Uyuyamıyorum

herkese iyi geceler bende uyuyamayanlardan birisiyim deliricem bendede 1 haftadır başladı uyuyamama sabah ezanını duyunca içim rahatlıyo öyle uyuya kalıyrm 1 saat içinde

az derdim varmış bigi bi de milletin derdini okuyup iyice kafam bulanıyor ama gece de yapacak bişey yok ki

valla ben şimdi açtım alttan hafif slow müziği sizinle dertleşirken 1 saat geçmiş bile tamamdır bundan sonra yatmak yok geceleri burdayım

herkese iyi geceler bende uyuyamayanlardan birisiyim deliricem bendede 1 haftadır başladı uyuyamama sabah ezanını duyunca içim rahatlıyo öyle uyuya kalıyrm 1 saat içinde

ben dun sabah herhalde 7 gibi filan uyumusumdur oda yastigi bas ucumdan aldim ayak ucuma koydum ters uyudum

ah keşke yatağa yattığımda bir sürü şey düşünmekten uykuya fırsat kalmıyorki

benim de bazen yatağın yatmadığım yeri kalmıyor:) artık nerde sızarsam

biz yatakta iki kisi oldugumuzdan artik kendi bolgemde nerde sizarsam
dun ben ters yatinca esiminde uykusu gelmedi oda bende oyle yatmayi dusunuyordum dedi bende kiskanc diyorum ama adam 5dk kalmadi horlamaya baslayinca dedim aha zaten uyuyamiodum bide horultu cikti derken uyumusum

ben bi gidip koltukta uyumayı denemeye karar verdim tutarsa yarın gece size de tavsiye ederim. hepinize uykulu geceler kızlar

ben bi gidip koltukta uyumayı denemeye karar verdim tutarsa yarın gece size de tavsiye ederim. hepinize uykulu geceler kızlar

bizim koltuk hic rahat degil sana ALLAH RAHATLIK VERSIN deliksiz bir uyku uyu

Ohh gece kuşlarına gel

Kızlar bide çarşaf sıcak oluyor ya sürekli yatınca habire soğuk yer arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…