- 22 Ocak 2013
- 41.716
- 210.657
- 798
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Ben de yorumlara katılıyorum. Biri var yada birileri. Apartmana neden getirsin. İstanbul da yer mi yok.Biriyle yasamadigini biliyorum yasadigi ev aile apartmanı ve hepsi bizim akrabalar oyle bir ortama bir kadin getirmez ama disarda ne yapiyorsa ondan emin olamam tabi.allah sorsun hesabini
Goturmuyor iste goturseydi yerdede yatardımEsiniz nerede kaliyir su an kendi evinde mi? Siz gidin bir sure yaninda kalin tepkisi ne olur?
Hic bilmiyorum oyle bir dara dusmusum kiBen de yorumlara katılıyorum. Biri var yada birileri. Apartmana neden getirsin. İstanbul da yer mi yok.
Zaten ben oyle direttimde bana 15 gune kadar donecem sen cocugu kaydet dedi aileside oyle söledi bende kizim geri kalmasın diye kaydettimDaha çocukta okumuyormus , yeni kayıt yapmışsınız. Neden beklediniz anlamadım.
Eşine orada çatı varsa sizede vardı.
İlla ev taşımaya gerek yoktu, gidersiniz beraber olmadı donerdiniz memleketinize.
Herşey sizde bitiyor. 1.5 sene ayrı kalınan bir evlilik olmaz.
Goturmuyor iste goturseydi yerdede yatardım
Nedeni orda 5 erkekle kaliyorum sen nasil 5 erkegin yasadigi eve geleceksin bende o zaman baska ev tut diyoum oda isler durmus ben gelecem diyor bence oyaliyorGoturmemesinin bir nedeni olmali normal bir es esinden cocugundan evinden ayri kalmak istemez istiyorsa vardir bir nedeni
Nedeni orda 5 erkekle kaliyorum sen nasil 5 erkegin yasadigi eve geleceksin bende o zaman baska ev tut diyoum oda isler durmus ben gelecem diyor bence oyaliyor
İstanbulda'ki kayınlarınıza bir süre misafir olun. Ve gitmiyorum diye inat edin eşinize.Nedeni orda 5 erkekle kaliyorum sen nasil 5 erkegin yasadigi eve geleceksin bende o zaman baska ev tut diyoum oda isler durmus ben gelecem diyor bence oyaliyor
Aile içinde Nisan yaptığım nişanlım ayrılmadan evleniyor bu ay evlenmiş bile olabilir. Nolur yapmaz demeyinNasıl emin olunur. Ben hiçbir şeyden emin olamıyorum.
Aile içinde Nisan yaptığım nişanlım ayrılmadan evleniyor bu ay evlenmiş bile olabilir. Nolur yapmaz demeyin
Yok artik. Allah kurtarmis sizi.
Sağ göz sol göze güvenemzken siz nasıl bu kadar eminsiniz ya ,yan yana karı koca bile acaba kocam beni aldatıyor mu diye şüphe duyarken sizdeki bu güvende nedir??Hayır oyle bir durum olmadigindan eminim
Geçmiş olsun size de o kız da sizi bile bile evlenecek miÇok şükür bin şükür. Bana benimle gel gidelim.kacalim tarzı bişey yazmıştı hemen arkasından evleneceği kız aradı yapmayın bizim evimiz dahi hazır diye
Çok şükür bin şükür. Bana benimle gel gidelim.kacalim tarzı bişey yazmıştı hemen arkasından evleneceği kız aradı yapmayın bizim evimiz dahi hazır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?