- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Geçmiş olsun size de o kız da sizi bile bile evlenecek miAllah sizi kurtarmış o da kendi başını yakmış umarım Rabbim karşınıza bundan sonra iyi insanlar , güzel sevdalar çıkarır.
Durumu okuyucu daha çok dikkate alıyor bence de artık eyleme geçme vaktiniz gelmiş. Fakat unutmayın çocukların okul değişikliği önemlidir. En uygun duruma göre hareket ediniz.Hatırladım
Sen daha gitmedin mi birşey yapmadın mı
Sana yazılmış onca yorumdan hiçbirini yapmayacaksan/yapamayacaksan neden konu açıyorsun bilmem
Çocuklara acıyorum boş bir baba zayıf bir anne
Çok şükür bin şükür. Bana benimle gel gidelim.kacalim tarzı bişey yazmıştı hemen arkasından evleneceği kız aradı yapmayın bizim evimiz dahi hazır diye
Ah canım daha neler neler babamın aldığı arabayı satacaktik kendi düğünümüz için dolandırıcılıkta var delilleri de vardı en yakın arkadaşım avukat dava açalım rezil olsun çok dedi devlet memuru hemde yanına kalmasın dedi. Ailemi kendimi daha fazla yıpratmak istemedim. Yeterince coktuk. Rabbime havale ettim onun adaletine güvendim hakkımı hakkımızı o sorsunşok oldum.
Aileniz eşek sudan gelinceye kadar dövüp rezil etseydi.
Kız nasıl kabul etti bu ş...sizi?
Kız da ayrı bir gerizekalıymış.Çok şükür bin şükür. Bana benimle gel gidelim.kacalim tarzı bişey yazmıştı hemen arkasından evleneceği kız aradı yapmayın bizim evimiz dahi hazır diye
Hanımefendi siz daha önce kocanızın sizi aldattığını yazdınız zaten, şuan neden eminim öyle bir şey yok diyorsunuz ki
Ay nolur dava edinAh canım daha neler neler babamın aldığı arabayı satacaktik kendi düğünümüz için dolandırıcılıkta var delilleri de vardı en yakın arkadaşım avukat dava açalım rezil olsun çok dedi devlet memuru hemde yanına kalmasın dedi. Ailemi kendimi daha fazla yıpratmak istemedim. Yeterince coktuk. Rabbime havale ettim onun adaletine güvendim hakkımı hakkımızı o sorsun
Ha o kız evlendi yani başkasına kaçalım diyen adamla. Allah akıl versin.Çok şükür bin şükür. Bana benimle gel gidelim.kacalim tarzı bişey yazmıştı hemen arkasından evleneceği kız aradı yapmayın bizim evimiz dahi hazır diye
Böyle bir şey varsa hakkaten kocanız masum değil, bence kendinizi kandırmayın konu sahibi.Hanımefendi siz daha önce kocanızın sizi aldattığını yazdınız zaten, şuan neden eminim öyle bir şey yok diyorsunuz ki
Ha o kız evlendi yani başkasına kaçalım diyen adamla. Allah akıl versin.
Beter olsun... Sen kurtulmuşsun kuzum çok şükür , boş ver Allah kimsenin yanına yaptığını bırakmaz , er ya da geç İlahi Adalet tecelli edecektir. Çok mutlu ol İnşAllah.Gelinligi evi her şeyi hazırmış zavallı kızcağiz napsin (!)
Sizle nişanlıyken öteki kızla nasıl evlilik hazırlığı yapıyor ki? İkinizle birden mi nişanlanmış? Önce o kişi vardı da sizi mi kandırdı acaba?Gelinligi evi her şeyi hazırmış zavallı kızcağiz napsin (!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?