Uzak ilişki, evlilik, kafa karmaşası :)

5 yıl ayrı şehirlerdesiniz nasıl başlamıştınız peki, çok uzun bi zaman ben 1 yıl bile dolmadı ama çok özlüyorum yanımda olsun istiyorum gezelim iyi kötü her anımızda yanyana olalım ama olmuyo işte :KK51:
Bir paylaşımda yorumunu görüp eklemiştim. Aa ne kadar yakışıklı çocuk keşke benim olsa dedim :halay::KK23:

Ben mesafelere biraz daha alıştım. 6.ayımızda ilk kez görüşmüştük. Aynen istiyosun ama olmuyo işte 1-2 yıl daha zordu

Aramızda okyanuslar var... ama halada devam ediyoruz.. Keşke şehirler olsaydı..
Yanında olupta arkandan işler çeviren biri olacağına uzağında seni seven biri olsun daha iyi...
Yanında olup arkandan iş çeviren, aynı şehirdeyken bile ilgilenmeyen, değer vermeyi beceremeyen, aldatan, üzen.. Bunların hepsini o kadar çok gördümki. Dediğiniz çok doğru, bunları yaşayacağıma uzaktan severim özlerim daha iyi

Bir paylaşımda yorumunu görüp eklemiştim. Aa ne kadar yakışıklı çocuk keşke benim olsa dedim :halay::KK23:

Ben mesafelere biraz daha alıştım. 6.ayımızda ilk kez görüşmüştük. Aynen istiyosun ama olmuyo işte 1-2 yıl daha zordu
Ya çok değişikmiş kader iştee :KK37:
Ne güzel benim gibi olan çok insan varmış internetten tanışıp bu kadar sene yürütüp hatta evlenenler, inşallah bizi de Allah tamamına erdirir :KK36: Daha erken tabi beklicez :KK22:

Back
X