Uyuyamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti

Bilmemki belkide tamamen bu konuyu kapatmak kendimi kapatmak herkesle iletişimi kesmek en azindan sürekli sevilmez olduğumu hatirlatan yok
Neden ama siz aşka küstünüz diye kendinizi neden cezalandırıyorsunuz erkeklerle sadece sevgili olunmaz ki güzel bir dostluk kurun gezin tozun gerçekten kısmetin nereden geleceği belli olmaz

Adamın da tarzı citirlardir olamaz mı? Niye zorunuza gidiyor? Bu kadar basite indirgemeyin

Siz nasil begenmediginiz icin baska bir bahane buluyorsaniz, O da begenmedi belki ve yaşinizi bahane tuttu olabilir????

Belki de hemen cocuk istemiyordur ve yaşi biraz daha kucuk olursa vakti olacagini dusunuyordur ki 33 yaşinda bir kadin cocuk istemeye baslar evlenir evlenmez genelde yasim geciyor diye.
30 ustu evlenenlerin hemen hemen hepsi ilk 1-2 sene icinde direkt hamile kaliyor cunku gordugum kadariyla.

Çünkü çok ağrıma gitti bu duygu o kadar kötüki size anlatamam ve ben anne olmayı çok istiyorum içimde bu son ki durumdan sonra buna dair hiç umut kalmadı
iyi de herkes sizin gibi ince düşünemiyor işte
arkadaşınız da ne patavatsız kusura bakmayın da.. Neden hemen yetiştiriyor
başka bişey de geç

her insanın dediğini kafaya takarsak...

üzme kendini eminim güzelsin bnde 30 yaşındaym kendimi 20 gibi görüyorum rengarenk giyiniyorum o adamn kendi aklii sıkıntısı var eminim iykide olmamş bu denli densiz bir adamla ömür geçmezdi dönüp kendi yaşına baksın önce acaba onun bir tarafı kalkıpta çock yapabilecek mi benide konşturuyolr pis pis sinrlendmm şmdi

33 yaş buyukmu tanımadığın biri sonuçta neden bunu ağlayacak kadar büyütüp kendini üzüyorsun hiç takma belki senin için böyle söylemesi hayırlıdır Allah gönlüne göre versin

Saçmalama lütfen, 37 yaşındayım, erkek arkadaşım da 37 yaşında ve evlenmeyi düşünüyoruz 1 yıl içinde.
Zaten böyle katalogtan seçer gibi seçen adamla ne işin var.

bu zihniyeti olan biriyle zatene evlenme bence hayırlısı olmuş, bak geçen gün 40 yaşında boşanmış bir erkek arkadasıma yine bekar 40 yaşında bir diğer arkadasımı ayarlamaya çalıştım kız begendi,gittim kızın resmini gösterdim güzel dedii,yaş kaçı dedi oda 40 dedim ,,ne dese bana ben 33-34 düşünüyorum bn şokkk tabii ne alakaya aynı yaştasınız ne istiyorsun ki dedim ...valla ben anlamıyorum arkadasım bu 20 'lik yaşlarda çok meraklı zaten koca adamlara:)

Adamın sizinle herhangi bir hukuku yok ki
Niye dert etsin aman kırılmasın gücenmesin diye?
Ha siz başkalarını düşünüyormuşsunuz
Naif bir özellik
Ama herkes sizin gibi değil
Olamayacağını da biliyorsunuzdur zaten

Sizinle hukuku olan kişi aracı arkadaşınız
Ağlayacaksanız nasıl arkadaşım var diye ona ağlayın bence
Asıl sizi hiç düşünmeyen o

Ben adami suclu bulmadim arkadasiniz densizmis.hadi o soyledi arkadasiniz hangi akla hizmet size soyluyor kesinlikle iyi niyetli degil.yerinizde olsam o arkadastan uzak dururdum

Yanlis anlamayin ama ozguven probleminizi acilen cozmelisiniz. Elalemin tanimadiginiz etmediginiz adami yasi buyuk dedi diye oturup aglamak, yani ne bileyim,ben olsam mesela mittirsin gitsin der uzerinde bile durmazdim. Yani o zihniyetteki bir adama sumugumu atmam,degil aglamak. Kaldi ki sadece 33 yasindasiniz, hadi siz 46 adam 36 olsa neyse diycem adamin sozune. Gulun gecin allaskina. Ben 33 yasinda evlendim. 35 te de evlenebilirdim. 38 de de 40 ta da. Ya da hic evlenmeyebilirdim de. Biraz secimler,biraz da kismetle alakali.

