- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
ben fazla mi anlayisliyim diye dusunuyorum insanlara karsi, boyle nazi kaprisi gorunceazicik nazlansam, triplensem mi
Esim de cıktıgımız zamanlar bazen tlf da konusurken uyuyakalirdiHayırlı Akşamlar...
Canım çok sıkkın sinirliyim dalga geçer gibi...
Erkek arkadaşımla cuma günü geç saate kadar (gece 3.30) telefonla konuştuk uykusuz kaldı haftasonu da eğitimi var haliyle erken kalktı tabi dün hiç telefonla konuşmadık yazmadıkta sadece arkadaşı yalnızmış Nöbeti varmış Arkadaşının gece için bi kaç arkadaş yanına gidiceklermiş bunu söyledi tamam dedim..Dün böylece kaldı nasılsın iyi misin falan Yazmış bir iki aşk sözcüğü bu...
Bügünde sabah çok yoruldum uykusuzluktan sen nasılsın günün nasıl geçti aşk sözcükleri falan böyle Şeyler yazdı tabi ben cevap verdim.. Ta bu saatte cevap yazdı.. Eğitimden sonra uyumuşum yemek için annem uyandırdı yiyip hemen yatıcam sen neler yaptın kusura bakma yazamadım demiş.. Çok sinir oldum sadece iyiyim yazdım çıktım zaten Mesajı gönderip çıkmıştı arka arkaya mesajlaşmıyoruz yani..
Sinir oldum uyuyomuş yemek yiyip bi daha uyucakmış dalga geçer gibi sinir oldum kızlar..
bana kızma ama seninkinin dozu biraz kaçıyor bana göre...Ben kıskandığım zaman erkek arkadaşım kızmaz genelde mutlu olur çünkü sevgi göstergesidir kıskançlık dozunu kaçırmamak kaydıyla :)
teşekkürler yorum içinSabah 4 e kadar konusurken ilgili sevgili 48 saat gecmeden ustune sabah bi de aksam mesaj atinca ilgisiz sevgili.
Senin iliski anlayisin iste bu kadar.
Daha cok sinir olur eften puften gereksiz konu acarsin Lindacim.
Güvenmediğim için değil canım ben ona genelde tatlı kıskançlıklar yapıyorum hoşuna gidiyor 2 yıl olmuş güven olmasa yürümezdi ve biz farklı şehirlerdeyiz.bana kızma ama seninkinin dozu biraz kaçıyor bana göre...eskiden ben de senin gibi düşünürdüm kıskanıyorsa seviyordur diye ama evlendikten sonra aslında birbirine güven duymanın daha güzel birşey olduğuna karar verdim.. çünkü öyle daha huzurlu daha mutlu bir birlikteliğin oluyor..
yanımda olsun da birlikte uyuyalım :) zaten uyuması sorun değil uıyusun ama biraz konuşslım öyle..Esim de cıktıgımız zamanlar bazen tlf da konusurken uyuyakalirdi
Adamcagzin bünyesi öyleymis yani,
şimdi de iyi gec.... diyemeden horlamaya basliyo
sağol canım mecbur akşam konuşuyoruz işte yani gece yatmadan önce çünkü akşam dinlenmek istiyor hergün işten sonra...O yüzden de geç saate kalıyo 23.30 gibi konuşuyoruz genelde...Erken konuşsak ya da gün içinde ara ara arasa bişey yok..Mesajlaşmaya gelince mesaj atmıyor arkadaşlarının yanında ayıp olur diye düşünüyormuş gün içinde iş saatleri içinde 2-3 mesaj atıyo karşılıklı yazışma olmuyo yani..Akşamda arada bir yazıyor yine karşılıklı yazışma şeklinde değil çok nadir yazışıyoruz..Hayli tepki almissin ama ben seni anladim, erkek arkadasinla konuşmak istediğin, ozledigin için sinir olmuş vaziyettesin. Tabiki eğitimi kadar sende onun sorumlulugusun. Fakat bu sürekli bir durum değilse birkaç gündür hal boyle ise anlayis göstermek zorundasin. Yoruluyordur sen onu anlamayacaksinda kim anlayacak ? Ama sürekli boyleyse o zaman oturup düşünülmesi gereken mevzular var demektir.. Bir de aksamlari geç saate kadar konuşmayinki uykusunu alsin yoksa hep sorun cikar.
canım akşam bir mesaj sabah bir mesaj cevap beklemek yok..Karşılıklı yazma yok ve arkadaşlarının yanında mesaj yazmak ayıp olur diye düşünüyor arkadaşının yanında konuşmak için aramıyo evdekilere ayıp olur diye akşamları sürekli yazmak olmaz diye düşünüyo...tek kalınca daha müsait oluyomuş o yüzden 23.30 civarı konuşuyoruz gece geç saate kalıyo..Size çok benzer biri girdi benim hayatıma seneler önce.
Hastalıktan kafamı kaldıramıyor, yatak döşek yatıyorken sırf onunla 5 dakika konuştum, daha fazla konuş(a)madım diye aylarca yapmadığını bırakmadı her şey bittiği ve ben onu her yerden blokladığım halde.
O yüzden sizin düşünce yapınızı samimi söylüyorum anlayamıyorum. Kaldı ki adam size sabah ve akşam mesaj atmış, bu yaptığınız üzgünüm ama kapris hatta şımarıklıktan öte bir şey değil. Sanırsın ki adam partide, o bar senin bu bar benim geziyor.
Resmen o günkü ve takip eden kavgaları hatırladım ve ben şu an o adamı, sırf ben hastayken konuşmadım diye çıkardığı tartışmalardan ötürü bugün "manyak" diye anıp öyle anlatıyorum biliyor musunuz? Yol yakınken bırakın bu kaprisleri, birilerinin "o ne öyle ya" diye anlatacağı birisi olmayın.
Bundan sonra ben de öyle yapıcam arada cevap vericem sıkılmasın benden diye..gereksiz kaprisler bunlar.
demek ki gece 3.30 lara kadar konuşurken adama ne kadar baygınlık geldi ki, yine aynı şekilde uzun konuşmaktan korkup mesajla yetiniyor, onun bile uzamasından çekiniyor ki cevabı beklemeden çıkıyor.
erkekler kadınlar gibi saatlerce konuşmaktan hoşlanmıyor, sadece bıktırırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?