Uyuyamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti

Merhaba ben yaş konusundan bahsedeceğim 32 yaşındayım ve arkadaşlarımın çoğu benden bir iki yaş büyük veya benle yşıt çoğu da bekar, ben de bekarım bu arada
Evlenmek için ideal yaş senin istediğin adamı bulduğunda kaç yaşındaysan o yaştır
insanları yaşına göre değerlendiren bir adamın söylediklerine ben olsam bırak ağlamayı güler geçerdim
Üzerimizde bir evlen baskısı var genel olarak ama kimse kusura bakmasın mutsuz olcağım şeyler yaşamaktansa bekar da kalmayı tercih edebilirim
Bana da bir iş arkadaşım benle yaşıt, çocuğu var, sen bu saatten sonra kedi al çocuğun olmaz dedi a doğru ben kesin kedi alayım hatta sen bul bana kediyi çok sevdim bu fikri dedim güldüm geçtim
İnsanlar böyle herkesin her lafına ağlayacak mıyız yani

Boşver bacım takma kafana. Öyle densiz insanlar hep var maalesef hayatta. Farklı şekilleri maalesefbütün kadınların başına geliyor psikolojik şiddetin. Benide sevgilim atanamadım diye terk etmişti. İnsanın zoruna gidiyor haklısın ama hayat böyle. Gardını hiçbir zaman indirmemen gerek maalesef. Sıkma canını inş seni hakeden bir insan çıkar karşına

Humeyracim,sana birsey diyeyimmi?
Yakin semtimizde oturan,esimin tanidiginin kardesi,sanirim yasi 44 filan,ustelik guzel de degil,yani senin dedigine gore diyorum beni ilgilendirmez de,36 yasinda guzel yakisikli bir adamla evlendi,esi uzerine titriyor vallahi.
Bebekleri olmadi henuz,sanirim tedavi filan gordu,ama cok mutlular,yuzlerinden okunuyor.
Haltetmis onu diyen de,sana o sozu getiren de,sen de 29 30 yasinda biriyle evlen de apissin herif...

Kuzum ya elin adaminin lafini niye takıyorsun ki, salla gitsin. Hem densizlik ondan degil, arkadasim dediğiniz canlı türünden gelmiş. Ona gider bunu yüzüne vururdum, hiç iyi niyet kokusu alamadım ben burdan. Seni az çok anlıyorum, benimde soranim cok oldu, arkadaslar tarafından da 6 7 teklif geldi ama olmayinca olmuyor be gülüm :) Sanirim senin öz güvenin biraz yara almis, buna bir çare bulman gerek ki eminim cok güzel çok alımlı bir kadinsindir, kriterlerinin olmasi da gayet normal. Hepimizin var sonuçta. Fakat baştan uymuyor diye kesip atma derim, bende başlarda bu hataya düştüm, hani kısmetin nerden geleceği belli olmaz derler ya, işte o bakimdan sans ver derim. Hadi şimdi git bi yüzünü yıka, bi aynaya bak, güzelliğinin farkına var, kendini sev, pohpohla biraz:) Allah tez zamanda içi dışı güzel bir beyle karşılaştırsın seni, amin.

lütfen böyle bir şey için kendinizi üzmeyin bende 33 yaşında evlendim ve hala bazen erken olduğunu düşünüyorum. evet adam belki daha genç biri olsun diye düşünmüş olabilir ama emin olun yaşınız büyük değil ve zaten günümüz gereği insanlar artık ancak 30 yaş sonrası evlenebiliyor kendinize uygun sevebileceğiniz birisi çıktığında karşınıza yaşa falan bakmazsınız emin olun

Bana artik mucize geliyor birinin beninsevip kabullenmesi hiç inanamiyorum artik küçücük bir ümit vardi oda gtti işte

Her seferinde inanin tekrar tekrar toparladim kendimi ama bu sefer olmuyo yapamiyorum yapamiyacağim gibi bilmiyorum fazla yara aldi özgüvenim birinin beni sevmesi mucize olur sanki o derecedeyim artik

