Uyuyamıyorum

Ben şimdi uyku denemelerine gidiyorum. Hadi bakalım uykulu geceler.

iyi geceler kızlarrr.....uykusuzlar kulübüne ben de geldim...

birden bunu dinleyesim geldi helal olsun pepee!

[video=youtube;uyywaS1whPQ]http://www.youtube.com/watch?v=uyywaS1whPQ&feature=fvwrel[/video]

Benım annem senelerce çekti bu sıkıntıyı arkadaşlar. Hadi şimdi sıcak diye uyuyamıyoruz tahmınım ama devam ederse bı uyku merkezine gidin derim ben.. Ciddi sorunlar yaratıyo..

bari atvde büyük yalani izliyim bu dizi ne zaman oynamis hic hatirlamiyorum ama

Benım annem senelerce çekti bu sıkıntıyı arkadaşlar. Hadi şimdi sıcak diye uyuyamıyoruz tahmınım ama devam ederse bı uyku merkezine gidin derim ben.. Ciddi sorunlar yaratıyo..

uyku merkezimi:44::44::44::44:

ben artık doktora gitmeyi düşünüyorum zaten yoksa sinir hastası olcam bunun yüzünden

bebekliğimi bilmiyorum, çocukluğumu hatırlamıyorum ama gençliğimde, anneliğimde vee şimdi anneanneliğimde hep uykusuzum.... artık sorgulamıyor anı yaşıyorum ve keyifli hale getirmek için ne gerekiyorsa yapıyorum...hatta ömür denilen şey uykuda geçirilecek kadar çok mu diyerek avunuyorum...yaşasın

ya mutfakta bocuk gordum uzun antenli umarim disardan gelmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…