Uzak mesafe ilişkisinde görüşme sıklığı sizce ne olmalıdır aranızda uzak mesafe ilişkisi yaşayan var mı ?

Yılda kaç defa toplam görüşüyorsunuz ? Mesafe baya uzakmiş

Yılda kaç defa toplam görüşüyorsunuz ? Mesafe baya uzakmiş
Yılda onun gelmeleriyle 2 ay falan. Bu yıl daha az olacak ama yılda 10 15e düşecek.
Yol 1000 en ucuzu.
Kalacak yer günlük 1000
Yemek içmek ekstra giderler 1000 desen
3 bin az değil ama yine de en azından birkaç ayda bir karşılanabilir maaşı yalnızca kendine kalıyorsa

Bence seven için hicbirsey dert değil görmek isteyen değer veren bir şekilde yol bulup gelir diye düşünüyorum

Cinsiyetçiysem cinsiyetçiyim var mı erkek bu teklifi yapabilir ama kadın yapamaz.erkek beslemek aşırı sinir bozucu bir durum.benim fıtratım kaldırmıyor.

Bence seven için hicbirsey dert değil görmek isteyen değer veren bir şekilde yol bulup gelir diye düşünüyorum
Değer verecek kadar vakit geçirdiniz mi? Sonradan mı uzak mesafe oldu, uzaktan mı başladı.ne kadar yol katedildi bunlar önemli.

Ne kadar uzaklığa bağlı o.Cok zor oluyor kavgalar daha sık oluyor.Benim iliskimde nisandan sonra aileler dahil olduğu için kiskirttiklari için anlasamiyorduk.

benim sevgilim samsunda yasiyordu ben istanbulda. islerden firsatta olmuyordu ayda bir anca bulustugumuzda oluyordu. bayramlarda tatillerde birlikte bsyler yaoiyorduk. yani musait olan oduyordu açıkçası bende o da. biraz cekmisligi var benden cunku zor uzak mesafe iliskisi biz 4 sene sürdürdük bi sekilde. neyse sonra evlendik cok sukur simdi 4,5 yasinda bi oglumuz var evleniceginiz adamlarda kadinlarda vicdana dikkat edin vicdanli insanlar iyi insanlardir onlardan zarar gelmez digerleriyle bosa vakit kaybetmeyin.

Ben evden çalıştığım için seyahat edebilmem daha kolaydı, o gelince sadece hafta sonu kalabiliyordu. Ben ayda 1-2 kere gidip 1'er hafta gibi kalıyordum o yüzden, bazen 4-5 gün. Genelde kendi biletlerimizi kendimiz alıyorduk ama o zamanlar biletler pahalı değildi, şimdi olsa bilet konusunda kimde varsa o alır şeklinde ilerlerdik bence.

Uzak mesafe iliskisi sonrasi evlendim. Bizim mesafe 3 4 saatti. Ayda iki kez görüşmeye çalışıyorduk. Ben günü birlik gidiyordum o geldiğinde 2 3 gün kalıyordu. İkimizde çalışıyorduk, ihtiyacım olmamasina rağmen arada biletimi alırdı şu güne bilet aldım gel diye.

5 yılı uzak mesafe geçen ilişkimde mesafe otobüsle 5 saatti. Ortak noktada buluşuyorduk. Bazen ayda bir bazen üç ayda bir değişiyordu. Pandemide 5 ay görüşemedik mesela. İkimizin de çalışmadığı dönemler oldu. Yardımda bulunduk ve emek verdik ilişkimize baya sonuç olarakta 1 yıllık evliyiz

Bu konuda uzman olduğumu düşünüyorum. :) 10 sene kadar uzak sehirlerdeydik biz eşimle. Aynı yastaydik o hazırlık okumadı bı sene önce mezun oldu ve para kazandı. Ama aktif çalışıyordu, hatta yeni mezun olduğu için yoğun güzelde para kazanıyordu biletimi alıyordu haftasonu ben yanına gidiyordum. Ben pazar dönüp pazartesi dinlenebilkyordum o gelince çok yorgun oluyordu çalıştığı için. Ama bunları yaşadığımizda 8 senedir birlikteydik ben üniversite son sınıftaydim. Bir kaç aylık sevgilim olsa sanırım rahatsız olurdum; çünkü biz küçükken lise-universiteyken hep o gelirdi ben yollarda gitmeyeyim otobüsle diye. Bu fedakarlığı gördüğüm için o senede hep ben gittim.

