uyuyomuş yine uyucakmış

adamları durduk yere kaçırmayın.gideceği yoksa da gider biraz büyüyün artık

25 yaşındayım 8 senelik evliyim diyince bende reşit olmadan aile imzasıyla falan evlendiniz sandım..Baya erken evlenmişsiniz Allah mutlu etsin inşallah :)

amin sağolun herelde biri bana 18 yaşında evleniceksin dese gülerdim şaka gb gerçekten ama kader diye bişeyde var ağzı dili baglanıyo insanın :)) 2007 temmuzda evlendik 8. senemiz <3

Valla bende uykuya çok duskunum. uyku düzeni bozulmus ihtiyacı var çok normal.2 gün üst üste uyuyabilirim mesela.arada yemek yemesi de normal.yemek ve uykuyla kendini haftaya enerjik hazirliyor. Çok gereksiz bir baskınız var hep size ilgi mi gostersin istiyorsunuz?telde saatlerce konuşmak yorgunken zor olur.bence abartmayin. Hatta bazen o yumuşacık yorgan yastığa gomulup deliksiz uyumak sevgiliden bile daha zevkli eglencelidir. Bunu uykuyu seven yada çok yorgun insanlar bilir.rahat bırakın. Kendinize is bulun adama sarmayın.

Maşallah Allah daim etsin :)
Uzun iliskilerde de aynı durum oluyo malesef inşallah bizim sonumuzda mutlu bi evlilik olur :) evlenince Büyüsü bozulsa da bazı şeylerin yanında olması bambaşka dır :) oo gençsiniz daha :) ben de 22 yaşındayım :) erkek arkadaşım hemen evlenmek istiyor bn okulumun bitmesini bekliyorum.. Okul varken evlenmek zor gibi.. 2 yıl var daha okulumun bitmesine ailesi de istiyor neden evlenmiyosunuz diyorlarmış erkek arkadaşım askerliği bahane ediyorum diyor :) söylemiyomuş benim okulum Yüzünden olduğunu :)

Çocuk uyku arasında haber veriyor, ama yine de yaranamıyor. Pes!

Birkaç zaman sonra,

"Sevgilim bana sormadan bilmem kaçıncı nefesini aldı, bana bunu nasıl yapar?!"

diye konu açarsanız hiç şaşırmam.

amin sağolun herelde biri bana 18 yaşında evleniceksin dese gülerdim şaka gb gerçekten ama kader diye bişeyde var ağzı dili baglanıyo insanın :)) 2007 temmuzda evlendik 8. senemiz <3
Herşey nasip kısmet işte canım :) Allah ayırmasın inşallah...

uyku arasında yazmış işte... sen cevap veremeden tekrar uykuya dalmıştır....
Hayır face üzerinden yazıyoruz gören cevap veriyo arka arkaya yazmıyoruz yani denk gelirsek ya da beklersek birbirimizi o şekilde yazıyoruz

Hayır face üzerinden yazıyoruz gören cevap veriyo arka arkaya yazmıyoruz yani denk gelirsek ya da beklersek birbirimizi o şekilde yazıyoruz
oda yazmış işte... sende açtığında yazarsın diye... uyanınca yine bakacaktır ne yazmışsın diye....

Ay senin sevgiline olan bu saçma sapan triplerinden bana bile gına geldi vallahi, bu çocuk sana nası dayanıyo onu anlamadım.Allah sabır versin çocuğa ne diyim.çocukmusun ergenmisin nesin kızım yaa.ortaokula mı gidiyosun.bak yine sinirlendim

ne var bunda ya

hiiiçççç boşuna sevme uykuyu..... bu saatten sonra sana uyku yoookkk.... :) :) :)

O değil de öbür hafta iş eğitim, performans değerlendirmelerim bitince ben de 48 saat uyumayı planlıyorum.

Sanırım erkek arkadaşın çalışıyor, öğrenci değil.

Çalışmaya başlayınca anlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…