Boşver bacım takma kafana. Öyle densiz insanlar hep var maalesef hayatta. Farklı şekilleri maalesefbütün kadınların başına geliyor psikolojik şiddetin. Benide sevgilim atanamadım diye terk etmişti. İnsanın zoruna gidiyor haklısın ama hayat böyle. Gardını hiçbir zaman indirmemen gerek maalesef. Sıkma canını inş seni hakeden bir insan çıkar karşınaBelki sizlere abartı gelecek ama sabahın bu saatinde konu açıyorum üzüntüden o kadar yanibir arkadaşım bu ara beni sürekli birileriyle tanıştırmak istedi hata bazı dediklerine kırıldım aradı gönlümü almaya çalişti mutlu olmani istiyorum beni yanliş anlama falan filan onun detayina girmeyip konuya gelmek istiyorum bana birisini gösterdi e bende beğenmedim ve dedimki istemiyorum bendende çocuğa bahsetmişler bende dedimki çocuğada diyinki görüştüğü varmiş gidipte yüzüne seni beğenmedi felan sakın demeyin sonuçta kimseyi kırmak istemem tanımasam bile.Neyse tamam dedi aradan iki üçgün geçti bu yine birisini gösterdi bu gösterdiği fena değildi ya ben dedim bunuda pek beğenmedim ama bir şans verebilirm buna dedim tamam dedi ve benim fotoğrafimi göstermişler eşiyle adam beni beğenmiş güzel kızmış demiş ama yaşı büyük ! Ya ķızlar bunu diyen adam bana benden 3 yaş büyük 36 yaşında o kadar kırıldım ağladımki he diyceksiniz belki ne var bunda bende dedim kendimce olabilir adam küçük biriyle evlilik tercih edicektir ama bu boylemi denilir ya bende beğenmediklerim oldu ama karşı tarafa paldır küldür hiç demedim .ya ben kendimi çok kötü hissediyorum elin adamı tanimam etmem evet ama bana ağir geldi dediği kendim için çok üzüldüm aklima öyle şeyler geliyoki aynaya bakiyorum sürekli mal mal keşke diyorum bana çirkin deseydi ama bunu demeseydi çok kırıc oldu yani gururum çok kırıldı sanırım. Bu şu demek çünkü bence senin yaşin büyük sevilmezsin! Senin yaşın büyük çocuğun olmayabilir vs vs uzar gider aklima neler geliyor neler kendime dair küçücük bir umudum vardı oda bu olayla gitti yani benden çok küçük yaştaki kızlarin evlenme hevesine şaşardım simdi onlari iyi anliyorum kimse bu berbat sevilmez duyguları yaşamak istemiyor çünkü şunları yazarken bile ağlaya ağlaya yazdim valla bu gözlerle nasıl işe gidicem tekrar nasil toparlarım bilmiyorum yazmasam iyce çatlıycaktım
takılma boşver kısmetin bir yerlerde bekliyordur zamanı var her şeyin cok bekledik zamanı geldi,şimdi cocuk için beliyoruz o zamanı istedigin kadar olucak de zamanı gelmeyince olmuyor hiç bir şeyİşte bunlari duymak çok üzücü
Humeyracim,sana birsey diyeyimmi?Belki sizlere abartı gelecek ama sabahın bu saatinde konu açıyorum üzüntüden o kadar yanibir arkadaşım bu ara beni sürekli birileriyle tanıştırmak istedi hata bazı dediklerine kırıldım aradı gönlümü almaya çalişti mutlu olmani istiyorum beni yanliş anlama falan filan onun detayina girmeyip konuya gelmek istiyorum bana birisini gösterdi e bende beğenmedim ve dedimki istemiyorum bendende çocuğa bahsetmişler bende dedimki çocuğada diyinki görüştüğü varmiş gidipte yüzüne seni beğenmedi felan sakın demeyin sonuçta kimseyi kırmak istemem tanımasam bile.Neyse tamam dedi aradan iki üçgün geçti bu yine birisini gösterdi bu gösterdiği fena değildi ya ben dedim bunuda pek beğenmedim ama bir şans verebilirm buna dedim tamam dedi ve benim fotoğrafimi göstermişler eşiyle adam beni beğenmiş güzel kızmış demiş ama yaşı büyük ! Ya ķızlar bunu diyen adam bana benden 3 yaş büyük 36 yaşında o kadar kırıldım ağladımki