- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Valla lafiniz direkt banaymis gibi geldi :) yazdiklarimdan oyle sezmis olabilirsiniz, birsey diyemem ama sezgileriniz pek de dogru degil acikcasi. Bu ithamlariniz karsisinda da uzuuun uzun kendimi savunacak degilim.Neden mi rahatsiz etti? „Sizin“ gibi anneler cünkü cekilmez evlat yetistiriyor, yarin öbür gün baskalarina cektiriyor diye. Kiz diye hakkinda konustugunuz evladinizi eziyormus veya cok umursamiyormus gibi yazmanizda beni rahatsiz etti cünkü erkekler bizim milletimiz icin bulunmaz hint kumasi, erkek de erkek oglum da oglum, artik gina geldi. Lafim size degil, sadece sizin mesajiniza denk geldi. Herkes mükemmel anne, cok organik cok saglikli besliyor cocugunu, en iyi kiyafetler en organik oyuncaklar yok efendim ahsap oyuncaklari aliyorlar vs vs...böyle cok bilmis, ben söyle yapiyorum ben böyle yapiyorum benim cocuklarim söyle diye konusan insanlara uyuz oluyorum....önceden de belirttigim gibi...sizden de öyle bisey sezdim o yüzden yazdim
Sakin ol şampiyon.Neden mi rahatsiz etti? „Sizin“ gibi anneler cünkü cekilmez evlat yetistiriyor, yarin öbür gün baskalarina cektiriyor diye. Kiz diye hakkinda konustugunuz evladinizi eziyormus veya cok umursamiyormus gibi yazmanizda beni rahatsiz etti cünkü erkekler bizim milletimiz icin bulunmaz hint kumasi, erkek de erkek oglum da oglum, artik gina geldi. Lafim size degil, sadece sizin mesajiniza denk geldi. Herkes mükemmel anne, cok organik cok saglikli besliyor cocugunu, en iyi kiyafetler en organik oyuncaklar yok efendim ahsap oyuncaklari aliyorlar vs vs...böyle cok bilmis, ben söyle yapiyorum ben böyle yapiyorum benim cocuklarim söyle diye konusan insanlara uyuz oluyorum....önceden de belirttigim gibi...sizden de öyle bisey sezdim o yüzden yazdim
Bebeginizi krese verme sebebiniz konusamiyor olsumuydu.faydasini gordunuzmu peki
Benm oglumda 28 aylik konusamiyor.kres olumlu etki edermis oyle okudum.bende gonderiyim yarim gun diye dusunuyorum.ama oglum kendini koruyamiyo fazla ondan dolayida cekiniyorum biraz.
Bide ozel olmazsa yarim gunluk kres ucretiniz nekadardi
Bebeginizi krese verme sebebiniz konusamiyor olsumuydu.faydasini gordunuzmu peki
Benm oglumda 28 aylik konusamiyor.kres olumlu etki edermis oyle okudum.bende gonderiyim yarim gun diye dusunuyorum.ama oglum kendini koruyamiyo fazla ondan dolayida cekiniyorum biraz.
Bide ozel olmazsa yarim gunluk kres ucretiniz nekadardi
Bu fiyat hangi ilçede acaba?Bana sormamışsınız ama fikir vermek istedim.
Kızım 24 aylık, bu hafta başladı kreşe. Bu 5 günün de 1,5 günü hiç gitmedi, 2 akşamı erken alındı.
2 kelimeli cümle istediğinde kuruyor, her şeyi biliyor ama asla söylemiyordu. He, hı, I ıhh la anlaşıyorduk yani.
Şu kadarcık günde inanılmaz gelişmeler yaşadık. Ki kameradan izliyorum etkinliklere çok katılımı yok, dans vs de etmek yerine öğretmenine yapışıyor falan.
Ama dün akşam şarkı söyledi, bize okulda katılmadığı dansı öğretti beraber yaptık, iyi kötü gününün nasıl geçtiğini anlatıyor, sorulara net yanıtlar veriyor.
Uzun vadede çok çok işe yarayacağını düşünüyorum.
İstanbul, 5 tam gün, 1000 TL.
