Uyuyamıyorum

Canlarım bende uyumaya çalışsam iyi olacak

Bu böyle olmaz

Uyku ilacına alıştırma kendini. Onu diyecektim ama zararlı maalesef.
Ayran içince uyku gelirmiş. Sende süt yerine ayran iç.

sineklerle başım dertte uyutmuyolar ya sıktım eve ilacı kaçtım bahçeye inş hepsi ölür kan bırakmadılar eme eme

Sivrisinekler bana da bir dert. İlaç gibi bir şey taktım gittiler. Ama çok sıcak yine uyuyamıyorum.
Bu sıcakta uyuyabilen insanlar bence çok şanslı.

Sivrisinekler bana da bir dert. İlaç gibi bir şey taktım gittiler. Ama çok sıcak yine uyuyamıyorum.
Bu sıcakta uyuyabilen insanlar bence çok şanslı.

o pirize takılan ilaçlar hiç işe yaramıyor ki bendede var ama yinede geliyor sinek ...sıcak ayrı bir dert zaten

çok şanslıyız ki burada hiç sinek yok...fakat uyunmayacak kadar sıcak var....

size melisa çayı öneririrm.denedim işe yaramadı diye düşünmeyin. içine bal da koyun tatlandırmak için ve düzenli içildiğinde 10 gun sonra mışıl mışıl uyuduğunuzu göreceksiniz. aynı dert bende de vardı ve melisa çayı sayesinde kurtuldum çok şükür

bende küçüklüğümden beri yaşarım bu problemi. gece boyunca en az 10 kez uyanıyorum.. adam gibi bi uyku uyuduğumu bilmem.. çoğu zamanda bu yüzden gergin ve huzursuzum.. tatil günleri bile sabah 6 da uyanırım. tabi gece boyunca 15 dakikada bir uyanıyorum her zaman.. alıştım artık

Son düzenleme:
ben uyandım bile hani dün gece koltukta uyumaya karar vermiştim ya:) eşim açmış vantilatörü ohh pöfür pöfür uyuyordu zaten 8.30a kadar hiç uyanmadım uyudum. sevdim seni koltuk aartık ayrılmayız:)

günaydın kızlaaarrr ben de 4.30 gibi yattım yarım saat içinde uyudum sabah da 10.30da kalktım çok iyi geldi bundan sonra geceleri buralardayım

Ben küçük kardeşime masal okurken acayip uykum geliyor daha simdi adını andım ya esnedim o kdr yani hiç masalın sonunu getiremıyorum esnemekten bi hal oluyorum tavsiye ederim

zor bir durum uykuuzluk tresle sıkıntıyla alakalı kesinlikle bende 2 gecedir yaşıyorum bu sorunu,oğluma çişini öğretiyorum her yolu deneyip annesini üzmesini sıkıntıya koymasını biliyo sıpa:) ondan uykusuzum ....bugünlerde geçecek elbette

Hiç bir zaman uyku problemim olmadı çok şükür.Ama yaz tatillerinde ben de pek verimli uyuyamam sıcaktan dolayı.Bir de en önemlisi insanın vücudu yorulmayınca uykunun bi anlamı olmuyor uyuyamıyor insan.Yaz günlerinde 15 20 dkye uykuya dalarken kışın 15 saniyeye dalıyorum uykuya.Hatta ders çalışırken sınav geceleri özellikle anında uykuya dalabiliyorum.

Bir de benim hayat felsefesi gibi bişeyim var kendi hayatımda uyguladığım.Bir işi yaparken sadece ona odaklanıyorum.Bu herhangi birşey olabilir.Mesela yemek yerken sadece yemeğe odaklanıyorum.Uyurken sadece uykuya ders çalışırken sadece derse.Ama kesinlikle başka hiç birşeyi düşünmüyorum o an.Yaptığım işe odaklanıyorum.Böylece her anın tadını çıkartmış oluyorum.

Uyuyacağınız zaman da sadece uykuya odaklanın.

Süt yoğurt ayran uyku getirir.Çünkü içinde laktik asit vardır.Bunun yakılması sonucu kaslarda yorgunluk meydana gelir.Bu da uykunuzu getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…