az derdim varmış bigi bi de milletin derdini okuyup iyice kafam bulanıyor ama gece de yapacak bişey yok ki
az derdim varmış bigi bi de milletin derdini okuyup iyice kafam bulanıyor ama gece de yapacak bişey yok ki
herkese iyi geceler bende uyuyamayanlardan birisiyim deliricem bendede 1 haftadır başladı uyuyamama sabah ezanını duyunca içim rahatlıyo öyle uyuya kalıyrm 1 saat içinde
keske tek dert uyku olsa
ben dun sabah herhalde 7 gibi filan uyumusumdur oda yastigi bas ucumdan aldim ayak ucuma koydum ters uyudum
ben dun sabah herhalde 7 gibi filan uyumusumdur oda yastigi bas ucumdan aldim ayak ucuma koydum ters uyudum
ah keşke yatağa yattığımda bir sürü şey düşünmekten uykuya fırsat kalmıyorki
benim de bazen yatağın yatmadığım yeri kalmıyor:) artık nerde sızarsam
ben bi gidip koltukta uyumayı denemeye karar verdim tutarsa yarın gece size de tavsiye ederim. hepinize uykulu geceler kızlar
ben bi gidip koltukta uyumayı denemeye karar verdim tutarsa yarın gece size de tavsiye ederim. hepinize uykulu geceler kızlar
Ohh gece kuşlarına gel
Kızlar bide çarşaf sıcak oluyor ya sürekli yatınca habire soğuk yer arıyorum
aynen ya şu şarkıdaki yatağın soğuk tarafı neresiymiş tarif ediyo mu yoksa ben mi kaçırdım orayı
ayranin faydasi olurmu acaba:26:
ben şimdi uyku denemelerine gidiyorum.Hadi bakalım uykulu geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?