Yazınızı okuyan da çocuğu terk edip almanyaya işçi olarak gidecek sanar. 4 saat ya. Bırakacak çocuğu 4 saat sonra alacak. O arada da çocuk oyun oynayacak. Lütfen arabesk yaratmayalımSizi asla üzmek istemiyorum. Yavrunuz ve siz çok mutlu ve huzurlu olun inşallah ama ev ve eşya yenilemenin faturasını yavrunuzla birlikte oduyorsunuz. "Kaliteli zaman" yalanini calisan annelerin vicdan yapmaması için uydurdular. Yavrunuzun düzenini yemesini içmesini eğlenmesini uyumasını sosyalleşmesini siz yapamamışken kreşin harika bir şekilde basarmasini beklemeyin lütfen. Bir çocuğun en azindan 2-3 yasina kadar en kaliteli zaman geçireceği yer evi ve annesinin yanıdır. Elinize kalacak üç kuruş, yaşadığınız yürek acısı paha biçilmez. Allah yardımcınız olsun. Umarım düşündüğünüzden cok daha rahat geçinirsiniz, kuzunuz bir süre daha dizinizin dibinde sizin kokunuzla buyur.
Evde oturan ve bütün gün tv izletip elinden telefonu birakmayanlar için uydurulan bi yalan var mı? Siz gelişmeleri yakından takıp ediyorsunuz sanırım ondan sordum. Not evkusu:)Sizi asla üzmek istemiyorum. Yavrunuz ve siz çok mutlu ve huzurlu olun inşallah ama ev ve eşya yenilemenin faturasını yavrunuzla birlikte oduyorsunuz. "Kaliteli zaman" yalanini calisan annelerin vicdan yapmaması için uydurdular. Yavrunuzun düzenini yemesini içmesini eğlenmesini uyumasını sosyalleşmesini siz yapamamışken kreşin harika bir şekilde basarmasini beklemeyin lütfen. Bir çocuğun en azindan 2-3 yasina kadar en kaliteli zaman geçireceği yer evi ve annesinin yanıdır. Elinize kalacak üç kuruş, yaşadığınız yürek acısı paha biçilmez. Allah yardımcınız olsun. Umarım düşündüğünüzden cok daha rahat geçinirsiniz, kuzunuz bir süre daha dizinizin dibinde sizin kokunuzla buyur.
Valla lafiniz direkt banaymis gibi geldi :) yazdiklarimdan oyle sezmis olabilirsiniz, birsey diyemem ama sezgileriniz pek de dogru degil acikcasi. Bu ithamlariniz karsisinda da uzuuun uzun kendimi savunacak degilim.
Toplumsal konularda o dediklerinizde haklisiniz ama, size katiliyorum. Pipi delisi ebeveynlerin ya da aile buyuklerinin yetistirdigi cocuklar gercekten basa bela.
Cocuk yetistirmek konusunda yazdiklarimi tekrar okudum, pek de bisey yazmamisim. Bana gore dogrusu neyse oyle yetistiriyorum cocuklarimi. Kendime gore en dogrusu nasilsa oyle beslemek, gelisimlerine en uygun oyuncak neyse onu almak gibi. Yani her anne gibi.. benim gibi dusunup yapmayanlar konusunda da herhangi bir olumsuz dusuncem yok. Herkes kendi evladinin mukemmel annesi, ne yapiyorlarsa iyilikleri icin yapiyorlar sonucta.
Fikrim sorulmadikca da pek oyle karismam kimseye. Sorulursa soylerim, genelde elestirmem. Konu cocuksa asla buyuk konusmam, cocuk bu lafini bi guzel yedirir cunku insana :)
Velhasili, aradiginiz suclu ben degilim. Dilerim aradiginizi bulup icinizdeki bu ofkeyi ona aktarirsiniz. Ama o kisiden bu uslupla karsilik alir misiniz onu bilemem.
Benim her yazdigimi sorgulamak hakkiniz, ama sizin yazdiklarinizi sorgulamak benim hakkim degil, oyle mi?Lafim mesajim size denk geldi diyorsam, öyledir. Sorgulamaniza, öfke möfke demenize gerek yok. Inanmiyorsaniz inanmayin hayret bisey. Karsilikta vermek zorunda degildiniz
Benim her yazdigimi sorgulamak hakkiniz, ama sizin yazdiklarinizi sorgulamak benim hakkim degil, oyle mi?
Yuksek perdeden, keskin bir uslupla dilediginizi soylemek sizin hakkiniz ama karsilik vermek benim hakkim degil, oyle mi?
Ilgincsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?