Uzak mesafe ilişkisi ayrılık

İnan bana sana da öyle davranıyor erkek sevdiği kıza çok başka olur. Umursamaz davranıp da sevdiği kızı kaybetmek istemez. Umursamaz yapısı varsa bile öyle ilgisiz davranmaz kendini soğutmamak için jestler yapar. İki gün mesaj atmadı diyorsun mesela, iki günde sana beş dakikalık mesaj atmayı çok görmüş (o da normal olmazdı nasılsın ne durumdasın neler yaptın insan sorar konuşur) sevmiyormuş yani

İnan bana sana da öyle davranıyor erkek sevdiği kıza çok başka olur. Umursamaz davranıp da sevdiği kızı kaybetmek istemez. Umursamaz yapısı varsa bile öyle ilgisiz davranmaz kendini soğutmamak için jestler yapar. İki gün mesaj atmadı diyorsun mesela, iki günde sana beş dakikalık mesaj atmayı çok görmüş (o da normal olmazdı nasılsın ne durumdasın neler yaptın insan sorar konuşur) sevmiyormuş yani
Jestleri yapıyordu yani ama onun bu rahat tavrı hep vardı tabi ki haklısınız duygusu olan insan bu kadar vurdumduymaz olamaz yani ben onu çözemedim çevrem de onu cozemedi

Herkese iyi akşamlar, önceki konumu bilenler bilir uzak mesafe ilişkim vardı. Vardı diyorum çünkü artık yok. Hatırlarsınız bir iki gün yazmayıp sonra normal yazdığı vs oluyordu. Bugün mesaj atti ben de hiç bir şey yazmadım. Bu tavır ne dedi cevap verdim yazmamazlık yapmazdın dedi. Ben de sonra onu bu ilişkide göremediğimi vs söyleyip veda konuşması gibi bir konuşma yaptım sessizce bitti aslında. Ama içimde böyle tabi daha yeni olduğu için bir boşluk hissi var. Yazmamazlık yapmazdın demesi bile aslında her şeyi açıklıyor alışmış buna. Aslında yazmadığım zaman da oldu ama günün sonunda yine yazar vs diye düşündüğü için yazmamazlık etmezdin dedi. Aradı açmadım. Sadece kırgınım, verdiğim değer yaşadığım his güzeldi. Uzaktı evet ama geldiğinde gittiğimde dolu dolu yaşadık güzel anılar oldu. Aslında yan yana çok iyi ve çok iyi anlaşıyoruz sadece uzaklaşınca iletişim problemimiz ortaya çıkıyordu böyle. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
yan yana herkes iyi olur önemli olan uzakken de iyi hissettirebilmesi veya yapabiliyorsa hep yakınına gelme çabası vs. 2 gün yazmayıp sonra normal yazması doğal mı sence? bi erkek olarak adımı kadından beklemesi direkt falso zaten seni cepte görüyormuş

yan yana herkes iyi olur önemli olan uzakken de iyi hissettirebilmesi veya yapabiliyorsa hep yakınına gelme çabası vs. 2 gün yazmayıp sonra normal yazması doğal mı sence? bi erkek olarak adımı kadından beklemesi direkt falso zaten seni cepte görüyormuş
Bence genel olarak hep adımı benden bekliyor yani öncesinde de arkadaşlığımız olduğu için biliyorum hep ben ona adım atayım istiyor. Çabası yok evet zaten bu yüzden ayrıldım

Bence genel olarak hep adımı benden bekliyor yani öncesinde de arkadaşlığımız olduğu için biliyorum hep ben ona adım atayım istiyor. Çabası yok evet zaten bu yüzden ayrıldım
iyi yapmışsın boş ver hatır kıymet bilen adım atan tonlarca adam var dışarda

iyi yapmışsın boş ver hatır kıymet bilen adım atan tonlarca adam var dışarda
Bir de yoruldum yani hep ben adım atamam gerçekten hep ben adım atıyorum bir geçen ki konuda cevap vermediğimde mesa j atti ardindan ilk o zaman biraz baktım şey yapıyor ama adam gerçekten rahat umursamaz bence sevse bu kadar rahat olmaz ama çevreside rahat olduğunu söylüyor bilmiyorum.

