Uyuyamıyorum

uykusuzlar kulübü kursak 1 numara olurmuş valla hoşgeldin aramıza sabahın köründe açılıyo benim gözler ama geç de kalkamıyorum

bende deliksiz uyumuyorum ama kafayida kaldiramiyorum biraz daha 5 dk daha diye diye uyuyup uyaniyorum bide evliyim piiiii tüh bana ne bicim ev hanimiyim

[video=youtube;aUeKo7F1UDc]http://www.youtube.com/watch?v=aUeKo7F1UDc&feature=related[/video]

ben zaten bu havada uyuyabilenlere şaşırıyorum çok sıcak ya

bak şimdi kendimden utandım ya lysyi atlattım 2 ay sonra üniversiteye gitcem şimdilik boş boş duruyorum aslında rahatmışım da ya

yani kendini uyumaya zorlama bosver keyfine bak

ben genelde uyku tutmayınca bir derdim var bölümünde takılıyorum sonra iyice uykum kaçıyor :)

annem bi rahat bıraksa yatağa bile girmicem ama yok illa uyucakmışım bu sefer de sabaha kadar çatlıyorum sinirden

hmmm o mesele tabi ALLAHTAN ben yalnizim uyumaya zorlayan yok uyanmaya zorlayanda simdi sansli olan benim galiba

annem bi rahat bıraksa yatağa bile girmicem ama yok illa uyucakmışım bu sefer de sabaha kadar çatlıyorum sinirden

benim annem de çok zorlardı illaki onlar yattığında benim de yatmam gerektiğini düşünürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…