he diyceksiniz belki ne var bunda bende dedim kendimce olabilir adam küçük biriyle evlilik tercih edicektir ama bu boylemi denilir ya bende beğenmediklerim oldu ama karşı tarafa paldır küldür hiç demedim .ya ben kendimi çok kötü hissediyorum elin adamı tanimam etmem evet ama bana ağir geldi dediği kendim için çok üzüldüm aklima öyle şeyler geliyoki aynaya bakiyorum sürekli mal mal keşke diyorum bana çirkin deseydi ama bunu demeseydi çok kırıc oldu yani gururum çok kırıldı sanırım. Bu şu demek çünkü bence senin yaşin büyük sevilmezsin! Senin yaşın büyük çocuğun olmayabilir vs vs uzar gider aklima neler geliyor neler kendime dair küçücük bir umudum vardı oda bu olayla gitti yani benden çok küçük yaştaki kızlarin evlenme hevesine şaşardım simdi onlari iyi anliyorum kimse bu berbat sevilmez duyguları yaşamak istemiyor çünkü şunları yazarken bile ağlaya ağlaya yazdim valla bu gözlerle nasıl işe gidicem tekrar nasil toparlarım bilmiyorum yazmasam iyce çatlıycaktım
lütfen böyle bir şey için kendinizi üzmeyin bende 33 yaşında evlendim ve hala bazen erken olduğunu düşünüyorum. evet adam belki daha genç biri olsun diye düşünmüş olabilir ama emin olun yaşınız büyük değil ve zaten günümüz gereği insanlar artık ancak 30 yaş sonrası evlenebiliyor kendinize uygun sevebileceğiniz birisi çıktığında karşınıza yaşa falan bakmazsınız emin olunBelki sizlere abartı gelecek ama sabahın bu saatinde konu açıyorum üzüntüden o kadar yanibir arkadaşım bu ara beni sürekli birileriyle tanıştırmak istedi hata bazı dediklerine kırıldım aradı gönlümü almaya çalişti mutlu olmani istiyorum beni yanliş anlama falan filan onun detayina girmeyip konuya gelmek istiyorum bana birisini gösterdi e bende beğenmedim ve dedimki istemiyorum bendende çocuğa bahsetmişler bende dedimki çocuğada diyinki görüştüğü varmiş gidipte yüzüne seni beğenmedi felan sakın demeyin sonuçta kimseyi kırmak istemem tanımasam bile.Neyse tamam dedi aradan iki üçgün geçti bu yine birisini gösterdi bu gösterdiği fena değildi ya ben dedim bunuda pek beğenmedim ama bir şans verebilirm buna dedim tamam dedi ve benim fotoğrafimi göstermişler eşiyle adam beni beğenmiş güzel kızmış demiş ama yaşı büyük ! Ya ķızlar bunu diyen adam bana benden 3 yaş büyük 36 yaşında o kadar kırıldım ağladımki he diyceksiniz belki ne var bunda bende dedim kendimce olabilir adam küçük biriyle evlilik tercih edicektir ama bu boylemi denilir ya bende beğenmediklerim oldu ama karşı tarafa paldır küldür hiç demedim .ya ben kendimi çok kötü hissediyorum elin adamı tanimam etmem evet ama bana ağir geldi dediği kendim için çok üzüldüm aklima öyle şeyler geliyoki aynaya bakiyorum sürekli mal mal keşke diyorum bana çirkin deseydi ama bunu demeseydi çok kırıc oldu yani gururum çok kırıldı sanırım. Bu şu demek çünkü bence senin yaşin büyük sevilmezsin! Senin yaşın büyük çocuğun olmayabilir vs vs uzar gider aklima neler geliyor neler kendime dair küçücük bir umudum vardı oda bu olayla gitti yani benden çok küçük yaştaki kızlarin evlenme hevesine şaşardım simdi onlari iyi anliyorum kimse bu berbat sevilmez duyguları yaşamak istemiyor çünkü şunları yazarken bile ağlaya ağlaya yazdim valla bu gözlerle nasıl işe gidicem tekrar nasil toparlarım bilmiyorum yazmasam iyce çatlıycaktım
Evet ikisinden de yaziyorum bazen afedersiniz. Girmem tekrar.Siz ikinci üyeliği yanlış anlamış olabilir misiniz? Hem gerçek hesabınız ile hem bu hesapla yorum yazıyorsunuz.
