uzak mesafe ilişkisi

hangi evli erkek her gece 3 lere kadar benimle konuşabilir. varsa böyle bir evlilik bilemem
Öyle demeyin ben eskiden biriyle tanışmıştım gece yarısı bile balkonda meyve suyu içerken benimle görüntülü konuşuyordu, sonradan öğrendim ki evliymis adam, tabi hemen ayrıldım Allahtan kendisiyle henüz yeni tanışmıştık bulusmamıştık hiç, eski esimle uzak mesafe ilişkisi yaşamıştım her ay geliyordu sinemaya gidiyorduk, yemek yiyorduk bir şekilde vakit geçiyordu görüşüyorduk, bazen haftada bir gelmek istiyordu ama benim için uygun olmuyordu, sızın konuştuğunuz kişi bin dereden su getiriyor yanınıza gelmemek için, bence buluşmak istemiyor bu şekilde ilişki olmaz.

Adam seninle görüşmemek için ipe un sermiş sen kendi kendine ilk görüşmeden sonrasının tasasına düşmüşsün. Bu adamla boşuna zaman kaybediyorsun.

Yoğun iletişimi de anlamadım o ne ?

adam zaten aşırı geniş bir adam. ama benim geniş olmadığımı daha ilk tanıştığımız gün anladı. ona rağmen devam ediyor. ve öyle böyle değil tüm zamanını ayırarak.
mesela geçen gün spordaymış kesik kesik yazıyordu. dedim hayrola noluyo başkasıyla mı yazışıp arada bana yazıyorsun diye aradım ama açmadı tekrar aradım açmadı. neyse spor salonundayım çıkınca arıcam yazmış.
ama bu konuyu bana ispat etmek adına fotoğraflar mı yollamadı. evde yemeğini bile yemeden beni ikna etmeye çalıştı çok uzun bir süre.
iyi de adam bunlarla niye uğraşsın?
Ben iknâ oldum sen git yanına 😐

Bu beklentilerinize gore degisir tek dogru bir cevabi yok ki. Benim icin iliskide cinsellik onemli, ve temas bagimlisi bir insanim, birkac ayda bir bunlari yasayacagim biriyle iliski kuramazdim. Karsi taraf da ustu kapali cinselligi sorun ediyor gibi geliyor ki haksiz da sayilmaz. Duzenli bir cinsel hayati olan kisinin aylarca ara vermek zorunda olmasi kolay bir sey degil.

Adam sana mesaj attigina ne pismandir he hem gurursuz hemde kafasi basmiyo cogu seyi neyse

işte ben de ona bunu dedim. sen sanırım sadece yalnızlığını gidermeye çalışıyorsun benimle dedim.
o da dediki bunun için kendi şehrimden birini seçerdim emin ol dedi. neden zor yolu seçeyim dedi.

Bulamamış da ondan. Sanki kendi şehrindeki kadınlar da kucak açmış bunu bekliyor. Ne kadar uzak ilişki eğilimli erkeğe denk geldiysem kadınlar tarafından tercih edilmiyorlardı. Bu yüzden ilişki anlamında en yüksek şansa sanal ortamda sahipler.

KudrAlobar KudrAlobar da demiş, adam için güzel bir oyalanma kaynağısın. Muhtemelen senin onu ciddiye aldığın kadar umursamıyor da. Daha buluşmaya hevesi olmayan adam kendine gerçek bir ilişki edindiğinde telefonundan sıkılıp sildiği dandik bir oyundan farkın kalmayacak.

Uzak mesafe iliskisi zaten zor ama bu adamla yakin olsaniz bile olmaz
Vakit kaybetmeyin bu adamcikla

Yoğun iletişim dedigi telefonda muhabbet sextinge kayıyor sanırım.
Sevgili degilsiniz zaten.Iyiki varsin ,seninle iletisim halinde olmak beni mutlu ediyor tam sana duygusal olarak bakmiyorum ama boyle takilmak iyi demenin bir yolu.Kolay gelsin.Daha cok canin sıkılır senin bu adamla.Gelecek olan adam atlar otobuse,ucaga gelirdi.Yok nasil yurutucez yok cok uzagiz diye kıvırmazdı ya.

