- 29 Mayıs 2017
- 60
- 23
- 88
- Konu Sahibi aslankizi24
-
Buna kesinlikle katılıyorum. Baştan beri buluşulmadiysa daha zor. Ama onceden beraberse o tadı aldığin için bırakamıyorsun galiba sorun olmuyor..4 sene dip dibeydik şu an uzağımda iş gereği bilmiyorum bu durum ne kadar sürer. Sadece şunu biliyorum; uzun dönem birlikte olduktan sonra uzak kalınması gerekiyorsa çok sorun olmuyor ancak ilişki başından öyle başladıysa ya da daha tam oturmadan o düzene geçildiyse maalesef sorun yaşanma ihtimali yüksek. Neticede imkansız da denemez?
Sevgili değiliz yeni zaten. Ben de mantıgımla düşündüm. Kalbimi dinlesem devam ederdimAyrıl .unutmak kolay olur
Yoğum birisi. Olabilir ama zor..Yan yana gelme sansiniz yok mu?
Değil mi? aynen ben de öyle düşündüm.5 yıldır uzak ilişki yürütüyorum, şimdiki aklım olsa hayatta başlamazdım. İnanılmaz yıpratıcı yorucu bi süreç. Bence hiç başlamayın.
Yani adamı tanıyorsun, neye ne tepki verir huyu suyu nedir eve gelince ilk ne yapar canı sıkkınsa ne düşünür... Arada da görüşürsen yine bir şekilde yürüyebilir tabii bu uzaklığın geçici olduğu başından belliyse.Buna kesinlikle katılıyorum. Baştan beri buluşulmadiysa daha zor. Ama onceden beraberse o tadı aldığin için bırakamıyorsun galiba sorun olmuyor..
Yoğum birisi. Olabilir ama zor..
Öğrenciyim. Haklısınız..Yok yani mesela tayin olur, kac yasindasiniz bilmiyorum ama evlilige hizlica gecmek olur vs. Bir araya gelebilme sansiniz varsa denenir. Yok ben öğrenciyim daha 3-5 senesi var diyorsaniz hic bulasmayin. Mutlulukta, mutsuzlukta yanınızda olmayan insandan sevgili mi olur.
Aman tanrim :) Herkes yurutemiyor iste. Mutlu oldum. Helal beVallah biz 6 sene ayrı ülkelerden! yürüttük. Şu an 1 yıllık evliyiz
Işte uzaklık geçici değil. Yoksa olabilir. Ama kişilere göre de değişiyor. Ben sıkılırım ya ama bana gelmez gibi.Yani adamı tanıyorsun, neye ne tepki verir huyu suyu nedir eve gelince ilk ne yapar canı sıkkınsa ne düşünür... Arada da görüşürsen yine bir şekilde yürüyebilir tabii bu uzaklığın geçici olduğu başından belliyse.
Ama siz 1 aydır flört ettiğiniz için tanımanız bile söz konusu değil,üstüne bu yabancı adam daha yabancı olacak çünkü ha deyince gelemeyecek... Ne bileyim biraz zor gibi ama ruhlar yakınsa bir şekilde hallolabilir ve de bu durum geçici ise
Neddn yıprandın?Başlama!!! Yada bitir . Net söylüyorum ki hep yıprattık birbirimizi ,ben burda yazılanları dinlemedin devam ettim 3 ay sürdü Çok üzüldüm,kırıldım,yıprandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?