- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi aslankizi24
-
Yorumunuzu okumadan yorum yapmıştım. Aynı şeyleri yazmışımİlk olarak uzaktayken başlamışsa ilişki zor. Birbirinizi tanımanız açısından zor daha doğrusu. Ama sonradan uzağa gitmişse ve seviyorsanız yemişim mesafeyi
Okudum şimdi hakikaten aynı şeyleri yazmışız.Yorumunuzu okumadan yorum yapmıştım. Aynı şeyleri yazmışım
10 yillik esimle sevgililik ve nisanlilik dahil butun iliskimiz 550 km lik uzaktan yurumustuDiyeceksiniz ki sevgi olunca sorun olmuyor falan. Ama ben buna pek inanmıyorum. Hepimiz insanız. Gözden irak olan gönülden ırak olmaz mı?
1 aydır sevgili gibi flörtleşiyoruz. 25 yaşında iyi birisi. İşi için Istanbul'dan Antalya'ya taşındı. Artık görüşemeyecegiz gibi galiba. Ama seviyoruz birbirimizi. Aramızda değişik çekim var karşıt olmamızdan dolayı. Fazla bağlanmadan ayrılalım diye düşünüyoruz. Karar verme sürecine gelmedik henüz sonuç yok! Kızlar çok bunalıma girdim yardımcı olursanız sevinirim?
Diyeceksiniz ki sevgi olunca sorun olmuyor falan. Ama ben buna pek inanmıyorum. Hepimiz insanız. Gözden irak olan gönülden ırak olmaz mı?
1 aydır sevgili gibi flörtleşiyoruz. 25 yaşında iyi birisi. İşi için Istanbul'dan Antalya'ya taşındı. Artık görüşemeyecegiz gibi galiba. Ama seviyoruz birbirimizi. Aramızda değişik çekim var karşıt olmamızdan dolayı. Fazla bağlanmadan ayrılalım diye düşünüyoruz. Karar verme sürecine gelmedik henüz sonuç yok! Kızlar çok bunalıma girdim yardımcı olursanız sevinirim?
İki ayda bi gelir görüşürsünz.. yakında herkes sever seviyor görünür.. önemli olan uzakta sevmek.. bnce mesafeler aşkı kuvvetlendiriyor..Sevgili değiliz yeni zaten. Ben de mantıgımla düşündüm. Kalbimi dinlesem devam ederdim
Aramıyordu arada ,işim var, yok telefonum kırıldı bilmem ne güvenmiyordum, ona kıskançlıklarım derken haklı çıktım aldattı beni ş...sizNeddn yıprandın?
Diyeceksiniz ki sevgi olunca sorun olmuyor falan. Ama ben buna pek inanmıyorum. Hepimiz insanız. Gözden irak olan gönülden ırak olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?