- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Yoğun bi iş hayatım var, yoruluyorum ve gündüz uykum da geliyor ama gel gör ki gece yatağa girince sağa dön sola dön yok uyuyamıyorum...
Sonra telefonu elime alıyorum tekrar bırakıyorum yine uyku yok...Böyle böyle saat 1 bazen 2 oluyor..
Hayatımda zaten stres vardı bir de her dakka korona haberleriyle iyce huzursuz oldum...Ve zor kalkıyorum sabah..Artı sevgilim de terketti bu arada sağolsun acımadı da ...
Benim gibi uyuyamayanlar öneriniz nedir?
Aynen böyle vallaCorona haberlerini hep gece verdikleri için gece uykuları haram oldu.
Asmr dinlemeyi deneyebilirsiniz, uykum yokken bile uykumu getiriyor
Hahahah benim favorimde tappingBen onlara hamileyken çok takilmistim bulantimi kesiyorduesim beni evden kovacakti nerdeyse.
Onlari izleyip izleyip makarna yapmaya koşuyordum
Menepozda olanlar için bu geçerli olmazBebek yapin bebek olunca kafanizi yastiga koyar koymaz uyuyorsunuz
Benim de uyku duzenim kotu, sadece haftasonlari duzeliyor eşim evde oldugu için.
Onun disinda gece full film, internet takiliyorum hatta gece temizlik yapiyorum.
Öglene dogru kalkiyorum. Bu duzeni degistirsem de donup dolasip yine boyle oluyor. Okul zamanlarimda çok zorlanmistim ama cozum bulamadim ben. (İlaç vs kullanmadim tabi)
Çerek unisom alın :)
Özel olmazsa sevgiliniz neden terketti?
Telefon ve stres,düşünmek gece uykusunu mahvediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?