- 2 Eylül 2016
- 190
- 216
- 103
- 29
- Konu Sahibi HanaSuzuki
-
İlaç tavsiyesi yasak,doğal yol olarak yoğurt derim uyku getirir denediniz mi,kan tahlili yaptırın derim birde.Sınav kaygisindan dolayi dünden beri doğru düzgün uyuyamiyorum . Birkaç kere daha oldu bu durum . 2 gün uykusuz kaldığım oldu . Ama sınavım bitince her seferinde geçti .
Mezun olmama 1 sınav kaldı , haftaya salı sınavım ama şimdi bu durum çok erkenden başladı . Uyku ilaci vs. Gevşetici ilaç önerisi olan , bu durumu yaşayanlar ne önerirsiniz ?
Kaslarım kasiliyor ve uyuyamiyorum . Aslında iyi çalıştım geçerim biliyorum ama vücut tepkilerime engel olamıyorum .
Böyle giderse geçeceğim sınavdan kalacağım , yarın doktora gideceğim bugün de uyayamazsam .Yardım lütfen
Bu arada ders çalıştığım için geç cevap verebilirim . Kusura bakmayın .
İlaç tavsiyesi yasak,doğal yol olarak yoğurt derim uyku getirir denediniz mi,kan tahlili yaptırın derim birde.
Bugun bir uzman konustu stres insani yorar yer bitirir bildiginide unutturur dedi. Yarin bir gorusun bakalim ne diyecek doktor.
Ama herseyin hayirlisi olsun. Saglik elden gitti mi gerisi hikaye
Evet sitede yasak çünkü bana iyi gelen ilaç size iyi gelmeyebilir,yoğurt doğal yoldur ben yediğim an uykumu getirir akşam 6 da bile uyuduğumu bilirim yoğurt yüzünden,birde gün içerisinde çay,kahve ve gazlı içecek tüketiyorsanız bunları azaltın derim.Sitede mi yasak acaba ?
Durum devam ederse doktora gideceğim ama en azından sınav zamanına kadar geçici süreli bir çözüm arıyorum .
Başına gelenler bu konuda öneri verse iyi olurdu . Çok ihtiyacım var .
Banyo yaptım ,uyumayi denedim olmadı . Vücudum çok kasiliyor . Yogurt da deneyeyim bari .
O zaman bir eczaciya danisin. Belkide akisina birakip kasmamisinizdir. Uyumayin mademBütünleme sınavlarında da aynısı oldu . Bir sınavda iki gün boyunca uyuyamadim .Son gün 5 saat falan uyudum bir tek . Ve A ile geçtim . Gerçekten çok ilginç .
Algılarım bazen çok açık oluyor . Yorgunum evet ama hiç görseniz bu insan uykusuz demezsiniz. Son sene olan bir şey bir de bu . Önceden olsa önlemi alirdim
O zaman bir eczaciya danisin. Belkide akisina birakip kasmamisinizdir. Uyumayin madem
a ile geciliyor :)
Uykusuzluk problemim icin gittigim akapuntur doktorum tedaviye ek olarak uyumadan 2 3 saat onceden telefon tv olayini bitirmemi soyledi. Klasik muzik tarzi rahatlatici muzikler dinlememi onerdi. Ayrica lavanta papatya melisa gibi gevsetici caylar icmemi tavsiye etti. Uyku ilaci onermedigini melatonin yani uyku hormonu salgilayan bitkisel ilaclardan onermisti sadece. Guvenilir bir markadan alip dediklerini de uygulayinca yarim saat icinde uykuya daliniyor. Eczaciniza sorun isterseniz. Kitap okumakda uykuya dalmayi cabuklastiriyor bu arada.Beynin surekli dusunmesini onleyip gevsemesine yardimci oluyormus tum bu anlattiklariSınav kaygisindan dolayi dünden beri doğru düzgün uyuyamiyorum . Birkaç kere daha oldu bu durum . 2 gün uykusuz kaldığım oldu . Ama sınavım bitince her seferinde geçti .
Mezun olmama 1 sınav kaldı , haftaya salı sınavım ama şimdi bu durum çok erkenden başladı . Uyku ilaci vs. Gevşetici ilaç önerisi olan , bu durumu yaşayanlar ne önerirsiniz ?
Kaslarım kasiliyor ve uyuyamiyorum . Aslında iyi çalıştım geçerim biliyorum ama vücut tepkilerime engel olamıyorum .
Böyle giderse geçeceğim sınavdan kalacağım , yarın doktora gideceğim bugün de uyayamazsam .Yardım lütfen
Bu arada ders çalıştığım için geç cevap verebilirim . Kusura bakmayın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?