Yapmayin bunu kendinize ya birakin su seref.... adami. Adam iliski falan istemiyor tek derdi seni yanina getitirip yataga atmak uzgunum ama Oyle. Ama siz akillancak gibi durmuyorsunuz. Bu gidisle yaninada gidersiniz.

kızlar bundan bir önceki konumu bilenler biliyor. 6-7 saatlik aramızda mesafe olan illerde olduğumuz bir ilişki içerisindeyim.
henüz daha hiç görüşmedik. geçen ki konumda görüştüğüm kişinin ben illaki görüşelim diye ısrar edince sen gel görüşelim dediğini ve buna ilişkin yorumlarınızı sormuştum.
kızlar o konuya çok şey yazmışsınız da. o akşam ona ben mesaj atmıştım ilişkinin bu şekilde yürümeyeceğini bana değer vermediğini falan o da onun üzerine zaten beni aradı saatlerce konuştuk o yüzden zaten ne siteye girebildim ne de cevap yazabildim. zaten aşırı yoğun bir iletişim var aramızda.
ancak şöyle ki , o gece ben de dedimki bu konuyu sonsuza kadar ben kapatıyorum. daha da görüşelim demeyeceğim dedim
ama öyle olmuyor işte hiç görüşmediğin adamla iletişim bir yerde tıkanıyor. o elektriği henüz almamışsın. canım falan derken bile sanki yapmacık geliyor.
sonuçta dün gece yine yoğun bir iletişim halindeyken bu sefer kendi daha görüşmedik bile görüşsek bile bir daha tekrar ne zaman görüşeceğiz, falan dedi. ben de dedim ki bir kere görüşelim belki frekanslarımız yanyana gelince uyuşmayacak bir daha görüşmek istemicez, belki de ömür boyu ayrılamayacağız. bir deneriz bir kere dedim. bu sefer o hala ısrarla ama istediğimiz zaman birbirimizi göremeyeceğiz. çok zor bir ilişki olacak bundan korkuyorum falan dedi. ben de lütfen bahane değil çare üret dedim. o da elimden bu geliyor dedi. birimiz uzayda yaşamıyor dedim. ama ne dediysem negatif düşünmeye meyilli.
kızlar uzak mesafe ilişkisi yaşayanlardan öneri istiyorum. ilk görüşmeniz ne kadar süre sonra oldu. ve ne sıklıkla görüşüyordunuz. ve aşırı zor oluyormuydu? hep bir taraf mı gidiyordu. tecrübesi olanlardan fikir istiyorum.
Daha ne kadar öneri verilecek size anlamıyorum. Bu adam ilk ilişkiniz mi? Yaşınız 17 mi anlamıyorum yani? Ama uzaktan bile sinir bozucu haberiniz olsun.

Uzak mesafe ilişkisi böyle bir şey değil. Sizinki ilişki bile değil.
Biriyle tanışırsın, gerçek hayatta yani görürsün ilişkiniz başlar, şartlar değişir yaşadığınız yerler ayrılır, bu şekilde uzak mesafe ilişkisi olur.
Daha önce yüzyüze bir kere bile görmediğiniz, varlığından emin bile olamayacağınız biriyle yaşadığınız şey ilişki değildir.
Ne demeye uzatıp duruyorsunuz, erkek soyuna kıran mı girdi öffff.

ya ben bu uzak mesafe olayını hiç anlamıyorum, ne gerek var? sen başka şehirdesin o başka şehirde. halihazırda yan yana olduğun sevgilin iş veya başka sebeple başka şehre taşınır onu anlarım, araya sonradan km mesafesi girmesini anlarım ve bişey diyemem açıkçası ama en başından uzaktan uzağa neden bir ilişkiye başlar bir insan, çok mu yokluktadır? bence bu şekilde yapan kadın ve erkekler çevresi tarafından tercih edilmeyen tipler. yakınında kimseyi bulamadığı için bilmem kaç km ötedeki insanla güya ilişki yapmaya çalışıyor. ama düpedüz saçmalık yani yol olmuş kaç para. her yer kadın ve erkek kaynıyor. ben napayım bugün seni görmek istiyorum dediğimde akşam iş çıkışı bi yemek yiyemeyeceğim insanı hayatımda? instagramda birbirine yazan yazana, bana da yazıyorlar bakıyorum herif istanbulda ya da başka bir yerde, benim şehrimde değil, cevap bile vermiyorum. konudaki adamın da cinsellik beklentisi var, haksız diyemem insan cinsellik beklentisinde olabilir çok normal. beklentilere uyan kişilerle takılmak lazım.

yani adamla 5 mayıs akşamından itibaren adam akıllı konuşmaya başladık. aynı gün uçağa binip gelmesi mi peki beni tatmin etmeliydi. tamam sen böyle diyorsun da, ne yapması gerekir onu da yaz bari sitenin bilirkişisi
Ay bide insanlara atarlanmayın ya. Kimsenin yorumunu beğenmeyip kendi bildiğinizi yapacaksanız niye konu açıyorsunuz? Bu da moda oldu iyice.

Konunuza gelirsek; adam konuşmamak için elinden geleni yapıyor siz hala bahane değil çare üret dedim diyorsunuz. Bu bir ilişki değil, 70lerde yaşamıyoruz artık insanlar 1 hafta bile birbirini görmese sorun oluyor ne uzak mesafe ilişkisi. Oldu olacak birbirinize güvercinle mektup yollayın.

Back
X