Uyuz oluyorum

Haklısınız, ben evli değilim ama bazı konularda aynı şeyi annem de bana yapıyor.zaten bildiğim ve yaptığım şeyleri hiçbirsey bilmiyormuşum gibi söylemesi biraz zoruma gidiyor ama annem olduğu için çok da takmıyorum. sizinki kayınvalide olduğu için daha çok zorunuza gider doğal olarak.evli değilim ama bi insan bana üstünlük taslamaya çalışınca ya da çok bilmişlik yapınca soğuk davranırım yani sorduğu sorulara falan olabildiğince kısa cevaplar veririm gerekmedikçe sohbet etmem o zaman bı sorun olduğunun farkına varıp hareketlerine daha çok dikkat ederler.bence açık açık söyleyip yüz göz olma riskine girmekten daha iyidir sonuçta ne kadar uzakta olursanız olun eşiniz hayatınızda olduğu sürece muhatap olmak zorunda kalacaksınız.naçizane tavsiyem

Esine helal olsun, otur esinle cocugunla keyfine bak. Onlarda kuserse kussun
Tatsızlık zaten cikar bu tıp insanların oldugu yerde, sen melek bile olsan.
Oyuzden alttan alma kesinlikle, bırak kussunler

yoo uyuz olmakta çok haklısın
Ben babamla cocugun beslenmesi konusunda kavga ettim ve konuşmuyorum. Hatta engelledim.

Sebep "bilmedigi şeyleri hele de bilgisi olmadığı konularda biliyormuş gibi yapması,Tamamen yanlış olan birseyi doğruymuş gibi söylemesi "şekerin vücuda faydası var" gibi bisey düşün

Benim cocuguma nasil bakacagima kimse karışamaz beni de bi daha arama dedim.

Ama herkesin karakteri bir olmaz.
Aynısını görümce ve ya kayinvalide yapsa boyle yapar mıydım. Tabiki de yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…