaya basliyor, bir yudum su icsem bile surekli tuvaletim geliyor. Bacagim kasiniyor, elim kasiniyor, ayagimin alti kasiniyor.Ses duyarliligim oluyor. Uykuya dalma noktasini kacirdigim an zaten hic uyuyamiyorum, sabahliyorum. O noktayi tutturursam birkac saat uyuyabiliyorum. Bizim buralar sicak memleket, klima acayim dedim uyuyayim, belki sicaklik sorundur diye. Yok olmuyor. Uyuyamiyorum.
Uzun suredir boyle.
Bu arada kafaya taktigim cozumsuz dertlerim var, belki de asil sebep onlar.
Ne yapayim uyku ilaci mi alayim?
Onerebileceginiz bir seyler var mi?
Dun gece hic uyuyamadim yine, gozlerim ve basim cok agriyor. Ama uyumaya calistim bir yarim saat olmuyor.
Tşk ederm yani benim için çözüm oldu inş sizde kurtulursunuZ bu durumdanGecmis olsun size de.
Cok sukur ki doktora gitmek cozum demek ki.
Al bendende okadar .. Ilac duzenı daha cok bozuyor aptallastırıyor. Goz bandı kullnıyorum ve kıtap okuyırum uykuya rahat gecmek için
Canim ben senin sorununu tahmim edebiliyorum. Konunu hatirliyorum. Azalsa da hemen gecmiyor o aci, olan uykulara oluyor iste. Seninki de demek ki ara ara nuksediyor. İnsallah iyi olursun.
Aynen öyle canim. Ama ilk zamanlar ki gibi değilim çok sukur. Bu ara ara nuksetmeleri de geçecek İnsAllah. İnsallah canim. Yorumunu hatırlıyorum. Teşekkür ederim. Mevsimsel değişimler de etkiliyor. Duygusallasiyorum . Ağır bir mevsim sonbahar..
Bol bol su için..Canim ben senin sorununu tahmim edebiliyorum. Konunu hatirliyorum. Azalsa da hemen gecmiyor o aci, olan uykulara oluyor iste. Seninki de demek ki ara ara nuksediyor. İnsallah iyi olursun.
Ay o uyanamama olayini o kadar uzun suredir yasamadim ki.
Haklisiniz insan verimsiz , zombi gibi bir sey oluyor. Hem cildim icin de endiseleniyorum. Erkenden yaslanacagim bu gidisle.Dogal yontemler ise yaramazsa evet doktor sart, tesekkurler.
Goz bandi iyi bir secenek. Kitap beni cin gibi yapiyor ya, tam tersi.
Filmlerde kitap okurken uyuyakalan nazik hanimefendilere cok ozenmisimdir. Hic o asaleti yakalayamadim.
Goz bandi iyi bir secenek. Kitap beni cin gibi yapiyor ya, tam tersi.
Filmlerde kitap okurken uyuyakalan nazik hanimefendilere cok ozenmisimdir. Hic o asaleti yakalayamadim.
Arkadaslar merhaba. Benim sorunum uyuyamamak... Ne kadar yorgun olursam olayim, hatta uzun suredir az uyumus olsam bile uyuyamiyorum.
Cenem cikacakmis gibi esniyorum kac gecedir, esneye esneye gozlerimden yaslar geliyor ama yastiga basimi koyunca isik, ses, kisaca her sey bana batmaya basliyor, bir yudum su icsem bile surekli tuvaletim geliyor. Bacagim kasiniyor, elim kasiniyor, ayagimin alti kasiniyor.Ses duyarliligim oluyor. Uykuya dalma noktasini kacirdigim an zaten hic uyuyamiyorum, sabahliyorum. O noktayi tutturursam birkac saat uyuyabiliyorum. Bizim buralar sicak memleket, klima acayim dedim uyuyayim, belki sicaklik sorundur diye. Yok olmuyor. Uyuyamiyorum.
Uzun suredir boyle.
Bu arada kafaya taktigim cozumsuz dertlerim var, belki de asil sebep onlar.
Ne yapayim uyku ilaci mi alayim?
Onerebileceginiz bir seyler var mi?
Dun gece hic uyuyamadim yine, gozlerim ve basim cok agriyor. Ama uyumaya calistim bir yarim saat olmuyor.
Bol bol su için..
Papatya çayı yada rezene çayı denediniz mi? Çok rahatlatıyor..
Bitkisel bir ilaç var eczaneden reçetesiz almıştık hani uçakta yolculukta rahat uyuyalım diye. Öyle sersem de yapmıyor.adını hatırlayamadım bakayım da yazarım. En son çare onu kullanabilirsiniz.doktora gidin.
uyku ilacını reçetesiz alamazsınız zaten.
Aynen öyle canim. Ama ilk zamanlar ki gibi değilim çok sukur. Bu ara ara nuksetmeleri de geçecek İnsAllah. İnsallah canim. Yorumunu hatırlıyorum. Teşekkür ederim. Mevsimsel değişimler de etkiliyor. Duygusallasiyorum . Ağır bir mevsim sonbahar
Akşamları için ama mesela 1 büyük fincana 4-5 baş atın yeter. Evet tadı çok kötü ben şekerde koyuyordumRezeneyi duymamistim. Papatya cayini tamamen unutmusum. Bir keresinde sabah ise gittigimde icmistim, aman Allahim en ufak bir ses tokat etkisi yaratmisti, nasil uykum gelmisti. :) Yalniz tadi cok kotu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?