Evet çünkü tipsiz şans vermek istedim belki iyi birisidir görünüşe aldanma dedim bu sefer .Brni beğenmediğini söylese vallahi bu kadar koymazdı bana olabilir derim ozaman ben yinede kesinlikle yaşla alakali olduğunu düşünüyorum sanki bendenmi çekincek tanimadiğim adam beğenmedim tipim değil diyebilir çok rahat o potansiyelde belliSizi istememesinin yasla falan alakasi yok.Begenmemis bence..Daha dogrusu tipi degilsiniz adamin..Herkesin bir tipi vardir bu hayatta ve o beyinki siz degilsiniz bu kadar basit..Bunda aglayacak birsey yok..Ayrica bir mesajinizda adam icin " kendi tipine bakmadan beni begenmedi" demissiniz..E siz de cok yüzeysel degil misiniz sanki??
Görünüşünü begenmediginiz adama sirf kariyerli diye sans verecektiniz yanlis mi anlıyorum. Cunku adam issiz ve tipsiz olsaydi asla gorusmez hatta arkadasiniza kizardiniz beni buna mi layik gordu diye..Kendinizle celisiyorsunuz..Ayrica adam sizi begenmedi degil sadece tipi degilsiniz..Ikisi cok farkli seyler..Bu durumu hepimiz yasamisizdir zamaninda.Benden hoslanan birini begenmedim daha dogrusu kendime layik bulmadım. Ancak adam benden kat kat guzel bir kadin buldu ve evlendi..Yani olabiliyor bunlar..Ağlamak nedir??Evet çünkü tipsiz şans vermek istedim belki iyi birisidir görünüşe aldanma dedim bu sefer .Brni beğenmediğini söylese vallahi bu kadar koymazdı bana olabilir derim ozaman ben yinede kesinlikle yaşla alakali olduğunu düşünüyorum sanki bendenmi çekincek tanimadiğim adam beğenmedim tipim değil diyebilir çok rahat o potansiyelde belli
yanlış evlilik yaptığımı düşünmüyorum ama evliliğin bu kadar zor olduğunuda düşünmemiştim açıkçası o yüzden erken gelmiş olabilirYa bu da anlamsiz geliyor bana,hani yanlis evlilik yaptim diyebilirsiniz de,erken evlenmek mi oluyor denginizi bulduysaniz?
bende tam olarak böyle bir zamanda tanıştım eşimle tabi o zaman pandemi yoktu sosyal ortamlar vardı daha kolaydı sıkmayın canınızı pandemi bitsin biraz sosyalleşin gönlünüze göre olur eminimBana artik mucize geliyor birinin beninsevip kabullenmesi hiç inanamiyorum artik küçücük bir ümit vardi oda gtti işte
Pandemide hiç bitesi yok gibi :)bende tam olarak böyle bir zamanda tanıştım eşimle tabi o zaman pandemi yoktu sosyal ortamlar vardı daha kolaydı sıkmayın canınızı pandemi bitsin biraz sosyalleşin gönlünüze göre olur eminim
inşallah gönlünüze göre birisi çıkar ve çok mutlu olursunuzPandemide hiç bitesi yok gibi :)
İnşallah canim beniminşallah gönlünüze göre birisi çıkar ve çok mutlu olursunuz
Bence de patlama noktan olmuş aslında üç yaş ideal erkegin daha genç talebi olduğunu arkadaşım bilemedi sanırım DNA’da densizlik etmiş söyleyerek inşallah en kısa zamanda mutlu olacağın içine Sinen biri denk gelir insan bi yaştan sonra bu düşüncelere girmesi normal bakma evlenip te napcan diyenlere duanı et taliplerini mutlaka görBen karşı tarafta ne maddiyatı taktım ne işi bu tarz halledilebilebilir meseleler bana sorun olmadi benim için bir önemli mevzu var yası büyükte olsa genç gözüksün isterim bu görüştüğümde aslinda olduğundan büyük gözüküyordu ama şans vermek istedim hatta bundan önce görüştüklerimede bircok sans verdim tamamen kritersiz olmadım illaki evlenmem lazim kesin diyipte kimseye atlamadim .Ben arkadaşima bunun bilincinde olduğum için dedimki detay olarak belirtki çok yeni birşeymiş humeyra bana söylememiş henüz yeni diye ben herşeyi düsündüm dedim zaten .Buradaki mevzu anlatmsk istediğim çok basit aslınds insan hep ayni şeyleri yaşayip duyunca ister istemez kötü oluyor kendi içimde üzerini örttüm ama dolmuşum farkinda olmadan buds patlama noktam oldu işte olay bu kadar basit kendimi aşiri kötü hissettim ve konu açtim
