Yılda kaç defa toplam görüşüyorsunuz ? Mesafe baya uzakmişBizim karışık, normal de aramızda 18 saat var. Bu durumlarda o geliyor akrabalarında kalıyor o sırada.
İşi için şehir değişikliği yapıyor, bazen 4 saat bazen 8 saat yol gidiyorum. Bu durumlarda ben gidiyorum, otobus biletimi, kalacak yeri yemeği kendi ayarlıyor böyle olunca.
Yılda onun gelmeleriyle 2 ay falan. Bu yıl daha az olacak ama yılda 10 15e düşecek.Yılda kaç defa toplam görüşüyorsunuz ? Mesafe baya uzakmiş
Bence seven için hicbirsey dert değil görmek isteyen değer veren bir şekilde yol bulup gelir diye düşünüyorumYılda onun gelmeleriyle 2 ay falan. Bu yıl daha az olacak ama yılda 10 15e düşecek.
Yol 1000 en ucuzu.
Kalacak yer günlük 1000
Yemek içmek ekstra giderler 1000 desen
3 bin az değil ama yine de en azından birkaç ayda bir karşılanabilir maaşı yalnızca kendine kalıyorsa
Cinsiyetçiysem cinsiyetçiyim var mıUzak mesafe ilişkisinin artıları ve eksikleri nedir sizce ? Mesela görüşmek isteyen tarafın ekonomik durumu iyi değilse karşı tarafta çalışıyorsa ancak vakti yoksa ekonomik durumu müsait olmayan sevgiliye gel buluşalım yol masrafıni karşılarım özledim der mi ? Bu konudaki düşüncenizi merak ediyorum.
Değer verecek kadar vakit geçirdiniz mi? Sonradan mı uzak mesafe oldu, uzaktan mı başladı.ne kadar yol katedildi bunlar önemli.Bence seven için hicbirsey dert değil görmek isteyen değer veren bir şekilde yol bulup gelir diye düşünüyorum
Ne kadar uzaklığa bağlı o.Cok zor oluyor kavgalar daha sık oluyor.Benim iliskimde nisandan sonra aileler dahil olduğu için kiskirttiklari için anlasamiyorduk.Uzak mesafe ilişkisinin artıları ve eksikleri nedir sizce ? Mesela görüşmek isteyen tarafın ekonomik durumu iyi değilse karşı tarafta çalışıyorsa ancak vakti yoksa ekonomik durumu müsait olmayan sevgiliye gel buluşalım yol masrafıni karşılarım özledim der mi ? Bu konudaki düşüncenizi merak ediyorum.
benim sevgilim samsunda yasiyordu ben istanbulda. islerden firsatta olmuyordu ayda bir anca bulustugumuzda oluyordu. bayramlarda tatillerde birlikte bsyler yaoiyorduk. yani musait olan oduyordu açıkçası bende o da. biraz cekmisligi var benden cunku zor uzak mesafe iliskisi biz 4 sene sürdürdük bi sekilde. neyse sonra evlendik cok sukur simdi 4,5 yasinda bi oglumuz varUzak mesafe ilişkisinin artıları ve eksikleri nedir sizce ? Mesela görüşmek isteyen tarafın ekonomik durumu iyi değilse karşı tarafta çalışıyorsa ancak vakti yoksa ekonomik durumu müsait olmayan sevgiliye gel buluşalım yol masrafıni karşılarım özledim der mi ? Bu konudaki düşüncenizi merak ediyorum.
Bu konuda uzman olduğumu düşünüyorum. :) 10 sene kadar uzak sehirlerdeydik biz eşimle. Aynı yastaydik o hazırlık okumadı bı sene önce mezun oldu ve para kazandı. Ama aktif çalışıyordu, hatta yeni mezun olduğu için yoğun güzelde para kazanıyordu biletimi alıyordu haftasonu ben yanına gidiyordum. Ben pazar dönüp pazartesi dinlenebilkyordum o gelince çok yorgun oluyordu çalıştığı için. Ama bunları yaşadığımizda 8 senedir birlikteydik ben üniversite son sınıftaydim. Bir kaç aylık sevgilim olsa sanırım rahatsız olurdum; çünkü biz küçükken lise-universiteyken hep o gelirdi ben yollarda gitmeyeyim otobüsle diye. Bu fedakarlığı gördüğüm için o senede hep ben gittim.
Ayda bir mutlaka mi buluşuyordunuz ayda bir hep mi geliyordu yanınıza hiç aylarca görüşmediğiniz olmadı mı ve çalışıyorsa o zaman izni var mıydı ?benim sevgilim samsunda yasiyordu ben istanbulda. islerden firsatta olmuyordu ayda bir anca bulustugumuzda oluyordu. bayramlarda tatillerde birlikte bsyler yaoiyorduk. yani musait olan oduyordu açıkçası bende o da. biraz cekmisligi var benden cunku zor uzak mesafe iliskisi biz 4 sene sürdürdük bi sekilde. neyse sonra evlendik cok sukur simdi 4,5 yasinda bi oglumuz varevleniceginiz adamlarda kadinlarda vicdana dikkat edin vicdanli insanlar iyi insanlardir onlardan zarar gelmez digerleriyle bosa vakit kaybetmeyin.
Uzaktan başladı uzaktan uzağa bittiDeğer verecek kadar vakit geçirdiniz mi? Sonradan mı uzak mesafe oldu, uzaktan mı başladı.ne kadar yol katedildi bunlar önemli.
bu isler plan program ile olmaz ki spontane gelişiyordu olmustur tabi iki ay görüşemediğimiz. haftasonu izinlerinde gidip geliyorduk oyle dusun. genelde o istanbula geliyordu burda görüşmek cok daha rahat kucuk sehirde elini sallasan tanidiga çarpıyorduAyda bir mutlaka mi buluşuyordunuz ayda bir hep mi geliyordu yanınıza hiç aylarca görüşmediğiniz olmadı mı ve çalışıyorsa o zaman izni var mıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?