Uyuyamiyorum cunku cikmaza girdim

canım yanlış anlaşılma oldu sanırım? ben aldatılmadım ve eşim bana hiçbişey teklif etmedi. yazıda üzülcek ne var anlamadım.

Ya acaba orda başka bir hayatımı var bu adamın ? aileside bunu biliyor size söyleyemiyorlarmı acaba

Ya acaba orda başka bir hayatımı var bu adamın ? aileside bunu biliyor size söyleyemiyorlarmı acaba
Yok diyorum ya kendi cocuklarina sahip cikamadi saniyorum ki oyle duzenli bir iliski insani degil ama hayat iste insan yanilabilir.bize iyi olamadi belki baskasina dort dörtlük bir hayat sunar mutlu eder

Kusura bakmayın da ediniz biraz saf galiba ya madem kazançları aynı orda çalışıp iki abisine yedirecek sizinde orda kendisinden mahrum edecek sizde bakıcı gibi o evde kalacaksınız aileniz ne diyor ben olsam ya boşanırdim yada onun bana verdiği huzursuzluğu ona yasatirdim bu arada bende vanliyim benim başıma da geldi eltim İzmit e taşınacaktır eslerimizn kazancı birlikte ben de dedim bende gidecem o nasıl bende aynı yim ne diye hasretlik çekecem kimin için yoksa bisanirm dedim ve onca baskıya rağmen bildiğimi yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…