Bana bunlar imkansiz geliyor biliyormusunuz ben dün kendimce dedimki yok ya humeyra istemeye istemeye görışmek isteyeceğim adam bile beni istemediya tamam dedim demekii bu konu benim için kapanmalı .Ah ah nerdee canm benden büyükler bile beni istemezken

Bana bunlar imkansiz geliyor biliyormusunuz ben dün kendimce dedimki yok ya humeyra istemeye istemeye görışmek isteyeceğim adam bile beni istemediya tamam dedim demekii bu konu benim için kapanmalı .Ah ah nerdee canm benden büyükler bile beni istemez

Hiiic oyle soyleme, o kizin da hic mali evi vs de yoktu ki hani parasi icin evlendi diyelim,calismiyor da kiz.
Neden istemeyeceklermis,sanki erkeklerin bizden fazlasi var,3 gr olabilir,o da farketmez
Bizim beynimiz tam kapasite en azindan,fakat bak insanlara firsat ver,nice cirkin gorunen bir konus,bir tani,icinden baska biri cikar.
Bir genc kiz da oyle demis,oglan demis ki beni tani,ben eminim seveceksin,ama hemen kesip atma.
Simdi evliler,kiz su gibi,ama ölüyor kocasi icin,gonul guzeli adam...

Ya bu da anlamsiz geliyor bana,hani yanlis evlilik yaptim diyebilirsiniz de,erken evlenmek mi oluyor denginizi bulduysaniz?

“Diyorlar ki dost acı söyler. Acıyı söyleyene dost denilmez ki..! Seni sevmeyen acı söyler. Dostun sana söyleyeceği acı dahi olsa, senin canını acıtmayacak şekilde tatlı dille söyler.” Şems-i Tebriz-i

Arkadaşınız dost acı söyler sözünü çok yanlış anlamış.

Herkesin kriteri farklıdır. Kimi esmer olsun illa der, kimisi esmerlerden hiç hoşlanmaz. Kimisi ben yaşımdan küçük olsun isterim der, kimisi de kendi yaşıtım beni yormaz, olgun davranır, aynı yaşlarda olalım birbirimizi anlayalım der.

Burada kırılmanız ve mesafeyi korumanız gereken tek kişi arkadaş sandığınız kişi bence.

Sizi nasıl üzeceğini ve yumuşak karnınızın ne olduğunu bilip, oradan vurmuş. Kendi çapında başarılıda olmuş. Ağlamaktan helak etmişsiniz kendinizi. Yazık değil mi o gözyaşlarınıza ?

Bazen bir şeylerin olmaması, olmasından daha hayırlıdır. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

Teşekkür ederim desteğiniz için bilmiyorum zaman ne gösterecek bana artık

Bence siz kişisel gelişiminizi, hayata karşı duruşunuzu, özsaygı ve özdeğerinizi henüz tamamlayamamışsınız.

Size tavsiyem iyi bir psikolog bulmanız, çünkü hayata karşı bu kadar zayıf olmak, böylesine yıkılmak inanın çok normal değil, yarın evlenseniz koca tarafınız yaşın da var genç gelin istiyordum ama oğlum aldı seni gibi bir şey söylese o zaman da günlerce ağlayabilirsiniz.

Hayatta her türlü insan var hanımefendi ve o insanları değiştiremiyoruz ama kendi gücünüzü, duruşunuzu, bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bence sizin öncelikle evlilikten ziyade bu bilince ihtiyacınız var.

Gerçekten amacı oysa başardi hakikaten kendimi helak ettim ağlamaktan ama yaşadiklarima ağladim adami tanimam etmem insanlara anlamsiz geliyor ama mevzu başka oysaki siz beni anlayabildiniz bence

Sizi istememesinin yasla falan alakasi yok.Begenmemis bence..Daha dogrusu tipi degilsiniz adamin..Herkesin bir tipi vardir bu hayatta ve o beyinki siz degilsiniz bu kadar basit..Bunda aglayacak birsey yok..Ayrica bir mesajinizda adam icin " kendi tipine bakmadan beni begenmedi" demissiniz..E siz de cok yüzeysel degil misiniz sanki??

Öyle deseler bana yerle bir olurum :) evet o iyi bir pskoloğu bir bulsam ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…