Uyuyamiyorum cunku cikmaza girdim

İnşallah kardeşim konu sahibine çok üzüldüm.aile apartmanı getiremez kadın diyor. Bende gidiyordum evine adamın 2 evi varmış. Şeytan önünü ilimler bunların karşısında. İnşallah biz yaniliyorzdir inşallah. Ama bu işin peşini bırakmasın.
Geçmiş olsun size de o kız da sizi bile bile evlenecek mi Allah sizi kurtarmış o da kendi başını yakmış umarım Rabbim karşınıza bundan sonra iyi insanlar , güzel sevdalar çıkarır.

Hatırladım
Sen daha gitmedin mi birşey yapmadın mı
Sana yazılmış onca yorumdan hiçbirini yapmayacaksan/yapamayacaksan neden konu açıyorsun bilmem
Çocuklara acıyorum boş bir baba zayıf bir anne
Durumu okuyucu daha çok dikkate alıyor bence de artık eyleme geçme vaktiniz gelmiş. Fakat unutmayın çocukların okul değişikliği önemlidir. En uygun duruma göre hareket ediniz.

Çok şükür bin şükür. Bana benimle gel gidelim.kacalim tarzı bişey yazmıştı hemen arkasından evleneceği kız aradı yapmayın bizim evimiz dahi hazır diye
şok oldum.
Aileniz eşek sudan gelinceye kadar dövüp rezil etseydi.
Kız nasıl kabul etti bu ş...sizi?

şok oldum.
Aileniz eşek sudan gelinceye kadar dövüp rezil etseydi.
Kız nasıl kabul etti bu ş...sizi?
Ah canım daha neler neler babamın aldığı arabayı satacaktik kendi düğünümüz için dolandırıcılıkta var delilleri de vardı en yakın arkadaşım avukat dava açalım rezil olsun çok dedi devlet memuru hemde yanına kalmasın dedi. Ailemi kendimi daha fazla yıpratmak istemedim. Yeterince coktuk. Rabbime havale ettim onun adaletine güvendim hakkımı hakkımızı o sorsun

Bence eşiniz sizi gözden çıkarmış, ve orda belli ki başka bir kadın ve başka bir hayatı var. Yazık sizin için çok üzüldüm, bu yapılan çok acımasızca.. Akıllı davranın resmen salak yerine koyuluyorsunuz.

Esiniz sizi sindirmis ne derse onu yapiyorsunuz.Sizi oyaliyor.Benin hatun nasilsa bana inaniyor 1.5 yil bekle dedim bekledi sozumu dinliyor diye bekletiyor oyaliyor.Siz niye gitmiyorsunuz misafir olun kayninizda bir sebebi var sizi goturmemesinin.Aldatmaz demeyin durum pek iyi degil gibi cunku. Hemen gidin ne oluyor ogrenin.Buraya 100 tane konu acip yorumlara bakip bakip harakete gecmeyeceksen
Yapacak bisey yok.Kendine ve cocuguna yazik.

Sizde supheleniyor sunuz degil mi?Hic mi bisey hissetmiyorsunuz ya da merak etmiyorsunuz
Biraz kurcalayin bakalim.

Ay nolur dava edin

Benim kuzenimin israrla esini ve cocugunu yanina almamasinin sebebi baska bir kadinla (kendisinden genc tabi) davullu zurnali dügün yapmis olmasi. Kadinin bu olaylardan önce ruhu bile duymadi. Esiniz birseyler yapiyor ve iyi olmadigi birsey oldugu kesin. Siz pasif kaldikcada sizi yaniniza almayacak. 1.5 sene? Cocuklara yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…