• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyuyamıyorum arkadaşlar...

emosss29

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
227
2
118
Ankara
son bir aydır gece 1 gibi yatağa giriyorum fakat 3.4 e kadar yatakta debeleniyorum niye uyuyamadığımı çözemiyorum sizlere sorym dedim böyle sıkıntı yaşayan varmı?evet benim için büyük bir sıkıntı atlatamıyorum yatağa girmek bana sıkıntı veriyo yaşadığım birçok üzücü şeyler oldu bunlar tetiklemiş olabilirmi?cevaplarınızı bekliyorumm...

eger yataga gectigim gibi birseyler dusunmeye baslarsam benim de uyumam 3 saati bulur
o yuzden mumkun oldugunca sakin bir kafayla yatmadan once ilik sut icerek yataga giriyorum:34:

uykuya dalma güçlüğünün en büyük nedeni strestir
bireyler sorunlarını düşünmektenden dolayı uyuyamazlar
kafalarında şüpheler, sorunlar varsa durum uykuya dalma güçlüğü yaratır

rahatlayacağınız yöntemleri denedikten sonra yataga girmenizi tavsiye ederim
mesela ılık duş, kitap okumak, dinlendirici müzik dinlemek gibi
sakinleştici bitki çaylarıda deneyebilirsiniz

uzmanlar bu konuda bir püf nokta sunarlar
uykunuz gelmeden yatağa girmeyin derler
çünkü yatağın içinde uyumak için çaba harcayıp debelendikçe daha çok uykuya dalma sıkıntısdı yaşarsınız derler:34:

uykuya dalma güçlüğünün en büyük nedeni strestir
bireyler sorunlarını düşünmektenden dolayı uyuyamazlar
kafalarında şüpheler, sorunlar varsa durum uykuya dalma güçlüğü yaratır

rahatlayacağınız yöntemleri denedikten sonra yataga girmenizi tavsiye ederim
mesela ılık duş, kitap okumak, dinlendirici müzik dinlemek gibi
sakinleştici bitki çaylarıda deneyebilirsiniz

uzmanlar bu konuda bir püf nokta sunarlar
uykunuz gelmeden yatağa girmeyin derler
çünkü yatağın içinde uyumak için çaba harcayıp debelendikçe daha çok uykuya dalma sıkıntısdı yaşarsınız derler:34:

zaten uykum geldiği için deil eşim ben yatağa girmemi beklediği için yatıyorum o çok rahat sütünü içer uykum geldi der biraz uyur ve beni çağırır... kitap okuyorum ışıktan rahatsız olur.ama bitki çayı içmeyi deniycem ilginiz için teşekkürler.

bazen bende birşeyler düşündüğüm zaman saat 5'e kadar uyuyamadığım zaman oluyor.uykumda kaçdımı sağa sola dönüyorum uyuyamıyorum.uykuya tam dalacakken kendimi atıyorum.çok sinir bozucu bir durum.

bende uyuyamıyorum ya lavanta çayı içiyorum bikaçündür daha iyi uyutuyo ama sorun çözülmüş diil...:27:

Back
X