• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuyamiyorum

Herkese teşekkür ederim,

Yoğurt , tv den uzak kalma + meditasyon ise yaradı sanırım .

Bir süre daha böyle yapar ise yaramazsa doktora giderim :))

Sınav kaygisindan dolayi dünden beri doğru düzgün uyuyamiyorum . Birkaç kere daha oldu bu durum . 2 gün uykusuz kaldığım oldu . Ama sınavım bitince her seferinde geçti .

Mezun olmama 1 sınav kaldı , haftaya salı sınavım ama şimdi bu durum çok erkenden başladı . Uyku ilaci vs. Gevşetici ilaç önerisi olan , bu durumu yaşayanlar ne önerirsiniz ?

Kaslarım kasiliyor ve uyuyamiyorum . Aslında iyi çalıştım geçerim biliyorum ama vücut tepkilerime engel olamıyorum .

Böyle giderse geçeceğim sınavdan kalacağım , yarın doktora gideceğim bugün de uyayamazsam .Yardım lütfen :KK43:

Bu arada ders çalıştığım için geç cevap verebilirim . Kusura bakmayın .
Papatya çayı iyi geliyor. Her sınava neden bu kadar heyecan yapıyorsunuz. Sorun o bence. Yalan dünya için bu kadar kasma kendini. Rahat ol, elinden geleni yap gerisini akışına bırak. Bir uçağa bindiğini düşün, kaptan seni uçuruyor. Kendini kasman gideceğin yere daha çabuk ulaşmanı sağlamaz. Otur, arkana yaslan, kapa gözlerini uyu.

Sınav stresi bu evet. Ama okul biter başka stresler başlar canım hayatta. Demekki senin bünyen bu durumlara aşırı tepki veriyor. Sınav sonrası bir doktora görünebilirsin. Her zaman değilse bile stres halinde seni rahatlatacak çözümler bulabilir.

Sınav kaygisindan dolayi dünden beri doğru düzgün uyuyamiyorum . Birkaç kere daha oldu bu durum . 2 gün uykusuz kaldığım oldu . Ama sınavım bitince her seferinde geçti .

Mezun olmama 1 sınav kaldı , haftaya salı sınavım ama şimdi bu durum çok erkenden başladı . Uyku ilaci vs. Gevşetici ilaç önerisi olan , bu durumu yaşayanlar ne önerirsiniz ?

Kaslarım kasiliyor ve uyuyamiyorum . Aslında iyi çalıştım geçerim biliyorum ama vücut tepkilerime engel olamıyorum .

Böyle giderse geçeceğim sınavdan kalacağım , yarın doktora gideceğim bugün de uyayamazsam .Yardım lütfen :KK43:

Bu arada ders çalıştığım için geç cevap verebilirim . Kusura bakmayın .
Canim ayran ic 2 3 bardak cok güzel uyku getirir ilac falan bosver dengeni bozar

Back
X