1817 yaşında mı evlendiniz?
adamları durduk yere kaçırmayın.gideceği yoksa da gider biraz büyüyün artıkHayırlı Akşamlar...
Canım çok sıkkın sinirliyim dalga geçer gibi...
Erkek arkadaşımla cuma günü geç saate kadar (gece 3.30) telefonla konuştuk uykusuz kaldı haftasonu da eğitimi var haliyle erken kalktı tabi dün hiç telefonla konuşmadık yazmadıkta sadece arkadaşı yalnızmış Nöbeti varmış Arkadaşının gece için bi kaç arkadaş yanına gidiceklermiş bunu söyledi tamam dedim..Dün böylece kaldı nasılsın iyi misin falan Yazmış bir iki aşk sözcüğü bu...
Bügünde sabah çok yoruldum uykusuzluktan sen nasılsın günün nasıl geçti aşk sözcükleri falan böyle Şeyler yazdı tabi ben cevap verdim.. Ta bu saatte cevap yazdı.. Eğitimden sonra uyumuşum yemek için annem uyandırdı yiyip hemen yatıcam sen neler yaptın kusura bakma yazamadım demiş.. Çok sinir oldum sadece iyiyim yazdım çıktım zaten Mesajı gönderip çıkmıştı arka arkaya mesajlaşmıyoruz yani..
Sinir oldum uyuyomuş yemek yiyip bi daha uyucakmış dalga geçer gibi sinir oldum kızlar..
25 yaşındayım 8 senelik evliyim diyince bende reşit olmadan aile imzasıyla falan evlendiniz sandım..Baya erken evlenmişsiniz Allah mutlu etsin inşallah :)
25 yaşındayım 8 senelik evliyim diyince bende reşit olmadan aile imzasıyla falan evlendiniz sandım..Baya erken evlenmişsiniz Allah mutlu etsin inşallah :)
Maşallah Allah daim etsin :)seni çok iyi anlıtyorum dalga geçenlere kulak asma çünkü bende sevdigimden uzaktım ve sadece 5 ay nişanlı kaldık nikah günü almaya gittigimizde ailelere yalan söyleyip belirlenen tarihten 3-4 ayönceye gün aldıkhemen kavuşmak için ama bu dönemelrinin bu heycanalrının bu üzüntülerinin bile kıymetini bil ben çok özlüyorum o tatlılıklar heycanalr başka oluyo tek istedigim yanımda uyusun diyosun sabaha kadar nefesini dinlerim diyosun kadınalrın içindekşi heycan aşk baki kalıyoda sankie rkekler biraz daha farklı nasıl oolsa benim moduna geçiyolar malesef :) bizde bi hafta sonu görüşmeyelim kavga etmeye başlıyoduk ailelerimizle bile çatışıyoduk aman görüşün bize sarıyosunuz sonra diyolar dı ahh ahh genlik işte bu arada 25 yaşındayım :) 8 senelik evliyim
Herşey nasip kısmet işte canım :) Allah ayırmasın inşallah...amin sağolun herelde biri bana 18 yaşında evleniceksin dese gülerdim şaka gb gerçekten ama kader diye bişeyde var ağzı dili baglanıyo insanın :)) 2007 temmuzda evlendik 8. senemiz <3
Sevgilin 23 yaşında değil mi nasıl bedelli yapacak?Bedelli yapıcak :)
uyku arasında yazmış işte... sen cevap veremeden tekrar uykuya dalmıştır....Bugün sadece sabah yazdı bir de az önce ve ben cevap vermeden çıktı bu mu sıkma
Zamanı gelince şimdilik erken zaten askerlik onun için daha mezun olması gereken 2 üniversitesi var ilerleyen zamanlar için düşünüyoSevgilin 23 yaşında değil mi nasıl bedelli yapacak?
Hayır face üzerinden yazıyoruz gören cevap veriyo arka arkaya yazmıyoruz yani denk gelirsek ya da beklersek birbirimizi o şekilde yazıyoruzuyku arasında yazmış işte... sen cevap veremeden tekrar uykuya dalmıştır....
oda yazmış işte... sende açtığında yazarsın diye... uyanınca yine bakacaktır ne yazmışsın diye....Hayır face üzerinden yazıyoruz gören cevap veriyo arka arkaya yazmıyoruz yani denk gelirsek ya da beklersek birbirimizi o şekilde yazıyoruz
Evlenmeden evvel fırsat bulduğu ilk vakitte seni arayan sabahlara kadar konuşan adam, evlendikten sonra bir bakmışsın elinde kumanda sızmış koltukta sen kendi kendine konuşuyorsun...
Hayırlı Akşamlar...
Canım çok sıkkın sinirliyim dalga geçer gibi...
Erkek arkadaşımla cuma günü geç saate kadar (gece 3.30) telefonla konuştuk uykusuz kaldı haftasonu da eğitimi var haliyle erken kalktı tabi dün hiç telefonla konuşmadık yazmadıkta sadece arkadaşı yalnızmış Nöbeti varmış Arkadaşının gece için bi kaç arkadaş yanına gidiceklermiş bunu söyledi tamam dedim..Dün böylece kaldı nasılsın iyi misin falan Yazmış bir iki aşk sözcüğü bu...
Bügünde sabah çok yoruldum uykusuzluktan sen nasılsın günün nasıl geçti aşk sözcükleri falan böyle Şeyler yazdı tabi ben cevap verdim.. Ta bu saatte cevap yazdı.. Eğitimden sonra uyumuşum yemek için annem uyandırdı yiyip hemen yatıcam sen neler yaptın kusura bakma yazamadım demiş.. Çok sinir oldum sadece iyiyim yazdım çıktım zaten Mesajı gönderip çıkmıştı arka arkaya mesajlaşmıyoruz yani..
Sinir oldum uyuyomuş yemek yiyip bi daha uyucakmış dalga geçer gibi sinir oldum kızlar..
hiiiçççç boşuna sevme uykuyu..... bu saatten sonra sana uyku yoookkk.... :) :) :)Valla bende uykuya çok duskunum. uyku düzeni bozulmus ihtiyacı var çok normal.2 gün üst üste uyuyabilirim mesela.arada yemek yemesi de normal.yemek ve uykuyla kendini haftaya enerjik hazirliyor. Çok gereksiz bir baskınız var hep size ilgi mi gostersin istiyorsunuz?telde saatlerce konuşmak yorgunken zor olur.bence abartmayin. Hatta bazen o yumuşacık yorgan yastığa gomulup deliksiz uyumak sevgiliden bile daha zevkli eglencelidir. Bunu uykuyu seven yada çok yorgun insanlar bilir.rahat bırakın. Kendinize is bulun adama sarmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?