Kendinize guvenin. Ben kendimi en en en cok 30 larimdan sonra sevdim. Kendimi tanidim, secimlerim olgunlasti, kisisel sinirlarimi daha net belirledim. Bir imkan olsa 20 lerine donmek ister miydin deseler asla derim.

Ya kizmayin ama cok safsiniz :)

Begenmediginiz adama arkadasiniz gidip biriyle gorusuyormus dese adam inanir mi sizce ona

Sizin icin aracilik yapacak kadar yakin arkadasiniz ama biriyle gorusmeye basladiginizi bilmiyor

Kim inanir yani :)

Sizi yalniz gormus bu ise kalkismis aradan fotograf gosterene kadar kac gun gecmis ki biriyle gorusmeye baslamis olacaksiniz falan

Ben arkadasinizin yerinde olsam bu kadar basit bir yalan soyleyip guven kirmak yerine direk begenmedi derim ki arkadasiniz zaten bu yuzden degilse de belli ki dan dun konusan biri oldugu icin adama begenmedi demistir tabii ki

Yok yanliş anlamiyorum ama bu aslinda özgüven problemi değil veya şöyle söyliyim defalarca ayni şeyi yaşamamdan bu hale geldim .dedigınizde çok haklisiniz yahu dedim aramizda deil 10 yaş 2 3 yaş bile ondan büyük olsam anlarim ama bu durumu anlayamadım haklisiniz kısmet ama beni üzen yaşım geçiyorda değil artik o kadar ümitsizimki hiç bigun bende mutlu olurum iy biri çikar diyemiyorum

Bence sizin bu kadar kafaya takmanızın ve üzülmenizin nedeni adamın söylediği sizin bilinç altınızda zaten duran bir düşünceymiş..Gerek toplumun bakış ve söylemleri gerek içinizde yaşım geçiyor acaba anne olabilirmiyim şüpheleri gerekse 20 li yaşlarda evlenen kızları eleştirirken aslında acaba içinizde acaba onlar benim yaşıma geldiğinde herşeyi daha rayına oturtup daha çok yol katediyorlar mı düşüncesi birde toplumda erken evlenenlerin daha çok övülmesi fln fln bunlar bilinç altınızda zamanla beslenmiş ve de adamın direk söylemiyle açığa çıkmıştır bence.. Demekki sizin içiniz de keşkeleriniz ve acabalarınız varmış farkında olmadan biriktirdiğiniz.Ve adamın söylemiyle bu açığa çıkmış.. Yoksa tanımadığınız bir adamın düşüncesi sizi bu kadar etkilemezdi..Bence adamın söylediğini boş verin ve kendinizle yüzleşin..Mesela diyelim içinizde geçmişte doktor olma hevesi varmış ve zamanla ve şartlar uymadığı için öğretmen olmuşsunuz.Birgün bir konu açılıyor doktorluk böyle iyi şöyle güzel diye birden içiniz cız ediyor.Halbuki hiç düşünmediğiniz bir iş için konu açılsa atıyorum arkeolog .Böyle güzel fln diye merak etsenizde içiniz cız etmiyor(Örnek uydumu bilmiyorum ama vereyim dedim) Belkide eskiden sevdiğiniz evlenmek istediğiniz biri vardı ..Yani demem o ki bir şey canımızı acıtıyorsa içimizde vardır bir hikayesi...

Canim benim bende aynı çok sinirlendim malesef

Peki iyi çok güzel yazmişsiniz peki diyelimki yüzleştim sonra ne olacak? Ciddi soruyorum belki araştirmissinizdir biliyosunuzdur ne yapmam gerrktiğini ben bilmiyorumda

33 yaş buyukmu tanımadığın biri sonuçta neden bunu ağlayacak kadar büyütüp kendini üzüyorsun hiç takma belki senin için böyle söylemesi hayırlıdır Allah gönlüne göre versin
Amin canm inşallah geçmişte de hep benzer sorunlar yaşadım çünkü yaşım küçükkende başka şeyler çikiyordu

Haklisiniz gerçekten bunu aklima getirdim ama kendime kızdım saçmalama diye niye arkadaşim benim kötülüğümü istesinki dedim gerçekten iy niyetlimi kötümü ne düşünmem gerrk bilemedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…