Uzak İlişki Ne Kadar Yürüyebilir ki?

kişiye göre değişiyor yani

Muutlu olanlar ve evlenenler var buna ne dıyorsun? Neye göre hareket etcegımı bılemedım

Neden çok yıpranılıyor?

Aynen öyle galiba..

Antalya dediğin ne ki?
Vize derdi yok- uçak biletleri sudan ucuz,aynı ülkede bir yer.
Cuma gecesinden gider pazar gecesi donebilirsiniz rahatlıkla.
Asıl sinir bozucu olan ayrı ulkeden yabanci biriyle ilişki yurutmeye çalışmak. Hele ülkeler arası vize problemi varsa (
Ama İstanbul-antalya bence uzun mesafe bile sayılmaz çünkü aktarmasız uculabilen şehirler.
Üniversitedeki sevgilim doğunun bir mezrasinda öğretmendi.
Mezradan otostopla köye geçer ,köyden minibüsle ilçeye iner, ilçeden otobusle şehre geçip havaalanı arabasına biner,uçakla Ankara'ya geçer, Esenboğa havalimanından havaalanı arabasıyla otogara geçer, 3 buçuk saat uzaklığındaki benim şehrime gelir bir de otobüsle otogardan bana gelirdi :))
Aşırı zahmetli ,çok masraflı ama heyecan verici bir süreçti.
Bazen başka şehirlerde buluşurduk...
Olmayacak birşey değil yani.
Ama tabii ki karşı tarafa itibarının tam olması, sizi şüpheye düşürecek şeyler yapmaması gerekir. Benimki yaptı diye terketmiştim tam da havaalanına daha rahat gelebilmek- vakit kaybetmemek için araba aldığı ay

+1
Eşimle 4 Senelik sevgili idik, sonra Amerika ya gitti.
3 yıl 6 ayda bir gördüm.
Saat farkı desen gün aşırı konuşmayı bile zorlaştırıyordu.
Öncesindeki 4 yıl olmasa, yada ilişkiye yeni başlıyor olsaydım çekilecek dert değil.
Özlemek ve ihtiyacım olduğunda ulaşamamak beni epey yıpratmıştı.
İlişkiniz çok yeni, vazgeçemem, hayatımın aşkı falan diyorsan bir deneyin.
Yoksa hiç bu işlere girmeyin.

Kendinize güvenmiyorsanız ayrılın.net.
Ben de uzaktan başladım, hala uzağım ve çok sorun yaşadık, ciddi anlamda, göremiyorsun, dokunamıyorsun, kokusunu özlüyorsun, kıskanıyorsun, hep eksikliği var vs. İnsan karşısındakine %100 güvenemez, sadece kendi hissettiğine, düşündüğüne tam anlamıyla güvenebilirsin. Ben kendime güvendim önce, onu sevdiğimi ve bırakmayacağımı biliyordum. Uzak ilişkide zırt pırt ayrılmak olmaz, lafını bile etmemelisiniz, gerçi hiçbir ilişkide olmamalı, biz ne kadar kızsak bile hiç bir zaman kızgınlıktan bişelerden dolayı ayrılmadık, lafını bile etmedik. Yeri geldi 3-5 gün hiç konuşmadık, küstük, tek kelime bile ama o sürelerde dinlendik, özledik, daha iyi geldi, birbirimizi özleyerek barıştık.
1 kere ayrıldık, koptuk ve 1.5 yıl görüşmedik. Sonra ortak arkadaşlar sayesinde bir araya gelince özlediğimizi farkettik, zaten başkasıyla görüşmemiştim hiç, yeni birşeye halimiz de yoktu, yerimize başkalarını koyamadık. tekrar barıştık. Bazen yorulduk, hatta 1 keresinde o pes etmek üzereydi ama ben elinden tutup kaldırdım, hiç bırakmadım onu, hepsini aşacaz dedim, şimdi nişanlıyız, Allah utandırmasın, daha güzel günler göstersin inşallah, çok zor ama püf noktaları var işte. Uygulayabileceksen devam et, yapamayacaksan hiç başlama derim çünkü uzun ve yorucu bir süreç.

6 senedir uzun mesafe ilişkisi yürütüyorum. Ama yeri geliyor her hafta görüşüyoruz. Yeri geliyor 1 ay yanında kalıyorum. O yalnız yaşadığı için bu imkanım var. Gerekli şartlar sağlandıysa rahat rahat görüşebiliyorsaniz sıkıntı yok. Ama sadece sanal olarak yürütmek mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…