Bana artik mucize geliyor birinin beninsevip kabullenmesi hiç inanamiyorum artik küçücük bir ümit vardi oda gtti iştelütfen böyle bir şey için kendinizi üzmeyin bende 33 yaşında evlendim ve hala bazen erken olduğunu düşünüyorum. evet adam belki daha genç biri olsun diye düşünmüş olabilir ama emin olun yaşınız büyük değil ve zaten günümüz gereği insanlar artık ancak 30 yaş sonrası evlenebiliyor kendinize uygun sevebileceğiniz birisi çıktığında karşınıza yaşa falan bakmazsınız emin olun
Her seferinde inanin tekrar tekrar toparladim kendimi ama bu sefer olmuyo yapamiyorum yapamiyacağim gibi bilmiyorum fazla yara aldi özgüvenim birinin beni sevmesi mucize olur sanki o derecedeyim artikKuzum ya elin adaminin lafini niye takıyorsun ki, salla gitsin. Hem densizlik ondan degil, arkadasim dediğiniz canlı türünden gelmiş. Ona gider bunu yüzüne vururdum, hiç iyi niyet kokusu alamadım ben burdan. Seni az çok anlıyorum, benimde soranim cok oldu, arkadaslar tarafından da 6 7 teklif geldi ama olmayinca olmuyor be gülüm :) Sanirim senin öz güvenin biraz yara almis, buna bir çare bulman gerek ki eminim cok güzel çok alımlı bir kadinsindir, kriterlerinin olmasi da gayet normal. Hepimizin var sonuçta. Fakat baştan uymuyor diye kesip atma derim, bende başlarda bu hataya düştüm, hani kısmetin nerden geleceği belli olmaz derler ya, işte o bakimdan sans ver derim. Hadi şimdi git bi yüzünü yıka, bi aynaya bak, güzelliğinin farkına var, kendini sev, pohpohla biraz:) Allah tez zamanda içi dışı güzel bir beyle karşılaştırsın seni, amin.
Bana bunlar imkansiz geliyor biliyormusunuzHumeyracim,sana birsey diyeyimmi?
Yakin semtimizde oturan,esimin tanidiginin kardesi,sanirim yasi 44 filan,ustelik guzel de degil,yani senin dedigine gore diyorum beni ilgilendirmez de,36 yasinda guzel yakisikli bir adamla evlendi,esi uzerine titriyor vallahi.
Bebekleri olmadi henuz,sanirim tedavi filan gordu,ama cok mutlular,yuzlerinden okunuyor.
Haltetmis onu diyen de,sana o sozu getiren de,sen de 29 30 yasinda biriyle evlen de apissin herif...
Bana bunlar imkansiz geliyor biliyormusunuzHumeyracim,sana birsey diyeyimmi?
Yakin semtimizde oturan,esimin tanidiginin kardesi,sanirim yasi 44 filan,ustelik guzel de degil,yani senin dedigine gore diyorum beni ilgilendirmez de,36 yasinda guzel yakisikli bir adamla evlendi,esi uzerine titriyor vallahi.
Bebekleri olmadi henuz,sanirim tedavi filan gordu,ama cok mutlular,yuzlerinden okunuyor.
Haltetmis onu diyen de,sana o sozu getiren de,sen de 29 30 yasinda biriyle evlen de apissin herif...
O soruyu alinca aninda karşi taraf biter gözümde size belki alinganlik gelebilir ama ben üzülmek istemiyorumSiz biraz fazla mı alıngansınız ? Tamam hoş bir soru değil ama sorulabilir bir şey istemedim diyin geçin
Hiiic oyle soyleme, o kizin da hic mali evi vs de yoktu ki hani parasi icin evlendi diyelim,calismiyor da kiz.Bana bunlar imkansiz geliyor biliyormusunuzben dün kendimce dedimki yok ya humeyra istemeye istemeye görışmek isteyeceğim adam bile beni istemediya tamam dedim demekii bu konu benim için kapanmalı .Ah ah nerdee canm benden büyükler bile beni istemez
Ya bu da anlamsiz geliyor bana,hani yanlis evlilik yaptim diyebilirsiniz de,erken evlenmek mi oluyor denginizi bulduysaniz?lütfen böyle bir şey için kendinizi üzmeyin bende 33 yaşında evlendim ve hala bazen erken olduğunu düşünüyorum. evet adam belki daha genç biri olsun diye düşünmüş olabilir ama emin olun yaşınız büyük değil ve zaten günümüz gereği insanlar artık ancak 30 yaş sonrası evlenebiliyor kendinize uygun sevebileceğiniz birisi çıktığında karşınıza yaşa falan bakmazsınız emin olun
Teşekkür ederim desteğiniz için bilmiyorum zaman ne gösterecek bana artıkHiiic oyle soyleme, o kizin da hic mali evi vs de yoktu ki hani parasi icin evlendi diyelim,calismiyor da kiz.
Neden istemeyeceklermis,sanki erkeklerin bizden fazlasi var,3 gr olabilir,o da farketmez
Bizim beynimiz tam kapasite en azindan,fakat bak insanlara firsat ver,nice cirkin gorunen bir konus,bir tani,icinden baska biri cikar.
Bir genc kiz da oyle demis,oglan demis ki beni tani,ben eminim seveceksin,ama hemen kesip atma.
Simdi evliler,kiz su gibi,ama ölüyor kocasi icin,gonul guzeli adam...
