uzak mesafe iliskisi ve Terkedilme Yardim

Farklı ülkeler olsa da aranızdaki sevgi bağı bunu kapatabilirdi ha uzak mesafe her kişinin de harcı değil o ayrı. Belki o sevgi bağı tam anlamı ile oluşmayınca karşı tarafa uzaklık vs tüm faktörler zor geldi devam etmek istemedi .sizde üzüntünüzü çok abartmadan yaşayıp önünüze bakın

Ayrılık acısını hafifletme yollarını izleyin.
Geçmiş olsun, üzüntünüzü yaşayın ve önünüze bakın. Üzülmeniz normal, 1 ay sonraya kadar hafifler, rahatlarsiniz
insallah cok tesekurler iyi niyetiniz icin.. evet baglar cok iyi kurulmamis malesef ben oyle zannetmiyordum ama olmamis

sonra ne oldu ? bulusabildiniz mi? umarim mutlusunuzdur
üniversitede aynı sınıftaydık 7 ay yan yanaydık o zaman. Sonra mesafe girdi, ikimizi de 2 saat uzaklıkta olan bir şehirde buluşuyoruz genellikle ortak nokta olarak. Bakalım mutluluk var mı sonunda ama tanışmalar falan oldu. Seneye evlilik diye düşünüyoruz şuan.

Allah mutlu etsin ..hayirlisi olsun !

Yahu sevse niye bıraksın.

Sürekli evlilik hayalleri kurarken terk edilme durumundasınız. Eğer yazdıklarınız gerçekse bence siz ilişki yaşamayı bilmiyor, karşınızdaki kişiyi sık boğaz edip cicim dönemini kısa sürede tüketiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…