- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi YellowRabbit
-
Keşke kv nin hislerini de okuyabilsek! Ben onun yerinde olsam sadece oğlumu arar senle alakalı keserdim.. hadi güle güleSaygıdan bahsettiniz ya ona istinaden söyledim saygı gösterene saygı gösterilir. Her konuda bu böyle
Görümce siz misiniz?Keşke kv nin hislerini de okuyabilsek! Ben onun yerinde olsam sadece oğlumu arar senle alakalı keserdim.. hadi güle güle
Evet sürekli olması sinir bozucu. Bu sadece onlar için değil aynı şeyi eşin de yapsa sinir oluyosun. Yoğurt veriyorum soğuk mu diyo mesela eşim hee diyom buzluktan çıkardımÖyle tabi. Tecrübeliler ama sürekli yapmalarından rahatsızım yoksa tabiki bende sormak isterim bişey bilmediğim zaman bu olabilir bişey
Bunu bizim gelinimiz bize yapar genelde ama her konuda ve yasi hepimizden küçükBiri size sürekli akıl verdiğinde uyuz olurmusunız?
Kayınvalidem ve görümcem sürekli bana akıl veriyorlar her konuda. Her şeyin en iyisini onlar bilir modundalar sürekli. Çok bilmişler.
Bebeğim hastalandı bana sürekli şöyle yap böyle yap yaa ben zaten yapıyorum o dedikleri şeyleri beslenmesini asla ihmal etmiyorum.
Ama onlar sürekli şunu yedir bunu yedir şöyle yap böyle yap. Bir çocuğu anne babasından iyi kimse düşünemez.
Bunu anlamıyorlar. Akıl veriyorlar. Bende çok uyuz oluyorum. Bunu onlara açık açık söylemelimiyim sizce?
Fikirleriniz neler teşekkür ederim.
Rahatsızlığını usülünce anlatmalısın.Biri size sürekli akıl verdiğinde uyuz olurmusunız?
Kayınvalidem ve görümcem sürekli bana akıl veriyorlar her konuda. Her şeyin en iyisini onlar bilir modundalar sürekli. Çok bilmişler.
Bebeğim hastalandı bana sürekli şöyle yap böyle yap yaa ben zaten yapıyorum o dedikleri şeyleri beslenmesini asla ihmal etmiyorum.
Ama onlar sürekli şunu yedir bunu yedir şöyle yap böyle yap. Bir çocuğu anne babasından iyi kimse düşünemez.
Bunu anlamıyorlar. Akıl veriyorlar. Bende çok uyuz oluyorum. Bunu onlara açık açık söylemelimiyim sizce?
Ben diyorum ki bana akıl versen de ben gene bildigim yaparım. O yüzden hiç akıl falan verme. Eşime de diyorum. Annen seni 40 sene önce dogurmus. O zamanın şartları ve şuanın şartları bir degil. Beni darlamayın diyorum. Ki şuan çocugum yok. Ama konusu açıldığında şimdiden tavrımı söylüyorum.Biri size sürekli akıl verdiğinde uyuz olurmusunız?
Zaten haftanın 3günü görüşüyoruz. Müsait misin diye mesaj atarlar cevap vermeden çat kapı gelirler. Bizim evi kendi evleri gibi görüyorlar.Tavsiye verirken ki şekil şemal ses tonu kaş göz önemli benim için.
Aynen öyle. Herşey değişmiş durumda. Ve yaptığım şeyleri yap et şeklinde konuşuyorlar.Ben diyorum ki bana akıl versen de ben gene bildigim yaparım. O yüzden hiç akıl falan verme. Eşime de diyorum. Annen seni 40 sene önce dogurmus. O zamanın şartları ve şuanın şartları bir degil. Beni darlamayın diyorum. Ki şuan çocugum yok. Ama konusu açıldığında şimdiden tavrımı söylüyorum.
Aynen bir de böylr davranışlarında oluyor. İstemiyorum ben kendi işimi kendim yaparım ihtiyacım yok. Ve akılda vermesinler benim aklım bana yetiyor.Rahatsızlığını usülünce anlatmalısın.
Ben de deli olurum. Haklısın.
Bi keresinde görümcem (evime bayramda bile gelmez. Şıklık olsun diye kahvaltıya cagırmıştım) çaydanlığımı yıkamaya kalkmıştı. Ben onu öyle seviyorum demiştim.
Anladım can sıkıcı gerçekten. Uygun bir dille ikaz edin bence.Zaten haftanın 3günü görüşüyoruz. Müsait misin diye mesaj atarlar cevap vermeden çat kapı gelirler. Bizim evi kendi evleri gibi görüyorlar.
Bana akıl verirken kendilerini görmüyorlar ben ona kızıyorum daha çok. Mesela görümcem bana diyorki çocuğun uyku düzenini oluşturun attığı mesaj aynen böyle. Ama kendi çocuğunun uyku düzeni yok. Yalan söylüyorlar bana yok akşam 9da yatıp sabah 6da kalıyormuş sabaha kadar hiç uyanmıyormuş 8aylık bebek. Ama hep şahit oluyoruz hiç 9da uyumuyor uyusa da uyanıyor 11de
Direk de ki, kendinizi yormayın ben gene bildigim yaparım de. Nasihatten bende asırı nefret edıyorumAynen öyle. Herşey değişmiş durumda. Ve yaptığım şeyleri yap et şeklinde konuşuyorlar.
Benim kendi annem bana karışmaz ama bunların herşeylere bir yorumları var
Benim cocugum iyi bakarım diyeceksin. Geldiklerinde kapıyı acma kapıda kalsınlar. Bıdaha gelemezlerAynen bir de böylr davranışlarında oluyor. İstemiyorum ben kendi işimi kendim yaparım ihtiyacım yok. Ve akılda vermesinler benim aklım bana yetiyor.
Teyzeside sabah mesaj atmış çocuğa iyi bakın diye bende ben zaten çok iyi bakıyorum dedim
Evet aslında hata benim. Baştan hep ben sustum.Acık acık söylemediğin kabahat.
Neden simdıye kadar bısey soylemedın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?