yanlış evlilik yaptığımı düşünmüyorum ama evliliğin bu kadar zor olduğunuda düşünmemiştim açıkçası o yüzden erken gelmiş olabilir
Belki sizlere abartı gelecek ama sabahın bu saatinde konu açıyorum üzüntüden o kadar yanibir arkadaşım bu ara beni sürekli birileriyle tanıştırmak istedi hata bazı dediklerine kırıldım aradı gönlümü almaya çalişti mutlu olmani istiyorum beni yanliş anlama falan filan onun detayina girmeyip konuya gelmek istiyorum bana birisini gösterdi e bende beğenmedim ve dedimki istemiyorum bendende çocuğa bahsetmişler bende dedimki çocuğada diyinki görüştüğü varmiş gidipte yüzüne seni beğenmedi felan sakın demeyin sonuçta kimseyi kırmak istemem tanımasam bile.Neyse tamam dedi aradan iki üçgün geçti bu yine birisini gösterdi bu gösterdiği fena değildi ya ben dedim bunuda pek beğenmedim ama bir şans verebilirm buna dedim tamam dedi ve benim fotoğrafimi göstermişler eşiyle adam beni beğenmiş güzel kızmış demiş ama yaşı büyük ! Ya ķızlar bunu diyen adam bana benden 3 yaş büyük 36 yaşında o kadar kırıldım ağladımki he diyceksiniz belki ne var bunda bende dedim kendimce olabilir adam küçük biriyle evlilik tercih edicektir ama bu boylemi denilir ya bende beğenmediklerim oldu ama karşı tarafa paldır küldür hiç demedim .ya ben kendimi çok kötü hissediyorum elin adamı tanimam etmem evet ama bana ağir geldi dediği kendim için çok üzüldüm aklima öyle şeyler geliyoki aynaya bakiyorum sürekli mal mal keşke diyorum bana çirkin deseydi ama bunu demeseydi çok kırıc oldu yani gururum çok kırıldı sanırım. Bu şu demek çünkü bence senin yaşin büyük sevilmezsin! Senin yaşın büyük çocuğun olmayabilir vs vs uzar gider aklima neler geliyor neler kendime dair küçücük bir umudum vardı oda bu olayla gitti yani benden çok küçük yaştaki kızlarin evlenme hevesine şaşardım simdi onlari iyi anliyorum kimse bu berbat sevilmez duyguları yaşamak istemiyor çünkü şunları yazarken bile ağlaya ağlaya yazdim valla bu gözlerle nasıl işe gidicem tekrar nasil toparlarım bilmiyorum yazmasam iyce çatlıycakt
Evet evet kesinlikle yaş kilo boy bunalr aşiri gicik o yüzden dedimya benim tipimi konu etse inanin böyle yıkılmazdim ben evet burda tepkim abarti gelebilir ama öyle hissettiklerim elimde değilkiArkadasiniz patavatsiz bence
Bazi insanlar ben durustum diyerek herseyi pat pat söylüyor suzgecten geçirmemek bence bu yanlış
Bir de bir kadina en yapilmamasi gereken sey yas ve kilo hakkinda yorum.yapmaktir
O densiz adamin olmamasi cok iyi olmus 36 yasina gelmiş ama bir kadinla nasil konuşmasi gerektiğini bilmiyor olgun olmadigi bu lafından bile belli
Uzmeyin kendinizi ben de 34 yasindayim inanın yas dert degil, siz kendinizi sevin illa evlenmek zorunda degilsiniz nasibiniz illa ki doğru zamanda çıkacaktır karsiniza
Anne olmayi ben de cok istediğim icin anliyorum.sizi ama baskalari icin kendinizi uzmeye değmez
Terbiyesiz kadın unutmazsın tabiBana da kaynam demisti 27 yasindaydim hamileydim, misafirlerin onunde "bizim gelinin yasi gitmis ben sandim cok zor hamile kalcak diye" cok zoruma gitmisti hala unurmam. Bosver takma.