Gerçekten amacı oysa başardi hakikaten kendimi helak ettim ağlamaktan ama yaşadiklarima ağladim adami tanimam etmem insanlara anlamsiz geliyor ama mevzu başka oysaki siz beni anlayabildiniz bence“Diyorlar ki dost acı söyler. Acıyı söyleyene dost denilmez ki..! Seni sevmeyen acı söyler. Dostun sana söyleyeceği acı dahi olsa, senin canını acıtmayacak şekilde tatlı dille söyler.” Şems-i Tebriz-i
Arkadaşınız dost acı söyler sözünü çok yanlış anlamış.
Herkesin kriteri farklıdır. Kimi esmer olsun illa der, kimisi esmerlerden hiç hoşlanmaz. Kimisi ben yaşımdan küçük olsun isterim der, kimisi de kendi yaşıtım beni yormaz, olgun davranır, aynı yaşlarda olalım birbirimizi anlayalım der.
Burada kırılmanız ve mesafeyi korumanız gereken tek kişi arkadaş sandığınız kişi bence.
Sizi nasıl üzeceğini ve yumuşak karnınızın ne olduğunu bilip, oradan vurmuş. Knedi çapında başarılıda olmuş. Ağlamaktan helak etmişsiniz kendinizi. Yazık değil mi o gözyaşlarınıza ?
Bazen bir şeylerin olmaması, olmasından daha hayırlıdır. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.
Sizi istememesinin yasla falan alakasi yok.Begenmemis bence..Daha dogrusu tipi degilsiniz adamin..Herkesin bir tipi vardir bu hayatta ve o beyinki siz degilsiniz bu kadar basit..Bunda aglayacak birsey yok..Ayrica bir mesajinizda adam icin " kendi tipine bakmadan beni begenmedi" demissiniz..E siz de cok yüzeysel degil misiniz sanki??Belki sizlere abartı gelecek ama sabahın bu saatinde konu açıyorum üzüntüden o kadar yanibir arkadaşım bu ara beni sürekli birileriyle tanıştırmak istedi hata bazı dediklerine kırıldım aradı gönlümü almaya çalişti mutlu olmani istiyorum beni yanliş anlama falan filan onun detayina girmeyip konuya gelmek istiyorum bana birisini gösterdi e bende beğenmedim ve dedimki istemiyorum bendende çocuğa bahsetmişler bende dedimki çocuğada diyinki görüştüğü varmiş gidipte yüzüne seni beğenmedi felan sakın demeyin sonuçta kimseyi kırmak istemem tanımasam bile.Neyse tamam dedi aradan iki üçgün geçti bu yine birisini gösterdi bu gösterdiği fena değildi ya ben dedim bunuda pek beğenmedim ama bir şans verebilirm buna dedim tamam dedi ve benim fotoğrafimi göstermişler eşiyle adam beni beğenmiş güzel kızmış demiş ama yaşı büyük ! Ya ķızlar bunu diyen adam bana benden 3 yaş büyük 36 yaşında o kadar kırıldım ağladımki he diyceksiniz belki ne var bunda bende dedim kendimce olabilir adam küçük biriyle evlilik tercih edicektir ama bu boylemi denilir ya bende beğenmediklerim oldu ama karşı tarafa paldır küldür hiç demedim .ya ben kendimi çok kötü hissediyorum elin adamı tanimam etmem evet ama bana ağir geldi dediği kendim için çok üzüldüm aklima öyle şeyler geliyoki aynaya bakiyorum sürekli mal mal keşke diyorum bana çirkin deseydi ama bunu demeseydi çok kırıc oldu yani gururum çok kırıldı sanırım. Bu şu demek çünkü bence senin yaşin büyük sevilmezsin! Senin yaşın büyük çocuğun olmayabilir vs vs uzar gider aklima neler geliyor neler kendime dair küçücük bir umudum vardı oda bu olayla gitti yani benden çok küçük yaştaki kızlarin evlenme hevesine şaşardım simdi onlari iyi anliyorum kimse bu berbat sevilmez duyguları yaşamak istemiyor çünkü şunları yazarken bile ağlaya ağlaya yazdim valla bu gözlerle nasıl işe gidicem tekrar nasil toparlarım bilmiyorum yazmasam iyce çatlıycaktım
Öyle deseler bana yerle bir olurum :) evet o iyi bir pskoloğu bir bulsam ahBence siz kişisel gelişiminizi, hayata karşı duruşunuzu, özsaygı ve özdeğerinizi henüz oturtamamışsınız.
Size tavsiyem iyi bir psikolog bulmanız, çünkü hayata karşı bu kadar zayıf olmak, böylesine yıkılmak inanın çok normal değil, yarın evlenseniz koca tarafınız yaşın da var ama oğlum aldı seni gibi bir şey söylese o zaman da günlerce ağlayabilirsiniz.
Hayatta her türlü insan var hanımefendi ve o insanları değiştiremiyoruz ama kendi gücünüzü, duruşunuzu, bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bence sizin öncelikle evlilikten ziyade bu bilince ihtiyacınız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?