Uyuyamiyorum cunku cikmaza girdim

Kirmizikafa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2018
397
190
33
32
Aslinda kafam karisik oldugu icin yaziyorum.bildiginiz uzere esim daha gelmedi(1.5 yildir istanbulda bizden ayri yasiyor orda calisiyor maddi durumu hizi goturecek derecede iyi neyi bekliyoruz bende anlamadim biz maddi ve manevi asiri zorluk cekiyoruz biz dedesinin evinde kaliyoruz bilmeyenler eski konuma bakabilir) ve ben kizimi okula kaydettim 1.sinifa basladi yine babasi olmadan.Esim 2 abisiyle ortak calisiyor kazançları zararlari kasalari ayni yerden cikiyor.Bir kaynım bu yil evlendi evini oraya kurdu bir kayniminda evi burda kayinpederimin bahcesindeydi kaynımin iside burda yani cocuklariyla ayni şehirde.Dun esi aradi hakkini helal et biz gidiyoruz cocuklarim artik istanbulda okuyacak biz orda yasayacaz dedi..(5 cocuk).bisey diyemedim ama cok içerledim madem bunlarin ailede her isi bir biz burda esim olmadan neyi bekliyoruz babalarinin yaninda 2 cocugun yeri yokmuydu...

Gelisme 11.sayfa

Son düzenleme:
Hatırladım
Sen daha gitmedin mi birşey yapmadın mı
Sana yazılmış onca yorumdan hiçbirini yapmayacaksan/yapamayacaksan neden konu açıyorsun bilmem
Çocuklara acıyorum boş bir baba zayıf bir anne
Gecen bayram cok direndim elimden geleni yaptim gidip islerimi halledip gelicem dedi ve gelmedi

Daha dün başka şehirde işe girmek isteyen erkek arkadaşım için konu açmıştım, şimdi görüyorum ki evliyken bile ayrı olan var. Durumunuz o kadar zor geliyor ki gözüme. Yalnız kocanızın aldatmadığına falan eminsinizdir umarım. Sizi İstanbul a götürmemek için başka sebepleri olabilir. Bence ciddi ciddi konuşun bu konuyu.

Evet bende bunu anlatmaya çalışıyorum keske aksam.yengesi aradiginda cevabini verseydim

Cevabi yengesine degilde esinize vermeniz daha isabetli olur. Sizden once bu durumu esinizin dusunup bir cozum bulmasi gerekirdi.

Ne diyim.ki allah sorsun hesabini

Ne diyim.ki allah sorsun hesabini
Yok hemen bu tribe girmeyin. Eşinizi siz daha iyi tanırsınız ama biraz bastırın bu konuda. Ayrıca karısı ve çocuğunu hele ki çocuğunu arkada bırakıp birde bu durumu normal görmesi bana çok garip geldi. Hakkınızda hayırlısı olsun ama peşini bırakmayın bu durumun.

Herkesin hayat sartlari,yasam kosullari farklidir icinde bulundugunuz durumu en iyi siz bilebilirsiniz neyin ne oldugunu. Is kurmaya giderken fikrinizi aldi mi ortak kararniz mi?

Herkesin hayat sartlari,yasam kosullari farklidir icinde bulundugunuz durumu en iyi siz bilebilirsiniz neyin ne oldugunu. Is kurmaya giderken fikrinizi aldi mi ortak kararniz mi?
Hayir zaten ortak çalışıyorlar isim var dedi gitti 2 ay bekledik sonra burdaki isler yolunda giderse sizide getirecem dedi 1.5 yil bekledik 2 abisi evini oraya kurdu oda ben memlekete donecem diyor ve hala gelmedi.

Hayir zaten ortak çalışıyorlar isim var dedi gitti 2 ay bekledik sonra burdaki isler yolunda giderse sizide getirecem dedi 1.5 yil bekledik 2 abisi evini oraya kurdu oda ben memlekete donecem diyor ve hala gelmedi.
Esiniz nerede kaliyir su an kendi evinde mi? Siz gidin bir sure yaninda kalin tepkisi ne olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…