Bir de yoruldum yani hep ben adım atamam gerçekten hep ben adım atıyorum bir geçen ki konuda cevap vermediğimde mesa j atti ardindan ilk o zaman biraz baktım şey yapıyor ama adam gerçekten rahat umursamaz bence sevse bu kadar rahat olmaz ama çevreside rahat olduğunu söylüyor bilmiyorum.
Kafası bir yerdeyken bana odaklanmiyor. Yani hep ben idare edemem onu.
evet sen çocuk pış pışlayıcısı değilsin bırak ne yapıyorsa yapsın seven insan yok yere uzaklaşmaz gurur yapmaz adım beklemez adım atar ayrı kalmamak için, ciddiye almıyor. sen de alma

evet sen çocuk pış pışlayıcısı değilsin bırak ne yapıyorsa yapsın seven insan yok yere uzaklaşmaz gurur yapmaz adım beklemez adım atar ayrı kalmamak için, ciddiye almıyor. sen de alma
Bir de 30 yaşında yani. Artık bir şeyleri netleştirmesi gerekiyordu.

Bir de 30 yaşında yani. Artık bir şeyleri netleştirmesi gerekiyordu.
sana bi şey diyim mi net olan erkek bunu kısa sürede belli ediyor erkekler bizim düşündüğümüz gibi karmaşık değiller. genel konuşuyorum onların kafalarında bi profil oluyor ona uyuyorsan tamamdır ben bu kızla evlencem diyor kimse de kararını değiştiremiyor o yüzden doğru insan seni düşündürmez yarı yolda bırakmaz nettir acaba mı demezsin

Aslında sevseydin uzaklığın hiçbir önemi yoktu bir şekilde bir araya gelinirdi özlem denen birşey var inanki sevdin mi bu bile sana güzel özel geliyor
Sen sıkılmışsın bu durumdan vazgeçmeyi istiyorsun
Güzel günler ve alışılmışlık var buda geçiyor emin ol
Sevmemişsin öyle derin birşey ben görmedim
Biraz zaman

Aslında sevseydin uzaklığın hiçbir önemi yoktu bir şekilde bir araya gelinirdi özlem denen birşey var inanki sevdin mi bu bile sana güzel özel geliyor
Sen sıkılmışsın bu durumdan vazgeçmeyi istiyorsun
Güzel günler ve alışılmışlık var buda geçiyor emin ol
Sevmemişsin öyle derin birşey ben görmedim
Biraz zaman
Ben seviyorum ama adam da netlik yok şom dönemlerde bu iletişim problemi de oldu 2 gün yazmaması vs. Yani adam yok aslında.

Ben seviyorum ama adam da netlik yok şom dönemlerde bu iletişim problemi de oldu 2 gün yazmaması vs. Yani adam yok aslında.
Böyle açık konuşsana yani zaten bitecekmiş ee üzülmeye değmez o zaman , böylede yürümezdi yapacak birşey yok

sana bi şey diyim mi net olan erkek bunu kısa sürede belli ediyor erkekler bizim düşündüğümüz gibi karmaşık değiller. genel konuşuyorum onların kafalarında bi profil oluyor ona uyuyorsan tamamdır ben bu kızla evlencem diyor kimse de kararını değiştiremiyor o yüzden doğru insan seni düşündürmez yarı yolda bırakmaz nettir acaba mı demezsin
Ben onuda anlıyorum anlamaya çalışıyorum tabi ki haklı olduğu yerler vardır ama net olmalı yani yapicam edicemle maalesef olmuyor. Çabası yok o çabayı görmediğim için ayrıldım yoksa hala özlüyorum şu an onunla konuşmayı ama elimden gelen bir şey yok

Back
X