- 24 Şubat 2018
- 397
- 190
- 33
- 32
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Isim olursa sizi goturecem olmazsa ben gelicem diyor ama 1.5 yil oldu daha neyi bekliyoruz bizimle bu zorluğu cekmeyen abileri evlerini orda kurdu gittiEsiniz me diyor bu duruma?
Hayır oyle bir durum olmadigindan eminimSenin kocanın orada yeni bi ailesi olmasın?
Gecen bayram cok direndim elimden geleni yaptim gidip islerimi halledip gelicem dedi ve gelmediHatırladım
Sen daha gitmedin mi birşey yapmadın mı
Sana yazılmış onca yorumdan hiçbirini yapmayacaksan/yapamayacaksan neden konu açıyorsun bilmem
Çocuklara acıyorum boş bir baba zayıf bir anne
Evet bende bunu anlatmaya çalışıyorum keske aksam.yengesi aradiginda cevabini verseydimIki kardeş orda ev kurarken işi oluyorda size gelince mi is olmuyor
Evet bende bunu anlatmaya çalışıyorum keske aksam.yengesi aradiginda cevabini verseydim
Kesinlikle cok haklisinizCevabi yengesine degilde esinize vermeniz daha isabetli olur. Sizden once bu durumu esinizin dusunup bir cozum bulmasi gerekirdi.
Ne diyim.ki allah sorsun hesabiniDaha dün başka şehirde işe girmek isteyen erkek arkadaşım için konu açmıştım, şimdi görüyorum ki evliyken bile ayrı olan var. Durumunuz o kadar zor geliyor ki gözüme. Yalnız kocanızın aldatmadığına falan eminsinizdir umarım. Sizi İstanbul a götürmemek için başka sebepleri olabilir. Bence ciddi ciddi konuşun bu konuyu.
Yok hemen bu tribe girmeyin. Eşinizi siz daha iyi tanırsınız ama biraz bastırın bu konuda. Ayrıca karısı ve çocuğunu hele ki çocuğunu arkada bırakıp birde bu durumu normal görmesi bana çok garip geldi. Hakkınızda hayırlısı olsun ama peşini bırakmayın bu durumun.Ne diyim.ki allah sorsun hesabini
Nasıl emin olunur. Ben hiçbir şeyden emin olamıyorum.Hayır oyle bir durum olmadigindan eminim
Hayir zaten ortak çalışıyorlar isim var dedi gitti 2 ay bekledik sonra burdaki isler yolunda giderse sizide getirecem dedi 1.5 yil bekledik 2 abisi evini oraya kurdu oda ben memlekete donecem diyor ve hala gelmedi.Herkesin hayat sartlari,yasam kosullari farklidir icinde bulundugunuz durumu en iyi siz bilebilirsiniz neyin ne oldugunu. Is kurmaya giderken fikrinizi aldi mi ortak kararniz mi?
Biriyle yasamadigini biliyorum yasadigi ev aile apartmanı ve hepsi bizim akrabalar oyle bir ortama bir kadin getirmez ama disarda ne yapiyorsa ondan emin olamam tabi.allah sorsun hesabiniNasıl emin olunur. Ben hiçbir şeyden emin olamıyorum.
Esiniz nerede kaliyir su an kendi evinde mi? Siz gidin bir sure yaninda kalin tepkisi ne olur?Hayir zaten ortak çalışıyorlar isim var dedi gitti 2 ay bekledik sonra burdaki isler yolunda giderse sizide getirecem dedi 1.5 yil bekledik 2 abisi evini oraya kurdu oda ben memlekete donecem diyor ve hala gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?