Uyuyamiyorum cunku cikmaza girdim

ben senin eşinin orda başka bir eşi olduğunu düşünüyorum
bekar gibi yassdigina gore mutlaka kacamaklari vardir ama baska esi olmaz cunku o sorumlulukta biri degil beni 2 cocuguyla idare edemedi duzenli bir iliski adami degil tanidigim kadariyla..fakat hayat bazende yaniltir insani belkide diyebilirim sadece

Katılıyorum arkadaşa hiç cevap vermeyin
Ya gelir sizle yüzyüze konuşur
Ya da yaşayacağınız evi ayarlar sizi o şekilde arar
Zaten bu şartlar olmadan kaybedeceğiniz birşey yok
20 gune kardesinin dugunu varmis gelecekmis ipler ya kopacak yada dugumlenecek

Kendisi bana mesaj atmis ben bu isi kurdum hallettim simdide birak memlekete don demeleri zoruma gidiyor bu yuzden gelmiyorum falan filan
Başka bir arkadaşın da dediği gibi İstanbul da kalıcı olmak isteyen insan eşini, çocuklarını yanına alır. Sizi yumuşatmak için türlü bahane ve yalanlar sıralıyor. Ayrıca hani bu adam abisi ne derse yapar, öl dese ölürdü, o zaman memlekete git demelerini de dinlemesi gerekmez miydi. Siz zaten illa işi gücü bırak memlekete dön demiyorsunuz ki, bizi yanına al diyorsunuz. Bundan daha doğal bir istek yok. Korkarım ki sizi yanına almama sebebi hayatında başka biri olması. Başka mantıklı bir açıklama yok gibi. Mesajlarına cevap vermeyin, arasın dursun açmayın. Sizde bir şeylerin son raddeye geldiğini anlasın ki olayların üstünü örtmek yerine çözüm üretsin.

Haklisiniz

Simdi bir kere bu adam bekar hayatina alismis. Sizi cocuklarini ozlese sik sik gelir yada sizi yanina alirdi. Esimin calistigi is yerinde 24 saatlik mesafeden calismak icin gelen isciler bile borc harc cevrenin yardimi ile 2-3 cocuk farketmeksizin ailesini yanina aldi ki siz cocugunuzu koleje gonderebecek maddi durumdasiniz!!
Bir kere o kacamak olayini da niye kabul ediyorsunuz. Yani kacamak yapmis olsa bile evlilik birligini devam ettireceksiniz. Sizin yerinizde olsam acimadan bosardim. Zaten esinizin size tek yarari maddi destek olmasi. Bari bosanin ozgurlugunuzu alin hayatiniza istediginiz sehirde istediginiz sekilde devam edin.

Suan zaten bosanma arefesindeyim kacamagini yakaladigim gibi bosanacak lukste rahatlikta degildim ama bu sebep gecerli sebep oldu cok sukur.ama ben kendimi akrabalarina anlatamiyorum sorun ne dediklerinde sadece agliyorum bizi birakip gtti diyebiliyorum buda insanlari ikna etmem icin yeterli cumle olmuyor belki kendimi anlatmam icin sizlerde yardimci olabilirsiniz

Dikkat ederseniz kelimelerimde bile anlatim bozukluğu var cunku oyle zor gunlerim oldu ki haksizlik yasadim ki psikolojim cok bozuldu

Canim benim yaa ben seni hatirladim bayaaa uz7n bi zaman once yine bu konuyu gundeme getirmistin. O zamanlar ben uye bile degildim okuyup geciyordum ama senin durumun beni cok etkilemişti sanirim doguda bir ilde yaşıyorsun. Allah yardimcin olsun bence dusun tasin onunde 2 secenek var kocanin yanina ya çat kapi gitcen baskın yaocan. Yada bosanicaksin . Ailen istedifi kadar evlatlarini kabul etmesin hakim sonucta yaslari kucukse sana verir. Ki zaten cocuklarin babalarina görus gunu bile vermemeli hak etmiyor zaten keyfiyerinde kendisi de istemez. Ailen de kabul etmek zorunda seni evlatlarinla

Bizi birakip gitti cumlesi bence yeter de artar bile kimseyi ikna etmek zorunda degilsin

ben aldatmanın kaçamak ya da çapkınlık olarak isimlendirilmesinden ve normal ya da basit önemsiz bir şeymiş gibi görülmesinden nefret ediyorum. herkesin ilişkisi farklıdır tabi ama ben kendi ilişkimde böyle bişeyi asla kabul etmem. eşimi çok aşırı seviyorum belki de bu yüzdendir. sevmeseydim muhtemelen sadece rahatım yerinde olsun diye uğraşırdım "kaçamak" yapsa bile ses çıkarmazdım ama şu anda değil onun başkasına dokunması, kadının biri yolda yürürken eşime baksa tüylerim diken diken oluyor.

Bunu ilk başta nasıl kabul ettiniz kendimi sizin yerinize koyuyorum da eşim böyle bişey teklif etse gidemezsin demem bekar bi adam olarak gidersin derim yazınızı okuyunca gerçekten üzüldüm canım yandı diyebilirim allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…