Fazla alinmissiniz babam annemden aksine 4 yaş küçük sevdikten snra bence bukadar ufak yaş farklarini sorun etmez kmse yeterki sevsin ayrıca arkadaşınız patavatsız mis burda hem iyiliğini istiyor hemde kirilacaginizi düşünmeden böyle konuşuyor birebir iletmesi gerekmezdi bence arkadaşıniza mesafeli olun böyle bişey yapmasına bidaha izin vermeyinBelki sizlere abartı gelecek ama sabahın bu saatinde konu açıyorum üzüntüden o kadar yanibir arkadaşım bu ara beni sürekli birileriyle tanıştırmak istedi hata bazı dediklerine kırıldım aradı gönlümü almaya çalişti mutlu olmani istiyorum beni yanliş anlama falan filan onun detayina girmeyip konuya gelmek istiyorum bana birisini gösterdi e bende beğenmedim ve dedimki istemiyorum bendende çocuğa bahsetmişler bende dedimki çocuğada diyinki görüştüğü varmiş gidipte yüzüne seni beğenmedi felan sakın demeyin sonuçta kimseyi kırmak istemem tanımasam bile.Neyse tamam dedi aradan iki üçgün geçti bu yine birisini gösterdi bu gösterdiği fena değildi ya ben dedim bunuda pek beğenmedim ama bir şans verebilirm buna dedim tamam dedi ve benim fotoğrafimi göstermişler eşiyle adam beni beğenmiş güzel kızmış demiş ama yaşı büyük ! Ya ķızlar bunu diyen adam bana benden 3 yaş büyük 36 yaşında o kadar kırıldım ağladımki he diyceksiniz belki ne var bunda bende dedim kendimce olabilir adam küçük biriyle evlilik tercih edicektir ama bu boylemi denilir ya bende beğenmediklerim oldu ama karşı tarafa paldır küldür hiç demedim .ya ben kendimi çok kötü hissediyorum elin adamı tanimam etmem evet ama bana ağir geldi dediği kendim için çok üzüldüm aklima öyle şeyler geliyoki aynaya bakiyorum sürekli mal mal keşke diyorum bana çirkin deseydi ama bunu demeseydi çok kırıc oldu yani gururum çok kırıldı sanırım. Bu şu demek çünkü bence senin yaşin büyük sevilmezsin! Senin yaşın büyük çocuğun olmayabilir vs vs uzar gider aklima neler geliyor neler kendime dair küçücük bir umudum vardı oda bu olayla gitti yani benden çok küçük yaştaki kızlarin evlenme hevesine şaşardım simdi onlari iyi anliyorum kimse bu berbat sevilmez duyguları yaşamak istemiyor çünkü şunları yazarken bile ağlaya ağlaya yazdim valla bu gözlerle nasıl işe gidicem tekrar nasil toparlarım bilmiyorum yazmasam iyce çatlıycaktım
Fazla alinmissiniz babam annemden aksine 4 yaş küçük sevdikten snra bence bukadar ufak yaş farklarini sorun etmez kmse yeterki sevsin ayrıca arkadaşınız patavatsız mis burda hem iyiliğini istiyor hemde kirilacaginizi düşünmeden böyle konuşuyor birebir iletmesi gerekmezdi bence arkadaşıniza mesafeli olun böyle bişey yapmasına bidaha izin vermeyin
Arkadaşimada kirgınım ama nebileyim belkide dürüstmü olmak istedi bilmiyorumki inanin bende ne düsüneceğimi şaştımFazla alinmissiniz babam annemden aksine 4 yaş küçük sevdikten snra bence bukadar ufak yaş farklarini sorun etmez kmse yeterki sevsin ayrıca arkadaşınız patavatsız mis burda hem iyiliğini istiyor hemde kirilacaginizi düşünmeden böyle konuşuyor birebir iletmesi gerekmezdi bence arkadaşıniza mesafeli olun böyle bişey yapmasına bidaha izin vermeyin
Böyle dürüstlük olmazki kim olsa hoşuna gitmez bu sözler bence canınızı skmayin mesafeli olun yeter ayrıca için rahat olsun bı arkadasim vardı 32 yaşındaydı beni kimse ciddeye almıyor evlenmek istemiyor derdi kendinden 5 yaş küçük erkekle evlendi hayatta herşey oluyor sağlığımız yerinde olsunArkadaşimada kirgınım ama nebileyim belkide dürüstmü olmak istedi bilmiyorumki inanin bende ne düsüneceğimi şaştım
Ne güzel maşallah .Evet haklisiniz böylede bir dürüstlük olmamalıBöyle dürüstlük olmazki kim olsa hoşuna gitmez bu sözler bence canınızı skmayin mesafeli olun yeter ayrıca için rahat olsun bı arkadasim vardı 32 yaşındaydı beni kimse ciddeye almıyor evlenmek istemiyor derdi kendinden 5 yaş küçük erkekle evlendi hayatta herşey oluyor sağlığımız yerinde olsun
Ne güzel ama birinin beni sevmesi bana o kadar uzak geliyorki etrafta o kadar genç kiz varken benle kim artik görüşürki onu anladım valla teşekkür ederim umarimTatlım okurken gülümsedim, bunda ağlayacak ne var deli misin ya, 2. Evliliğimi yaptım 40 yaşında, eşim hiç evlenmemiş benden 3 yaş küçük. Aşık olduk evlendik, yaşımı hiç sorun etmedi. Seni seven aşık olan adam bunları sorun etmez. Allah hayırlı bir eş nasip etsin tatlım
Hemen kurtul bu düşünceden çok yıpratırsın kendini gerek yok, erkekler de kadınlar da hayatta kaybedenleri hissediyor, sen pes edersen o enerji iyice açığa çıkar. Kendine bebek gibi bak, saçını makyajını giysilerini doğru kullan, kilona dikkat et. Bir de gülümse ve enerjik görün. En kısa zamanda güzel haber gelecek hadi inanıyorum sanaNe güzel ama birinin beni sevmesi bana o kadar uzak geliyorki etrafta o kadar genç kiz varken benle kim artik görüşürki onu anladım valla teşekkür ederim umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?