Bu arada para kazanmaya başladıktan sonra ayda bir İzmir Ankara arası görüştük, üniversitesideyken 2 3 ayda birdi.lisede ise yaz tatillerinde bizim.ssrtlarimizda hep daha iyiye doğru gelişme oldu yaşımız büyüdükçe bunda bizi hep mutlu etti.

Ayda bir mutlaka mi buluşuyordunuz ayda bir hep mi geliyordu yanınıza hiç aylarca görüşmediğiniz olmadı mı ve çalışıyorsa o zaman izni var mıydı ?

Bilmiyorum ama direk uzaktan başlarsa uzaktan yürümez
Ama geçmişiniz varsa önce birarada ikrn uzağa gitti ise ozaman yürür
Yani uzakta olan birini tanımak bence zor.
Zaten nadir görüşüyorsun bir çok defosunu göremezsin, mutlu olanlar da vardır elbet ama genele vurursak zor iş, ben yapamazdım sanırıım

bizim ilişkimiz tatil ortamında başladı
ve öyle uzun süreli ilişki niyetinde filan da değildik
ben evlenmeyi de düşünmem de ona kalsa evlenmek ister

en uzun görüşmediğimiz süre 3 ay -ben yurtdışındaydım.
yurtdışındayken de arada 1 kere geldim, kısa bir tatil yaptık birlikte, zaten başka gelebilecek zamanım olmadı o yüzden rekorumuz 3 ay

ikimizin de kendi işi ve belli olmuyor mesela bugün aslında bitezde tatil planlamıştık gidemedik

elimizden geleni yapıyoruz en kötü ihtmalle o geliyor bende kalıyor en azından ayda 1 bunu yapıyoruz
biraz daha zaman varsa yazın özellikle biryerlere gitmeye çalışıyoruz
ama zaman ayıramayacak haldeysek yarım gün görüşmek için de kasmıyoruz mesela bizde böyle

biz 20lerinde insanlar değiliz işimiz gücümüz var, arkadaş çevremiz var (mesela ben arkdaş nişanına gitcem yarın, normalde tatili bugün yapamadıysak yarına alırdık fakat bu plan olduğu için alamıyoruz, gibi) ikimizin de kök ailesi başka başka şehirlerde, ikimiz de kök ailelerimize de gidiyoruz fırsat budukça. biz başka şehirdeyiz ama aramız 3 saat. ve şu dönemde dışarıda 1 yemek olmuş bin lira zaten- öğrenci değiliz, tavuk döner de yemeyiz misal.

hani sadece "göreyim" diye değil birlkte güzel birşeyler de yapmak isteyerek belli bir plan programla buluşuyoruz biz.

Çok zor hele sevgilileri yan yana görünce hayattan soğuyor insan. Elinde ki tek iletişim aracının telefon olduğunu düşünürsek. Bir an özledim gel anında gelemiyor mesela. Çok çok zor. Başaran insanlar da peygamber sabrı var.

Hiç benlik bir şey olmadığını fark ettiğim zaman, sevgilimin evine ve şehrine taşındım. İşimi, evimi, aile fertlerini vs her şeyi geride bırakmak gibi bir çılgınlık yaptım ama pişman olmadım. Evlendik sonrasında zaten.
Uzak mesafeden beni o duygu tatmin etmezdi. İnsan sevdiğini hep yanında istiyor.

Ayda bir mutlaka mi buluşuyordunuz ayda bir hep mi geliyordu yanınıza hiç aylarca görüşmediğiniz olmadı mı ve çalışıyorsa o zaman izni var mıydı ?
bu isler plan program ile olmaz ki spontane gelişiyordu olmustur tabi iki ay görüşemediğimiz. haftasonu izinlerinde gidip geliyorduk oyle dusun. genelde o istanbula geliyordu burda görüşmek cok daha rahat kucuk sehirde elini sallasan tanidiga çarpıyordu imkani ve firsati olan gelsin gitsin cok sirasi onemli degil bence.

O zamanlar 3 saatlik mesafe vardi her cuma işten cikip gelirdi pazara kadar bulundugum şehirde hotelde kalirdi yani haftasonunu birlikte geciriyorduk. Bana gel demedi pek ama ben de gitmistim çok sık olmamakla birlikte. Zaten vaktimizi hep tek şehirde gecirmedik benim yasadigim yere gelip beni alip oradan başka yerlere de geciyorduk bazen ya da yakin olana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…