Uyuyamıyorum

Sizin konulara bakılırsa çok ciddi bir tedavi sürecine girmeniz gerekiyor. En kısa zamanda uzman yardımı almalısınız. Başkalarının yaşadıklarıyla tecrübeleriyle olacak iş değil bu.
Aslında düşündüklerimin saçma olduğunun farkındayım . Yıllardır hep bir şeyleri taktım sonra atlattım normale döndüm. Bu konuyu da atlatacağıma inanıyorum. Bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Korkularım azaldı. Tedavi süreci derken anksiyete takıntı olmakla ilgili bir tedavi süreci mi

Kuran okurken uyku geliyor mesela

Bende de böyle bir problem var ama depremden sonra oldu psikolojik tedavi şart gibi görünüyor. Uykuya dalar gibi olsam bile depremin olduğu saatte uyanıp sonra tekrar uyuyamıyorum. Aynı depremi eşim de yaşadı ama o uyuyabiliyor siz de mi yaşadınız acaba depremi?

Evet depremi yaşadım. Depremden sonra düzeldi 4 gün içinde . Ama şu an başka bir şeyi kafaya taktım ondan uyuyamıyorum. Depremde umarım kaybınız olmamıştır. Ve de ne kadar süredir uyuyamıyorsunuz günde kaç saat uyuyorsunuz

Geçmiş olsun size de sizin kaybınız var mı?
Depremde evimiz ağır hasar aldı ama buna da şükür can kaybımız olmadı ve en azından eşyalarımızı çıkarabildik. İlk günler uyuyabildim, eşimin memleketine geldik halasında kaldık ve sanırım etrafım kalabalık diye olayları idrak edemeden uyuyabiliyordum. Sonra ev bulup eşyalarımızı getirdik evde bi başıma kalınca yaşadığım olaylar bir bir aklıma gelmeye başladı; duvarların gözümün önünde yere inmesi, dışarı çıkınca gördüğüm enkazlar, memleketimin, doğup büyüdüğüğüm toprakların viran olması ve tanıyıp sevdiğim bütün insanları, bütün canlıları geride bırakıp şehir değiştirmek zorunda kalmam... Yaklaşık 20 gündür bunlar aklıma geldikçe uyuyamıyorum sabah gün ağardıktan sonra birkaç saat uzandığım koltukta uyuyabiliyorum o kadar. Bir terapistten randevu aldım cuma gideceğim.

İlaç kullanmaktan korkmayın. Doktor uygun görürse kullanacağınız ilaç sayesinde uykuya dalar, bedeninizi ve zihninizi dinlendirirsiniz. Böylece daha sağlıklı düşünür ve sizi uyutmayan nedir daha iyi anlar ve çözersiniz. İlaca bağımlı olmayacaksınız korkmayın. Çoğu insan böyle dönemlerden geçiyor. Dönemsel bir şey gibi düşünün.

İkide bir konu açacağına gitsene doktora. Kendisi için hiçbir şey yapmayıp sadece sürekli konuşan insanlara çok sinirleniyorum. Sen de tam olarak böyle birine benziyorsun. Burda birkaç yorum okuyunca hiçbir şey düzelmeyecek zaten insanların önerilerini dikkate aldığını da sanmıyorum. Doktora git.

Aynıyız bu kadar olur ne yaptınız çözüm buldunuz mu

Yani.uyuyamama problemini nasıl cozdunuz

Peki sizde mi hiç uyuyamıyordunuz yoksa benim gibi 30 dk 1 saat uyuyabiliyor muydunuz. Ve de kafaya bir şeyleri mi takmıştınız yoksa uyuyamamayı mı taktınız
Öncesinde iyice azalmıştı uykularım, aık sık uganma, uykuya dalamama, gece bir iki saatlik uykular kısa kısa tabi. Sonra hiç uyuyamadım üç gün. Bitkin düşmüştüm. Uykuya dalma prpblemi ve derin uyuyamama sorunlarım vardı. Tabi zor bir dönemden geçiyordum kafaya taktığım şeyler vardı. Ama uyuyamadımça uyuyamamayı da takmaya başlamıştım. Valla bence hiç eziyet etmeyşn kendinşze, doktora gidin.

benim de uykuya dalamama problemim var. anksiyetem de var zaten.
zamanında ilaçlarla uyuyordum, bırakmak zorunda kaldım ve çok zorlandım. 4 gün uyuyamayıp acillik olmuştum.
"melatonina" kullanıyorum şu an, bakabilirsiniz. içinde uyku hormonundan başka hiçbir şey yok ve kullandığım ilaçlar gibi bağımlılık yapmıyor. bunun sayesinde uyuyorum şu an. hatta tüp bebek sürecinde de doktorum içmemde hiçbir sakınca olmadığını söylemişti, o yüzden rahatça önerebiliyorum. zaten 60 tablet, 2 ayda bir alıyorsunuz

Geçmiş olsun bende iki sene uyku sorunu yaşamıştım. Zaten uyuyamayacagım korkusu bastığı zaman uyku kaçıyor ve kısır bi döngüye giriyorsunuz. Bunun için uyuyabilirimde uyumayabilirimde ben bununla ilgilenmiyorum deyin yatağa girin siz yapmanız gerekeni normal rutininizde yapmaya devem edin bir süre sonra normale doneceksinizdir ben gözümü sanıyordum tam karanlık ortamda melotonin hormonu daha iyi salgilanir.

Psikolojik sorunlarınızı çözün bitki çayı için.Kitap okuyup dua edin.

Bu hece uyuyabildiniz mi
Kafanıza bir şey takıyor musunuz
4 gün hiç mi uyumamıştınız yoksa günde 1 2 saat uyuyor muydunuz

3 gün hiç mi uyumadınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…