uyuyamıyorummm!!

samtusum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
101
1
0
35
İzmir
kızlar ev aldık bi ton borca girdik nası altından kalkacağız düşüncelerdeyim 3500 aylı kredi ödemesi

kızlar ev aldık bi ton borca girdik nası altından kalkacağız düşüncelerdeyim 3500 aylı kredi ödemesi

Evi almadan önce gerekli hesaplamaları yapmadınız mı?

Edit; eski konularınız canlandı gözümde, 8 bin lira geliriniz var, kalan 4,500 tl size yeter herhalde değil mi?

Son düzenleme:

evet ödeme fazla gerçekten fazla iyi bir gelir olması lazım.bir de uzun sürelidir bu borç.Allah kolaylık versin

çok kısmamız gerekecek çok istediğimiz bir yerdi acaba yanlış mı yaptık

Borç bir şekilde ödenir de kısacağınız seyler gıda değilse sorun değil diye düşünüyorum.

Bir de herkesin hayat standardı başka biz ne desek boş

öncelikle hayırlı olsun yeni eviniz , bak ne güzel kiradan kurtulmuşsunuz..sıkıntı çekmeden kimse mal mülk sahibi olamıyor böyle düşün...şu an senin yerinde olmak isteyen eminim çok kişi verdır yeni bi ev yeni hayat olumlu yönlerini düşün..

ayrıca mutlaka gelir gider durumunuza uygun borçlanmışsınızdır; ilk zamanlar belki biraz sıkılırsınız ama alışırşınız..olumlu yönlerini düşünmeye çalışın

Evi almadan önce gerekli hesaplamaları yapmadınız mı?

Edit; eski konularınız canlandı gözümde, 8 bin lira geliriniz var, kalan 4,500 tl size yeter herhalde değil mi?

8000 tl geliriniz varsa ooo nedir bu sıkıntı 1-2 aya kadar alışırsınız

Sen şu koskoca 2006 Öss birincisi değil miydin
E bu kadarını çözmek sana çıtır çerez gelir
Bu kadar yüksek taksitle eve girmemeniz gerektiğini öss nin 2154654231321 olarak ben söyleyemem sonuçta

o yahuuu ben de ciddiye alıp yorum yazmışım yuhh diyorum kendime.

bu kadar olur pes diyorum.akıllı ODTÜ li kocası ve KV sizi tapan kadım eminim sıkışınca KV KP size arka çıkar bu kadar dert etmeyin.hem bogaziçi mezunu kız kardeş de vardı o da arada borç verir sonra ödersiniz.size bunları dert etmek yakışıyor mu? ev borcu için kocanız size sık sık hediye alamayacak diye dert ediyorsanız sezon sonlarını takip edip kocanıza yol gösterebilirsiniz.internet mağazacılığı diye bir şey var.

Hayırlısı olsun arkadasım önce. Bizde suan ev bakıyoruz eşim deli gibi arastırma yapıyor aylık odemesi faizi vadesi cart curt yani evi aldıktan sonra düşünceginize önce düşünseydiniz ? Gıda ve saglık olmadıgı muddetce herseyden kısabilirsiniz Sıkıntı cekmeden olmuyor

Hayırlısı olsun diyeyim de takipçilerime sevimli görüneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…