Uyuyamayanlardan mısınız?

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.784
388
45
Yoğun bi iş hayatım var, yoruluyorum ve gündüz uykum da geliyor ama gel gör ki gece yatağa girince sağa dön sola dön yok uyuyamıyorum...
Sonra telefonu elime alıyorum tekrar bırakıyorum yine uyku yok...Böyle böyle saat 1 bazen 2 oluyor..

Hayatımda zaten stres vardı bir de her dakka korona haberleriyle iyce huzursuz oldum...Ve zor kalkıyorum sabah..Artı sevgilim de terketti bu arada sağolsun acımadı da ...

Benim gibi uyuyamayanlar öneriniz nedir?

Benim de uyku duzenim kotu, sadece haftasonlari duzeliyor eşim evde oldugu için.
Onun disinda gece full film, internet takiliyorum hatta gece temizlik yapiyorum.
Öglene dogru kalkiyorum. Bu duzeni degistirsem de donup dolasip yine boyle oluyor. Okul zamanlarimda çok zorlanmistim ama cozum bulamadim ben. (İlaç vs kullanmadim tabi)

Bebek yapin bebek olunca kafanizi yastiga koyar koymaz uyuyorsunuz

Ben onlara hamileyken çok takilmistim bulantimi kesiyordu esim beni evden kovacakti nerdeyse.
Onlari izleyip izleyip makarna yapmaya koşuyordum
Hahahah benim favorimde tapping çok alıştım öyle uyumaya 5 dakikaya uyumuş oluyorum

Zihnin dolu olduğu için uyuyamıyorsun... İçinden konuşup çok düşündüğün için. Beynini rahatsız ediyorsun oda seni uyutmuyor

Öğlen kalkma gibi lüksüm olsa buraya konu bile açmazdım
7.30 da kalkmak zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…