Uyuyamiyorum cunku cikmaza girdim

Biriyle yasamadigini biliyorum yasadigi ev aile apartmanı ve hepsi bizim akrabalar oyle bir ortama bir kadin getirmez ama disarda ne yapiyorsa ondan emin olamam tabi.allah sorsun hesabini
Ben de yorumlara katılıyorum. Biri var yada birileri. Apartmana neden getirsin. İstanbul da yer mi yok.

Zaten ben oyle direttimde bana 15 gune kadar donecem sen cocugu kaydet dedi aileside oyle söledi bende kizim geri kalmasın diye kaydettim

Goturmemesinin bir nedeni olmali normal bir es esinden cocugundan evinden ayri kalmak istemez istiyorsa vardir bir nedeni
Nedeni orda 5 erkekle kaliyorum sen nasil 5 erkegin yasadigi eve geleceksin bende o zaman baska ev tut diyoum oda isler durmus ben gelecem diyor bence oyaliyor

Nedeni orda 5 erkekle kaliyorum sen nasil 5 erkegin yasadigi eve geleceksin bende o zaman baska ev tut diyoum oda isler durmus ben gelecem diyor bence oyaliyor

Isler durmus ama herkes ailesini yanina aliyor! Enteresan bilemedim.

Bu konuyla alakalı birçok konunuz var size tavsiye veriliyor ama durduğunuz noktada saymaktan başka bir şey yapmıyorsunuz, şimdi bu konunuza da bir ton yorum yapılıp tavsiye verilecek ve siz bir iki ay sonra yine aynı mevzudan konu açacaksınız. Bir şey yapmaya niyetiniz yoksa bulunduğunuz durumu kabullenin ya da eşinizle ciddi anlamda bir konuşma yapın 1.5 yıldır gelmemek ayrı yaşamak nedir? O çocukların babasız büyümesi onlara haksızlık değil mi, kaynınız 5 cocuguna bakiyor da sizin esiniz size mi bakamıyor oralarda, yaşadığı yeri biliyor musunuz alın her şeyinizi siz gidin ben geriliyorum artık sizin konulardan resmen oyalayıp duruyor eşiniz sizi, siz de kp evinde çile çekiyorsunuz

Benim bir çok akrabamda başka şehirde dediğiniz gibi yaşıyor. Bunda sorun yok. Ama böyle uzak mesafeli ilişkilerde rıza gerekir. Siz kabul etmiyorsanız Eşiniz gelecek yada sizi de götürecek. Nerde makul anlayışlı erkek ve aile büyükleri. Neyse Allah YARDIMCINIZ olsun.

İstanbulda'ki kayınlarınıza bir süre misafir olun. Ve gitmiyorum diye inat edin eşinize.
Kesinlikle eşinizin hayatında kadın/kadınlar var.

Ah be kardeşim biraz cesur ol cesur. İşimi halledip gelecem yalanları çocuklara söylenir genellikle, işini halletmeye gitti ve gelecm dedi gelmedi nedir yahu??

Ben Senin yerinde olsam hayatta beklemezdim, alırfım çocuklarımı yanıma giderdim eşimşn yanına , ister işi olsun ister olmasın mecbur gittiğim yerde de düzenini sağlayacaktı bu kadar korkak olmayın ya

Çok şükür bin şükür. Bana benimle gel gidelim.kacalim tarzı bişey yazmıştı hemen arkasından evleneceği kız aradı yapmayın bizim evimiz dahi hazır diye
Geçmiş olsun size de o kız da sizi bile bile evlenecek mi Allah sizi kurtarmış o da kendi başını yakmış umarım Rabbim karşınıza bundan sonra iyi insanlar , güzel sevdalar çıkarır.

Size daha önceki konularınızda da birçok tavsiye verildi. Siz hiç birini yapmıyorsunuz. Aynı yerde sayiyorsunuz.

Ya bu durumu kabulleneceksiniz, ya da pilinizi pırtınızı toplayıp eşinizin yanına gideceksiniz.

Ayrıca eşim yapmaz demeyin. Eşinizin hayatında başka biri ya da birilerinin olduğunu düşünüyorum. Aksi halde hangi erkek eşinden ve çocuklarında bu kadar zaman ayrı kalsın ?

Çok şükür bin şükür. Bana benimle gel gidelim.kacalim tarzı bişey yazmıştı hemen arkasından evleneceği kız aradı yapmayın bizim evimiz dahi hazır diye

Kiz da buna ragmen evleniyor pes! Sizin kesinlikle verilmis sadakaniz varmis. Allah iyi insanlarla karsilastirsin bundan sonra insAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…