- 19 Ağustos 2023
- 870
- 471
- 23
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
-
Ne yapıcam geçicek mi buHayatınızın merkezine bir adamı koyarsanız bunları yaşamanız normal.
Geçer tabi ki. Yakınlarımızı kaybediyoruz da acısı geçiyor bir adam hayatınızdan çıktı diye ölecek değilsiniz.Ne yapıcam geçicek mi bu
Niye 10 ay boyunca aynı evde kaldınız ki sevgilinleNe yapıcam geçicek mi bu
Neden ayrıldınız?Sevgilimle kesin olarak konuşmayı bitirdik ve ayrıldık bir daha geri döneceğini sanmıyorum 10 ayın büyük bölümünde birlikte aynı evde kaldık. Onun artık olmayacak kapı çalmayacak gelmeyecek olması çok garip geliyor. Üzülmüyor gibi hissediyorum sonra bi anda olduğum yere çöküp bağırarak ağlıyorum. Gece uyuyamıyorum kullandığım bi uyku programı vardı telefonda uyku seslerini kaydediyor derin uyku vs ölçüyor ilk defa uyku kalitesi çok düşük gösterdi. Canım çok yanıyor hep iyi yönleri aklıma geliyor bir daha kimseyle öyle olamayacağım . Ondan başka kimsem yoktu sürekli onla konuşurdum her şeyi anlatırdım şuan sessizliğe büründüm sanki . Tayin isteyip gidicem dedim ben sana kötülük yapmadım allah yolunu açık etsin dedi yani kafasında bitirdi hala inanamıyorum
Ne demiş Sertab Erener?Sevgilimle kesin olarak konuşmayı bitirdik ve ayrıldık bir daha geri döneceğini sanmıyorum 10 ayın büyük bölümünde birlikte aynı evde kaldık. Onun artık olmayacak kapı çalmayacak gelmeyecek olması çok garip geliyor. Üzülmüyor gibi hissediyorum sonra bi anda olduğum yere çöküp bağırarak ağlıyorum. Gece uyuyamıyorum kullandığım bi uyku programı vardı telefonda uyku seslerini kaydediyor derin uyku vs ölçüyor ilk defa uyku kalitesi çok düşük gösterdi. Canım çok yanıyor hep iyi yönleri aklıma geliyor bir daha kimseyle öyle olamayacağım . Ondan başka kimsem yoktu sürekli onla konuşurdum her şeyi anlatırdım şuan sessizliğe büründüm sanki . Tayin isteyip gidicem dedim ben sana kötülük yapmadım allah yolunu açık etsin dedi yani kafasında bitirdi hala inanamıyorum
Alışkanlıklar can yakar :) Adam için ağlamıyorsun muhtemelen zamanın için rutin için eksiklikleri için vs vs.. bazen odak noktanız erkek olursa ortada kalıyorsunuz. Çevreniz arkadaşınız aileniz sosyal hayatınızla hobileriniz ne bileyim bir spor için yürüyüş alışkanlığı dahi insanı yükselten şeyler. Mutlu olmak için insanın önce kendini mutlu etmesi lazım. Adamı sevdiniz kendinizi paraladınız, zaman verdiğiniz evinizi yatağınızda paylaştınız?? Öküz öldü ortaklık bittiSevgilimle kesin olarak konuşmayı bitirdik ve ayrıldık bir daha geri döneceğini sanmıyorum 10 ayın büyük bölümünde birlikte aynı evde kaldık. Onun artık olmayacak kapı çalmayacak gelmeyecek olması çok garip geliyor. Üzülmüyor gibi hissediyorum sonra bi anda olduğum yere çöküp bağırarak ağlıyorum. Gece uyuyamıyorum kullandığım bi uyku programı vardı telefonda uyku seslerini kaydediyor derin uyku vs ölçüyor ilk defa uyku kalitesi çok düşük gösterdi. Canım çok yanıyor hep iyi yönleri aklıma geliyor bir daha kimseyle öyle olamayacağım . Ondan başka kimsem yoktu sürekli onla konuşurdum her şeyi anlatırdım şuan sessizliğe büründüm sanki . Tayin isteyip gidicem dedim ben sana kötülük yapmadım allah yolunu açık etsin dedi yani kafasında bitirdi hala inanamıyorum
Neler geçiyor bir bilsen. Hayatta insan her şeye alışıyor. suan ınanılmaz gıbı gelıyor ama malesef ınsan her seye alısan bır varlık.Ne yapıcam geçicek mi bu
ayrılık sebebi nedir geri dönülmesi bu kadar netse büyük bir şey mi yaşandıSevgilimle kesin olarak konuşmayı bitirdik ve ayrıldık bir daha geri döneceğini sanmıyorum 10 ayın büyük bölümünde birlikte aynı evde kaldık. Onun artık olmayacak kapı çalmayacak gelmeyecek olması çok garip geliyor. Üzülmüyor gibi hissediyorum sonra bi anda olduğum yere çöküp bağırarak ağlıyorum. Gece uyuyamıyorum kullandığım bi uyku programı vardı telefonda uyku seslerini kaydediyor derin uyku vs ölçüyor ilk defa uyku kalitesi çok düşük gösterdi. Canım çok yanıyor hep iyi yönleri aklıma geliyor bir daha kimseyle öyle olamayacağım . Ondan başka kimsem yoktu sürekli onla konuşurdum her şeyi anlatırdım şuan sessizliğe büründüm sanki . Tayin isteyip gidicem dedim ben sana kötülük yapmadım allah yolunu açık etsin dedi yani kafasında bitirdi hala inanamıyorum
elbette geçiyor sonrasında geri kalan şey ise ben kendimi ne kadar da çok üzmüşüm oluyorNe yapıcam geçicek mi bu
ayrılık sebebi nedir geri dönülmesi bu kadar netse büyük bir şey mi yaşandı
sleep monitor diye bir program uyku seslerini vs kaydediyorUyku programı hangisi onu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?