Uyuyamıyorum

korkakkiz45

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2023
42
6
1
23
Arkadaşlar 3 gündür uyuyamıyorum . İlk gün 2 saat falan uyudum sonraki gün 1 saat civarı dün de çok az uyudum rüya gördüm ama sabah ezanından sonra uyumuştum gün açmadan tekrar kalktım. Ara ara oluyordu bende böyle . Bazı şeyleri kafaya takınca tetikliyor. Şimdi de uyuyamazsam aklımı yitirir miyim korkusu başladı

Bir aydır bende bunu yaşıyorum. Önce uyuyamıyorum diye endişe ediyordum. Sonra aamaaan dedim uyuyamıyorsam uyuyamıyorum. Günlük yaptığım ne varsa onları yapmaya devam ettim o sürede. Yatıp en fazla bir saat kadar bekliyorum baktım uyuyamıyorum geçiyorum bilgisayar başına. Sonra ne mi oldu dengem iyice şaştı. Peki dedim şaşsın umurumda değil. Şimdi on oniki saat uyuyorum bu da yetmiyor. Ey bedenim dedim bakalım hangimiz yenecek bu savaşı. Herkes direkt ilaca yönlendiriyor ama ilaç kaçıştan başka nedir?(Sorun gerçekten büyük değilse) Bence sakin olun kendinizi dinleyin. Bende de ya aklımı yitirirsem ya kontrolümü kaybedersem korkusu var. Artık korkmuyorum çözüm olarak sonumuz toprak elimizde olan zamanı bu kadar stresli bir şekilde geçirmemeliyiz diyorum. İki aydır terapi alıyorum terapist bunun için ilacın i sinden bahsetmedi hala

Aynısını yaşadım. Çok zor bir durum. Uykum çok azalmıştı. Hiç uyuyamadığım üçüncü günün sonunda psikiyatriye gittim. İlaca başladı.
Peki sizde mi hiç uyuyamıyordunuz yoksa benim gibi 30 dk 1 saat uyuyabiliyor muydunuz. Ve de kafaya bir şeyleri mi takmıştınız yoksa uyuyamamayı mı taktınız

Uyumadan önce banyo ,sıcak suda kalıp gevşeyin biraz,sonra rahatlatıcı bir bitki çayı ...belki iyi gelir..

Haklısınız bende de ara ara olup düzeldi . Sizin üst üste kaç gün sürdü ve de günde kaç saat uyuyordunuz.

Haklısınız bende de ara ara olup düzeldi . Sizin üst üste kaç gün sürdü ve de günde kaç saat uyuyordunuz.
Ramazan öncesi başladı günde bir iki saat en iyi üç saat uyuyabiliyordum. Bazen günde ikinci defa uyuyabiliyordum bir süre daha. Bu böyle iki hafta kadar sürdü. Geçen hafta salı günü kendimi çok yorgun hissettim. Salı öğlen uyudum ve ertesi akşam çarşambaya kadar sadece namaz ve kardeşime iftar sahur hazırlamak için kalktım. O sırada günde 12-16 saat kadar uyuyordum. Şimdilerde düzelmeye başladığını düşünüyorum. Dün sekizde uyudum üçte uyandım mesela. Arada hiç kalkmadım kabus da görmedim. İnançlı mısınız bilmiyorum abdestli gezebilirsiniz. Günde bir kere yasin okumanız da kendinizi iyi hissettirir kafayı boşaltır kuran

Çok inançlı değilim aslında ama okuyacağım dine yönelmek istiyorum. 2 hafta bu kdar az uykuya nasıl dayandınız helal olsun. Aklınıza taktığınız bir şey var mıydı

uykusuzluktan aklınızı yitirmezsiniz elbette ancak ne zihniniz ne de vücudunuz dinlenebilir uyumazsanız.
kronikleşmeden önce bir doktora danışsanız iyi olur sanırım.
bende kronikleşti çünkü şu an uyku benim için lüks ne yazık ki.

Yaaa nasıl kronikleşti günde kaç saat uyuyorsunuz ve de ne zamandır böyle. Dra gittiniz mi bir de

Çok inançlı değilim aslında ama okuyacağım dine yönelmek istiyorum. 2 hafta bu kdar az uykuya nasıl dayandınız helal olsun. Aklınıza taktığınız bir şey var mıydı
İlk başta siz gibi endişe ediyordum sonra kaçmak yerine yüzleşmeye karar verdim hani aklımı kaybedeceksem kaybedeyim dedim gibi düşünün. Evet zaten sorunlarım vardı büyük bir travma yaşadım deprem ve vefat durumu. Çok çok büyük bir acıydı bununla yaşamaya çalışıyorum ileride geçeceğine eminim

Başınız sağolsun. Depremi ben de yaşadım ve depremden sonra yine 3 gece uyuyamamıştım ama sonra geçmişti. Tekrar başka bir şeyi kafaya taktım yine nüksetti

Başınız sağolsun. Depremi ben de yaşadım ve depremden sonra yine 3 gece uyuyamamıştım ama sonra geçmişti. Tekrar başka bir şeyi kafaya taktım yine nüksetti
Sağ olun sizlere de geçmiş olsun. Kendinizi en iyi kendiniz tanırsınız. Karşınızda kendiniz olan bir düşman var. Onu nasıl yeneceğinizi de bilirsiniz.

yattığın zaman ortam karanlık olsun sag tarına dön ayrıca geçmişteki güzel seni mutlu eden anıları getir aklına dua da et uyursun

Sizin konulara bakılırsa çok ciddi bir tedavi sürecine girmeniz gerekiyor. En kısa zamanda uzman yardımı almalısınız. Başkalarının yaşadıklarıyla tecrübeleriyle olacak iş değil bu.

Sizin konulara bakılırsa çok ciddi bir tedavi sürecine girmeniz gerekiyor. En kısa zamanda uzman yardımı almalısınız. Başkalarının yaşadıklarıyla tecrübeleriyle olacak iş değil
İlacınız yeterli gelmiyor belli. Doktorunuza söyleyin bunu
İlaç kullanmıyorum. Sadece bazı konuları çok kafaya takan bir insanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…