- 24 Şubat 2018
- 397
- 190
- 33
- 32
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Aynen ama soyle bir sorun var kizim okula gidiyor ogretmeni egitim setlerinin alinmasini istemis ama biz babasiyla gorusmuyoruz ya nasil bir yol izlemeliyim koleje gidiyor egitim setleri 1.500 tlKesinlikle.
Maddi gücü varsa size ev alsın. Altınlarınızı da alın. Bir de nafaka olunca rahat yaşarsınız 2 çocukla.
Aynen ama soyle bir sorun var kizim okula gidiyor ogretmeni egitim setlerinin alinmasini istemis ama biz babasiyla gorusmuyoruz ya nasil bir yol izlemeliyim koleje gidiyor egitim setleri 1.500 tl
Bizi magdur ediyor tabikide.bakin okula yazdir dedi yazdirdim masraflar icin bi kere 800 tl gonderdi kolej elbisesi 300 tl tuttu 2 haftadir gidiyor beslenmesi harcligi masrafı bitti gitti.o paraya guveniyor sizce 800 tl harclik vr okul masrafi icin yeterli mi.sadece egitim seti binyuz tl alamadik dahaBabası manevi olarak yanınızda değil ama maddi olarak ihtiyaçlarınızı sizi mağdur etmeden karşılar mi ?
Bizi magdur ediyor tabikide.bakin okula yazdir dedi yazdirdim masraflar icin bi kere 800 tl gonderdi kolej elbisesi 300 tl tuttu 2 haftadir gidiyor beslenmesi harcligi masrafı bitti gitti.o paraya guveniyor sizce 800 tl harclik vr okul masrafi icin yeterli mi.sadece egitim seti binyuz tl alamadik daha
Devlet okuluna gondermek icin cok caba gosterdim ama oraya gitsin bende zaten gelecem dedigi icin guvendim..yok mahkeme sonuclanana kadarda mecbur karşılamaya zaten is mahkemeye giderse daha kolaylasir mecbur cocugun masrafını karsilamaya suan arayip sormuyor.Ben sizin yerinizde olsam bir kere böyle bir eşe güvenip koleje göndermezdim çocuğumu .. maden gemileri yakmak niyetiniz her türlü ihtimali düşünüp hareket etmelisiniz..
diyelim ki mahkemelik oldunuz mahkeme sonuçlanana kadar ki masraflarınız, çocuğunuz okul masrafları nasıl altından kalkacaksınız
.. çocuğunuz okula iyice alışmadan bir devlet okuluna mı alsanız çocuğunuzu..
Devlet okuluna gondermek icin cok caba gosterdim ama oraya gitsin bende zaten gelecem dedigi icin guvendim..yok mahkeme sonuclanana kadarda mecbur karşılamaya zaten is mahkemeye giderse daha kolaylasir mecbur cocugun masrafını karsilamaya suan arayip sormuyor.
Kızınıza aratın babayı, o istesin.Aynen ama soyle bir sorun var kizim okula gidiyor ogretmeni egitim setlerinin alinmasini istemis ama biz babasiyla gorusmuyoruz ya nasil bir yol izlemeliyim koleje gidiyor egitim setleri 1.500 tl
Ben yazdirmadim babasi yazdirdi zaten babasinin maddi durumunun iyi oldugu defalarca dile getirdim ayrica bizden uzak yasamadigi donemde boyle zorluklar cekmiyorduk maddi olarak iyiydik ama uzak olunca anliyamadi mi dusunemedi mi orasini anliyamiyorum..zaten babasi kizimi anasinifindada koleje gonderdi ama o zaman yanımızdaydı simdide ogretmeni kayit icin aradiginda evet yaptirin demis.Ben sizin kari koca ikiskinizden de ebeveyn iliskinizden de hicbirsey anlamadim kac senelik evlisiniz bilmiyorum ama bu zamana kadar herseyi baskalarina danisarak mi bu gune geldiniz. Evlenirken de mi boyleydiniz. Kimseyi yargilamak bana dusmez ama durumunuzda bir gariplik var. Esim yardimci olmuyor yokluk cekiyoruz diyorsunuz ama cocugu koleje yazdiriyorsunuz. Benim beynim yandi.
Yok boşverin hic aramayalım okulla gorustum ne gerekiyorsa babayla iletisim kurun dedimKızınıza aratın babayı, o istesin.
Siz isterseniz bunu yumuşama adımı sayar
En doğrusuYok boşverin hic aramayalım okulla gorustum ne gerekiyorsa babayla iletisim kurun dedim
Çok mantıklı.Yok boşverin hic aramayalım okulla gorustum ne gerekiyorsa babayla iletisim kurun dedim
Bir arkadaş demisti siz hep akil alarak mi bu hayati yaşıyorsunuz diye aslinda o kadar sey yasadim ki olgunlastigim icin insanlara akil veren ben oluyorum.ama bazen insan akil yerine destekde almak istiyor bu yuzden gucsuzlesiyorÇok mantıklı.
Bravo.
Kendisi bana mesaj atmis ben bu isi kurdum hallettim simdide birak memlekete don demeleri zoruma gidiyor bu yuzden gelmiyorum falan filan
Palavra.Kendisi bana mesaj atmis ben bu isi kurdum hallettim simdide birak memlekete don demeleri zoruma gidiyor bu yuzden gelmiyorum falan filan
Hic cvp vermedimBunların hiçbiri sizin ayrı yaşamanıza açıklama olamaz, tamamen eşinizle alakalı bir arAya gelmeyeşiniz ..
Kesinlikle cok sagolun bana moral destek oluyorsunuz cevap bile vermedimPalavra.
Sizi götürmesi için engel değil bu.
Aksine "ben burada kalıcıyım" diyebilmesi için sizi İstanbul'a almalı.
Anlaşılan eşiniz baya büyük haltlar karıştırıyor.
Belki de imam nikahlı karısı ve çocuğu var.
Sizi İstanbul'a götürmemesinin hiçbir mantıklı açıklaması yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?